Bendee Hamileyim :)

selam happykedy22 bende 2gün önce test yaptım silik çıktı, sonra gittim dijital test aldım pozitif çıktı,
heyecanlandim bugün kan verdim yarın sonucu alacagım ve bir aksilik olmazsa eşime söyleyeceğim , Allah isteyen herkese nasip etsin, sağlıklı evlatlarımız olur inşallah..

8 hafta 2 günlük dün ilk kez doktora gittim. Bebeğimi görünce çok heyecanlandım. Rabbim inşallah hamile olan herkesin bebişini kucağına almaya nasip eder. Olmayanlarara verir.

Tebrik ederim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah sen hamilesin bizlere de dua et :)

Inss canimmm cok guzel bi duygu allah herkese nasip etsin bat a ne kadar kala yaptiniz testii?

Amin inşallah hayırlı uğurlu olsun rabbim an ali babalı büyüttürsun :)

Inss canimmm cok guzel bi duygu allah herkese nasip etsin bat a ne kadar kala yaptiniz testii?
ben çok sabırsız olduğum için 3 tane test yaptım:) biri 6 gün önce diğeri 5 gün önce dijital de 3 gün önce. hepsi silik çıktı, dijital net olarak + gösterdi.

ben çok sabırsız olduğum için 3 tane test yaptım:) biri 6 gün önce diğeri 5 gün önce dijital de 3 gün önce. hepsi silik çıktı, dijital net olarak + gösterdi.
Hmm dijital 3 gun once demistiniz ama 2 haftalik gosteriyor galiba gec dollenme oldu

geç mi oluyor? regl dönemine 3 gün kala yaptım dijitali, 1 veya 2 haftalık gösterdi. erken olmuş olmuyor mu?

kızlar bat 15.90 di. 9.98 e düştü. sağlıksız gebelik dedi doktor. düşecek, düşmez ise biz iğneyle düşüneceğiz dedi. düştü eşim ve ben çok üzgünüz

kızlar bat 15.90 di. 9.98 e düştü. sağlıksız gebelik dedi doktor. düşecek, düşmez ise biz iğneyle düşüneceğiz dedi. düştü eşim ve ben çok üzgünüz

Canım tabiki insan çok üzülüyor benimde başıma gelmişti 9 10 haftalıktı üç ay bekledim ve hemen hamile kaldım düşüğün eli içerde olur derler bizde inş sanada nasip olur hemen ayrıca Ben genetik testide yaptırdım ve genetik olarak bozukluk varmış doğsa bile yaşamazmış yaşasa da yarı ölü gibi o yüzden herşeyde bir hayır vardır sağlıksız bebekler tutunamıyornuş

Selam kizlar adetim iki gun gecikti ancak daha once hic olmadigi kadar kasik agrisi ve meme ucu hassasiyeti yasadim ve suphelendim test yaptim. Idrar testinde ikinci cizgi oyle silik cikti ki yalnizca isik altinda gozukuyordu bende beklemeden kan testi yaptirdim sonuc 86 cikti. Doktor bir bucuk haftalik gebe oldugumu soyledi ancak yalanci gebelige karsi ikibun sonrs yeniden kan testi yaptirmam lazimmis . Iki gunra kan sonucu iki kati cikarsa kesin gebe olucam duaedin ya insallah hamileyimdir. Cok istiyorum allah hepimizin ne guzel dilegi varsa kabul etsin

canım benim inşallah gebesidir, bende de silik çıkmıştı, kan testi de pozitif çıktı. ama 2. testim de düştü malesef şuanda da adet olmaya başladım, düşürüyorum okadar sevinmiştim ki kan testi pozitif çıkınca, hayal kırıklığına uğradım. diyeceğim o ki 2.testi bekle heyecanlanmak için, genelde kızlar annelerine çekerler bu konuda, benim annem de ilkinde düşürmüş. ama tabi kötü düşünme sakın, buarada hayırlısıyla inşallah her şey yolunda gider, bizleri haberdar et :) bol şans canım,

Canım cok tesekkurler hayırlısını versin allah en iyisini bilir. Cok heyecanlandım cok sevinmek de istemiyorum uzulebilirim biliyorum ama elimde değil iki gun sonra yenıden test yaptırıcam bakalım ne cıkıcak zamanın cabuk gecmesını hıc bukadar istemedim galiba Senden de guzel haberler bekliyoruz

inşallah canım, ben mikrop kapmışım, antibiyotik kullanıyorum. oyüzden 1 ay sonra deneyeceğiz. fakat sakın benim yazdığıma takılma, ben adetim gelmesini beklemeden test yaptım, adet zamanı gelince de adet oldum, bir çok bayan bunu farketmeden de olsa yaşıyormuş. o sebeple sen gecikmenden sonra yaptığın için olasılığın daha yüksek, zaman çabuk geçer, merak ederiz haberdar et bizi. maydanoz ve mantar tüketme sakın buaralar. ben maydanozu biliyordum da mantarı bilmiyordum, sebep olmamış olabilir ama gene de duyunca çok üzüldüm çünkü o hafta 2 kere mantar yemiştik eşimle ;(

Aaa mantarı da cok severim canım bilmiyordum cok sağol soylediğin icin. Butun gebelık donemınde mi maydonoz mantar yenmıyor yoksa ılk aylarda mı?

ilk 3 ayda demiş doktor arkadaşıma ama ben tekrar gebe kalırsam hiç yemem sanırım, ya da tekme atmadan yiyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…