Haksizsin baskinlik etmeye calismissin orta yol sunmus onuda kabullenmemissin..kusura bakma haksizsin.
Eski nişanlım konusunu açması normal mi peki? Almanya'ya gidecektin ya.. diyor. Ayıp.. Ona çok kızgınım.
Hem oturduğum yeri azımsar gibi konuştu..
​Bencede haksızsın,sen kendi annene yakın olmak istersen nişanlında kendi annesine yakın olmak ister,nişanlın güzel düşünmüş ne senin ailene nede benim aileme diye,evliliklerde çiftler ne kız tarafına nede erkek tarafına yakın olmaması gerek ikisinede uzak olsunlar.Eski nişanlının konusunu açması gereksiz di ama aklıma şöyle geldi ben annemi bırakamam demişsin oda anneni bırakamazsın ama almanya ya nasıl gidecektin demek istemiş.
İstemiyorsa orada oturmak neden zorluyorsun ,
Yakın ama başka muhitte oturun, ne gerek var hemen rest çekmeye
Bu kadar basitse rest çekmek, birgün restini görebilir unutma
İletişim yolunu kapatarak bir yere varamazsın zaten
Haksizsin bence de, adam hakli sekerim.
Ne dusundugunu soylemis, dusunduklerine baktim ve katiliyorum kendisine.
bence haksızsınız ailenizin olduğu yerde otumak zorunda değilki
Cocuk hakli bence.Sen onun eski sevgili leri ve eski nisanlisinin akrabalarinin oldugu yerde oturmak istermiydin? Bide surekli ailesiyle dip dibe :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aaa şok oldum.. Haksızsınız o kadar terslemenize rağmen sürekli alttan almış.. Eski nişanlınız yaşamak istediğiniz yerdeyse bu onu rahatsız edecektir yanlış yapıyorsunuz..
o değilde birer dakika aralıklarla nasıl yazmış o kadar uzun mesajları
konuya cevabım; gereksiz bir tartışma
duygu haksızsın canım
tamam onunda eskileri karıştırmaması gerek ama
senin yazdığın msj lar hep sen terslemişsin
Bence de haksızsın Duygucuğum. Çocuk çok mantıklı düşünmüş ne senin ailene, ne benim aileme çok yakın olmayalım demiş. Eski nişanlın konusu pek hoş olmamış bende olsam kızardım buna sanırım ama diğer konularda haklı
Benim için çook iyi olacaktı, hem kirayı üstlenmiş sayılacaktım. Kabul mu edeyim şimdi? Özür mü dileyeyim?
Valla hiç dikkat etmedim ben.. Seriyizdir. Gereksiz ama sinir bozucu
Özür mü dileyeyim şimdi?
O zaman özür dileyeyim.
Benim için çook iyi olacaktı, hem kirayı üstlenmiş sayılacaktım. Kabul mu edeyim şimdi? Özür mü dileyeyim?
Valla hiç dikkat etmedim ben.. Seriyizdir. Gereksiz ama sinir bozucu
Özür mü dileyeyim şimdi?
O zaman özür dileyeyim.
Eminim sende eski nailalısı yada kız arkadaşlarıyla sürekli karşılaşabileceğin ortamda olmak istemezdin
Gayet normal, yüze vurmak diye düşünmüyorum , ayrıca nişanlamış , ayrılmış olmak ne yüze vurulacak ne de utanılacak
bir durum
Kıskanıyorsa da gayet doğal , üstünde durma ve sirekli gündeme getirmesinden rahatsız olduğunu söyle bence
Bu nerede oturacağınızdan daha rahatsız edici bir durum anlaşılan senin için
Eski nişanlım konusunu açması normal mi peki? Almanya'ya gidecektin ya.. diyor. Ayıp.. Ona çok kızgınım.
Hem oturduğum yeri azımsar gibi konuştu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?