- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Böyle pişpişleyin yengenizin tarafinı, yakındır tepenize çıkması.
Böyle fazla fazla özen gösterilmesi doğru değil. Bir de teee yengenin ablasının kayınvalidesi. Abin kendine vazife cıkarmasn cok istiyorsa kendisi arasın.
ay daral geldi bana. yengenin ablasının kvalidesi ne alaka yahuama sizin yapabileceğiniz bir şey yok ki burda, anneniz de istekli değilmiş gerçi ama asıl olay abiniz ve babanızın bakış açısında bitiyor. inşallah tepenize çıkmazlar ki genelde öyle olunur yüz göz olununca
Kayın ailem benim ailemi arayıp bayramlaşınca mutlu olan insanlarız, kaldı ki ablamın eşinin ailesinin aranmasını bekleyeceğiz...
Sizin işiniz zor gerçekten, nedir bu sürekli el üzerinde tutma, pohpohlanma olayı?
Karşı taraf bile demiştir ne alaka diye eminim buna.
Evet, bayramlarda erkek ailesi girişken taraf olmalıdır ama gelinin dıdısının dıdısına da hem de evrivaki ile değil.
Abiniz dengenin dozunu kaçırıyor, yakındır pişman olması.
Kim söyleyecek başka?Rabbim insallah gercekleri gosterir insallah pisman olur .. kim konuscak abimle kim veriyor bu akli karisimi soyluyo anlamaidnki
Kusura bakmayın ama abiniz işgüzar buldumcuğun teki!Merhaba kizlar,
Beni artik abim yengem ve onlarin ailesi ile ilgili konulardan taniyorsunuz ozellikle su iftar davetinden sonra :)
Hepinizin gecmis bayramlari kutluyorum
Dun sinirden napcagimi sasirdim. Babam sabah Yengemin ablasinin kaynanasini arada
"iyi bayramlar esim calisiyo gelemedik" diye belirt dedi . Annemde ne gerek var felan diye soylendi neyse aranmadi.
abim su an sehir disinda ablamlarda, ordan ariyo iste baldizimin kaynanasini aradin mi ?
annemde anlamamzliga gelmis tel cekmiyo diye kapatmis bu sefer babama demis abim arayin diye ..
Babam annemi ariyor iste x teyzeleri ara annemde sinirlendi niye ne gerek var dedi nisanda sozde dayi hala yok hep dunurler vardi bizde orda tanismistik , sonrada iftarda davet ettik ya birde neymis muhabbet olmus arada arasak nolurmus annemde mecburen aramak zorunda kaldi ama kayinvalidenin nosu olmadgi icin yengemin ablasini qrayip isteyecekti ayni evde yasiyorlar diye
iftardada aramisti ayni.numaradan gene.annem kaydetmemis baldizi taniyamadi ilk annem tanitti kendini bayramlastilar istedi kayinvalidesini yokmus kutladgimi soylerainiz dedi kapatti .
Ama benim oyle zoruma gittiki madem muhabbet neden yengemin kardesleri bize gelmiyor yada aramiyor tel numaramiz bile yok ustelik bizim gibi uzak bile degil kardesinin kayinvalidesiyken bizi aramiyo bayramlasmak icin biz.kendimiz arayip birde didisinim.didisini istiyoruzz...
Bayramsa muhabetse benimkide anne baba neden bizi saymiyorlar benim annemin babamin kucuklugu ne ?
Herkes nasil saydiriyo kendisini
Hatta bayramin ilk gununden birde yengemin annesigile bayramlasmaya gittik ona bile okadar pisman olduki annem bu kadar deger veriyoruz karsiligi ne ??
Annem aramasaydi bu sefer abim niye aramadiniz dedginde babam ; ben ara dedim aramadi diyip isin icinden cikcak sahip cikan ne diyosun oglum sen diyen bi kocasi yokki hep uzulen ezilen ya annem ya ben ! Abim kizcak diye aradi nasil caresiz kaldi canim annem oyle uzuldumki
Bayram gunu sevap bisey degilde karsidan deger gormeyince insanin ne kadar zoruna gidiyo biz bunu nasil engelleyebilirz neden boyle yapiyor anlam veremiyorum annem aramiycam dese aramazsan arama der surat yapar sinirlenir annem tepkilerinde korkuyor acikcasi
Kim söyleyecek başka?
Ben aynı durumu yaşasam eşime sorarım, ailen niye ablamın kayın ailesini arıyor diye.
Çünkü garip ve kimsenin kolay kolay(arada dostluk olmadıkça) aklına gelmeyecek bir durum.
Gelin hanım kendi ailesini saydırmak adına saçmalamaya başlamış.
Bu tarz konularda hep kız tarafından yana olsam dahi, elle tutulur yanı yok.
Abiniz de koca adam, beynini mi aldırmış nedir?
Ailenizin eksikleri ya da farkına varmadan yaptığı kırıcı şeyler olabilir, onlara müdahale etmesi elbette gerekir ama bu kadar da kendi ailesini itmesi çok yanlış.
Hiç sevmediğim bir tabirdir ama abiniz hanım köylü olmuş çoktan, sanırsınız iç güveysi evlenmiş.
Siz bence hiç bu durumlara karışmayın, adınız sonuçta görümce ve küçük kardeşsiniz.
Gelinin size herkesi doldurması an meselesi olabilir.
Allah akıl fikir versin her ikisine de, ne diyeyim...
Kusura bakmayın ama abiniz işgüzar buldumcuğun teki!
Anneniz de bazı şeyleri görmeye başlamış nihayet ama yakında sürtüşmeler başlar. En sonunda da ipleri kopartırsınız gidişat o şekil görünüyor...
abin çok ezik
Tabiki karısı veriyor aklı kim verecek allasen? Erkekler böyle şeyleri düşünebilecek kadar ince yaratıklar değil, karısı iki cilveleşip ultimatom veriyor belli ama abartmış!Ay Allah korusun.sunlardan bi yakamizi koparamadik ya buz anne baba kizi tabirizda demiyor bi tanesi babam sert bi adam degil abimin sozu gecti hep evde simdide evlendi bizi oynatiyor ..
Eger karisi veriyorsa bu akillari bizi boyle kucuk dusuruyosa Allaha havale ediyorum . Ailemin baska secenegi kalniyor ki !!
Kiz bizi parmaginda oynatiryor resmen
Tabiki karısı veriyor aklı kim verecek allasen? Erkekler böyle şeyleri düşünebilecek kadar ince yaratıklar değil, karısı iki cilveleşip ultimatom veriyor belli ama abartmış!
Bu arada annen bazı şeyleri farketmeye ve tepki vermeye başladıysa durumlar yakında değişecek demektir merak etme ama annende de suç var! O iftar davetini ve seni kül kedisi gb ezdirmesini unutmadık hala.
Hmm madem annen tepki verecek konumda değil sen kendini ezdirmeyeceksin, aman kötülük olmasın alttan alayım dedikçe insanlar haddini aşıyor emin ol. Herşeye boyun eğme, yapman gerektiği kadarını yap kendini geri çek. Sen de insan evladısın kimsenin hizmetçisi olarak doğmadın. Abin olması her mantık dışı şeyi kabul edeceğin anlamına gelmiyor. Koy mesafeniBen herseyin farkindayim.sorun.olarak.gormesem yazarmiyim hic tek basima olsam ezdirmemde ama annesi babasi babanemgile geldiler ikram felan yapildi hepsi birakip gitti ben yikadim gene bulasiklari. . Ben bunlari farketmiyormuyum sirf kucugum abim mutlu olsun laf olmasin diye ailemde zira oyle yapiver ediver kafasindalar ..
Yoksa inan cekikcek cike degil ne abim ne birtanecik karisi !
Fark ediyor etmeyede onu tutan kimse yok sesini dahi cikartmaz tepki bile veremez
Yengemin ablasını bile aramam nerde kaldı kaynanasini ya bu kadar ezdirmeyin kendinizi beklentiyi artirmayin gokyuzunden yıldız istemeye ramak kalmışMerhaba kizlar,
Beni artik abim yengem ve onlarin ailesi ile ilgili konulardan taniyorsunuz ozellikle su iftar davetinden sonra :)
Hepinizin gecmis bayramlari kutluyorum
Dun sinirden napcagimi sasirdim. Babam sabah Yengemin ablasinin kaynanasini arada
"iyi bayramlar esim calisiyo gelemedik" diye belirt dedi . Annemde ne gerek var felan diye soylendi neyse aranmadi.
abim su an sehir disinda ablamlarda, ordan ariyo iste baldizimin kaynanasini aradin mi ?
annemde anlamamzliga gelmis tel cekmiyo diye kapatmis bu sefer babama demis abim arayin diye ..
Babam annemi ariyor iste x teyzeleri ara annemde sinirlendi niye ne gerek var dedi nisanda sozde dayi hala yok hep dunurler vardi bizde orda tanismistik , sonrada iftarda davet ettik ya birde neymis muhabbet olmus arada arasak nolurmus annemde mecburen aramak zorunda kaldi ama kayinvalidenin nosu olmadgi icin yengemin ablasini qrayip isteyecekti ayni evde yasiyorlar diye
iftardada aramisti ayni.numaradan gene.annem kaydetmemis baldizi taniyamadi ilk annem tanitti kendini bayramlastilar istedi kayinvalidesini yokmus kutladgimi soylerainiz dedi kapatti .
Ama benim oyle zoruma gittiki madem muhabbet neden yengemin kardesleri bize gelmiyor yada aramiyor tel numaramiz bile yok ustelik bizim gibi uzak bile degil kardesinin kayinvalidesiyken bizi aramiyo bayramlasmak icin biz.kendimiz arayip birde didisinim.didisini istiyoruzz...
Bayramsa muhabetse benimkide anne baba neden bizi saymiyorlar benim annemin babamin kucuklugu ne ?
Herkes nasil saydiriyo kendisini
Hatta bayramin ilk gununden birde yengemin annesigile bayramlasmaya gittik ona bile okadar pisman olduki annem bu kadar deger veriyoruz karsiligi ne ??
Annem aramasaydi bu sefer abim niye aramadiniz dedginde babam ; ben ara dedim aramadi diyip isin icinden cikcak sahip cikan ne diyosun oglum sen diyen bi kocasi yokki hep uzulen ezilen ya annem ya ben ! Abim kizcak diye aradi nasil caresiz kaldi canim annem oyle uzuldumki
Bayram gunu sevap bisey degilde karsidan deger gormeyince insanin ne kadar zoruna gidiyo biz bunu nasil engelleyebilirz neden boyle yapiyor anlam veremiyorum annem aramiycam dese aramazsan arama der surat yapar sinirlenir annem tepkilerinde korkuyor acikcasi
Yengenizin ablasının kaynanası nedir ya, ne alakanız var ki. Abiniz kendi arıyorsa arasın sizi ne karıştırıyor.Dünürün dünürüne dünürlük mü edeceksiniz
Yengenizin ablasını bile aramanız gerekmez, abiniz kendi istiyorsa arasın.
Şahsen beni ablamın eşinin kaynanasıgil arasa "hayırdır mühim bir şey mi oldu" derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?