Bendeki şans kimsede yok!

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Ya Akın'la çok fena kavga ettik kızlar. Nazar mı değdi anlamıyorum. Moralim çok bozuk...
Her şey bir iki dakika içersinde gerçekleşti. Şuan konuşmuyoruz. Bi yorumlayın, msjlar aşağıdaki ekte.

Teşekkürler yorumlar için. Daha fazla konuyu uzatmak istemiyorum. Tatlıya bağladık.

Hangimiz haklıyız? Benim hiç gücüm kalmadı gerçekten.. Çok yıprandım çook..

EDİT: Kızlar bir çoğunuz biliyor ki, evliyken üniversiteye gidiyor olacağım aynı zamanda, yani çalışmam mümkün olmayacak 1-2 sene..
Okul masraflarım vs. olacak.. Ben Akın'a yük olmayı istemiyorum. Annemle beraber oturmayacağız sonuç olarak, aynı sokakta olmuş olacağız.. 600-700 tl kira ödemekten kurtulmuş olacağız. Onun oturmak istediği yerde evler eski, yeni ve güzel olanlar da çok çok pahalı.. Şuan için öyle bir ev almamız mümkün değil.
Ailesi zengin olabilir ama zaten başka bir sürü masrafımız var. İleride çocuğumuz olduğunda kim bakacak? Annesi zaten Kreş sahibi, öğretmenlik de yapmış yıllarca, onun bakacağını hiç sanmıyorum.. Kavaklıdere'den gelip Keçiören'de oturmamı bekleme demek de küçümsemektir.. Ankara'da oturanlar anlamışlardır.

Son düzenleme:
Haksizsin baskinlik etmeye calismissin orta yol sunmus onuda kabullenmemissin..kusura bakma haksizsin.

Haksizsin baskinlik etmeye calismissin orta yol sunmus onuda kabullenmemissin..kusura bakma haksizsin.

Eski nişanlım konusunu açması normal mi peki? Almanya'ya gidecektin ya.. diyor. Ayıp.. Ona çok kızgınım.
Hem oturduğum yeri azımsar gibi konuştu..

​Bencede haksızsın,sen kendi annene yakın olmak istersen nişanlında kendi annesine yakın olmak ister,nişanlın güzel düşünmüş ne senin ailene nede benim aileme diye,evliliklerde çiftler ne kız tarafına nede erkek tarafına yakın olmaması gerek ikisinede uzak olsunlar.Eski nişanlının konusunu açması gereksiz di ama aklıma şöyle geldi ben annemi bırakamam demişsin oda anneni bırakamazsın ama almanya ya nasıl gidecektin demek istemiş.

Son düzenleme:
İstemiyorsa orada oturmak neden zorluyorsun ,
Yakın ama başka muhitte oturun, ne gerek var hemen rest çekmeye
Bu kadar basitse rest çekmek, birgün restini görebilir unutma
İletişim yolunu kapatarak bir yere varamazsın zaten

Haksizsin bence de, adam hakli sekerim.

Ne dusundugunu soylemis, dusunduklerine baktim ve katiliyorum dusuncelerine.

Adam gayet edepli bir sekilde alttan almis, senin uslubunu da hic dogru bulmadim acikcasi. Bence kirdigin icin ozur dilemelisin.

Son düzenleme:
Cocuk hakli bence.Sen onun eski sevgili leri ve eski nisanlisinin akrabalarinin oldugu yerde oturmak istermiydin? Bide surekli ailesiyle dip dibe :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaa şok oldum.. Haksızsınız o kadar terslemenize rağmen sürekli alttan almış.. Eski nişanlınız yaşamak istediğiniz yerdeyse bu onu rahatsız edecektir yanlış yapıyorsunuz..

o değilde birer dakika aralıklarla nasıl yazmış o kadar uzun mesajları

konuya cevabım; gereksiz bir tartışma

Bozuldum ama ne bileyim.. Ben üniversiteye gideceğim evliyken, yani çalışmam falan söz konusu değil, kirayı bari dert etmeyelim istiyorum. Annem benim için ev aldı zaten, bir çok işimize yardımcı olurdu diye düşündüm.

Yaptıkları zoruma gidiyor ama, pat diye eski nişanlım konusunu açıyor..

Haksizsin bence de, adam hakli sekerim.

Ne dusundugunu soylemis, dusunduklerine baktim ve katiliyorum kendisine.

Tarzına sinir oluyorum ben. Böyle pat pat lafları edip sonra da bir şey yokmuş gibi konuşmaya devam ediyor.

bence haksızsınız ailenizin olduğu yerde otumak zorunda değilki

Kiradan kurtulmuş olacaktık, ne var ki bunda? Üstelik ben okurken çalışmam mümkün olmayacak, kirayı üstlenmiş olacaktım bi bakıma, diğer türlü çok masrafım olacak, bunu düşünüyorum ben.

Cocuk hakli bence.Sen onun eski sevgili leri ve eski nisanlisinin akrabalarinin oldugu yerde oturmak istermiydin? Bide surekli ailesiyle dip dibe :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben tamamen maddi olarak baktım bu olaya, kirayı üstlenmek gibi. Konuşma şekline çok bozuldum.

Bence de haksızsın Duygucuğum. Çocuk çok mantıklı düşünmüş ne senin ailene, ne benim aileme çok yakın olmayalım demiş. Eski nişanlın konusu pek hoş olmamış bende olsam kızardım buna sanırım ama diğer konularda haklı

Aaa şok oldum.. Haksızsınız o kadar terslemenize rağmen sürekli alttan almış.. Eski nişanlınız yaşamak istediğiniz yerdeyse bu onu rahatsız edecektir yanlış yapıyorsunuz..

Benim için çook iyi olacaktı, hem kirayı üstlenmiş sayılacaktım. Kabul mu edeyim şimdi? Özür mü dileyeyim?

o değilde birer dakika aralıklarla nasıl yazmış o kadar uzun mesajları

konuya cevabım; gereksiz bir tartışma

Valla hiç dikkat etmedim ben.. Seriyizdir. Gereksiz ama sinir bozucu

duygu haksızsın canım
tamam onunda eskileri karıştırmaması gerek ama
senin yazdığın msj lar hep sen terslemişsin

Özür mü dileyeyim şimdi?

O zaman özür dileyeyim.

Eminim sende eski nailalısı yada kız arkadaşlarıyla sürekli karşılaşabileceğin ortamda olmak istemezdin
Gayet normal, yüze vurmak diye düşünmüyorum , ayrıca nişanlamış , ayrılmış olmak ne yüze vurulacak ne de utanılacak
bir durum
Kıskanıyorsa da gayet doğal , üstünde durma ve sirekli gündeme getirmesinden rahatsız olduğunu söyle bence
Bu nerede oturacağınızdan daha rahatsız edici bir durum anlaşılan senin için

özür dile ama rahatsız olduğun şu eski nişanlının konusunu açmamasını söyle

Sen kızdıkça alttan almış bi de. Bence özür dile tatlıya bağlayın :) Vallahi çok güzel düşünüyor nişanlın. Keşke her erkek böyle düşünse :)

Evet, Almanya olayını . açışı ve çok kızıyorum.. Biraz sinirim geçince konuşmaya çalışcam onunla.

Anneni birakamazsan evlenme arkadasim. Otur dizinin dibinde annenin.

Erkeklerde asiri annecilik ne kadar nahossa, kadinlarda da oyle.
Bir de bazi laflarin cok argo, tuy dikmek filan. Karsindaki de hoslanmamis zaten.
Gecen konunda "malsin sen, yemin ederim" demistin nisanlina. Ordan benim cok dikkatimi cekti zaten. Senin laflarin cok saygisiz gercekten. Bir kadina yakismiyor.

Insan bir yerde yasamak icin is, guc, gecim gibi seyleri dikkate alir. Annemi birakamam, babami birakamamlarla degil. Durum boyleyse evlenmeyin.

Eski nişanlım konusunu açması normal mi peki? Almanya'ya gidecektin ya.. diyor. Ayıp.. Ona çok kızgınım.
Hem oturduğum yeri azımsar gibi konuştu..

Tatlım sevgiline eski nişanlım dememişsin nişanlım demişsin. Ki sevgilin orta yol bulmaya çalışmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…