Bendee Hamileyim :)

Kızlar cuma gunu kan testı sonucum 80 cıkmıstı, bugün yeniden yaptırdım 200 cıktı sizce bu artıs yeterli mi? Tecrubeli arkadasların yardımını bekliyorum
CANIM cim, inşallah her şey yolundadır, deneyimli değilim ancak bence iyi gözüküyor :) doktor ne dedi peki?

Gittik canım keseyi görmeyi bekliyoduk aslında ama gec dollenme olabiliyor bazen ve buyuzden kan degerın suan kese göZükmesine uygun dedi. Haftaya salı yeniden gidicez keseyi görmeye calısıcaz umarım hersey yolunda gider

Slm aynı zaman dogumumjz olacak şu imzaya nasıl yaptınız takvimi

Rahat ol Allah in izniyle her şey yolunda gider, sağlıklıysa zaten çok ciddi bir şey yaşamadığın sürece bebegine bir sey olmaz. ay hadi bakalım, kese çoğu kişide hemen gözükmüyor. salı günü haberleşiriz, rast gitsin inşallah :)

Ayy hadi insallah ya salı gunu güzel haberlerle dönerim umarım. Allah hepimizin gönlüne göre versin

bugün öğrendim, bende hamileyim kızlarr . çok tuhaf bir duygu , çok ağladım . ya siz neler hissettiniz ilk öğrenince , şuan kimseye söyleyemedim eşime bile..

bugün öğrendim, bende hamileyim kızlarr . çok tuhaf bir duygu , çok ağladım . ya siz neler hissettiniz ilk öğrenince , şuan kimseye söyleyemedim eşime bile..
ayyy darısı başıma inşallah, bende ilk öğrendiğimde şaşırmıştım, ögrendiğimde ne yapacağımı bilememiştim. evde onca iş bekliyordu beni, ben evde anlamsız turlar atıp duruyordum. tekrar tekrar gebelik testi yaptım. sonra kan tahlili. internet başından ayrılmadım çok bilgisiz olduğumu farkettim bu konuda, 3 gün sonra eşimle de paylaştım. hatta videoya aldım gizliden o anı. ancak 2. kan tahlilimde beta hcg düştü, doktor, bebek anneyi bırakacak dedi. ve ben 1 hafta geçmeden düşük yaptım. tabi sen benim durumumu dikkate alma lütfen. umudumu kaybetmedim regl in gecikti mi? yoksa gecikmeden mi farkettin?

gecikti baya canım bir aydır adet olamıyorum hep beyaz akıntı geliyor, internette gördüğüm kadarıyla hamilelik belirtilerinden biride akıntıymış . gögüslerim çok doldu ve agrıyor ben ondan anladım daha çok. doktora yarın gidicem , senin içinde üzüldüm düşük yapmışssın , allahım inşşalh tez zamanda tekrar verir doldurur kucağını. bilmiyorum çok karmaşık duygulardayım , sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin kucağıma alıyım başka bişey istemem heralde ..

bu arada internette görmüştüm burdaki kızlarda yazmıştı. ilişki sonrasında yarım saat hatta bi saat kalkmayıp beline yastık koyarak bacaklarını havaya dikip bekliceksin , ben 6 aydır korunmuyordum ama bunu bilmediğim için ilişki sonrası kalkarım , lavaboya giderim vs. hamile kalamıyordum. tabiki allahın ne zaman uygun görmesinede bağlı ama bu taktiklerde etkili bence. geçen ay bunu denedim sonrada adet olamadım , bugün pozitif. bilgilendirmek istedim olmayan arkadaşlar için..

birde yumurtlama tarihlerini hesaplayıp o tarihlerde ilişkiye girmek etkili

evet evet haklısın spermlerin hareketini kolaylaştırdiğı biliniyor. ben yeni evliyim, hiç denemedim belime yastik koymayı bacaklarımı havaya dikmeyi. ama deneyeceğim, prof. bir amcam var, o da söylemişti ilişki sonrası ayağa kalkmamanın ve mümkünse bacaklari havaya dikmenin gebelik şansını kolaylaştirdigini. inşallah canım, Allah nasip etsin isteyen herkese, umarım sende sağlıkla alırsın kucağına yavrunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…