Millet ne konulardan ne büyük kavgalar ediyor.
Allah aşkına o kadar basit bişey için kırmışsınız ki birbirinizi pes yani.
Duygu nişanlılık zorlu bir süreç.
Bu kadar küçük meseleyi büyütürseniz işiniz zor açıkçası.
Nişanlın oturdugun mahalleyi yada ilçeyi küçümsemiyor,küçük görmüş olsa sizin mahalleyi kötüleyip durması gerek,mahalleniz şöyle böyle diye,sadece eski nişanlının akrabalarının orada oldugu söylemiş bu küçümseme mi oluyor,emimin sen de nişanlının eski nişanlısının akrabalarının çoğunlukta bulunduğu yerde oturmak istemezdin.
Mühendis nişanlım ama daha geçen sene mezun oldu, hangi şirket 3000 tl veriyor yeni mezuna.. Ailesinin de durumu çok iyi ama neden benim kiramı onlar ödesin ki? Çankaya'daki evler de yapısız ve eski, güzel evler de çok pahalı gerçekten.
Öyle yaparız artık..
O öyle sessiz sakin bi insan değil, daha önce konuştuklarımızda gayet onaylar şekilde konuşuyordu..
Mesajları okuyunca sanki dediğim dedik gibi görünüyorum ama benim bozulduğum noktalar var. Ankara da yaşamıyorsun sanırım. Oturduğum yeri aşağılar şekilde konuştu. Anlatıyorum anlatıyorum yine aynı yere varıyoruz.
Adam haklı. Şimdi bi erkek buradaki bir kadına anneme yakın oturucaz deseydi olay yapardık topluca
anladım canım.aynı şehirde yaşıyoruz.kira durumlarını düşününce haklısın aslında daha mantıklı.ama onun açısından da düşünmek lazım.mesajlarından gruruna dokuncakmış gibi görünüyo.
Ankara'da yasamanin ne ilgisi var cozemedim. Ankara'da yasasaydim en fazla "evet biliyorum orayi, asagilanacak yer gercekten" filan derdim herhalde .
Burda mesajlasmalariniza gore yorum yapiyoruz nihayetinde. Iletisim adina hicbir cozum onerisi ise yaramiyorsa, denecek birsey kalmadi. madem anlasmakta sorun yasiyorsunuz, evlenmekte acele etmeyin.
Burda hatalı görünen benim ama o normalde çok kıskanç ve sinirli bi adam.. Herkes üzerime geliyor. Özrümü dileyeceğim ama eski nişanlımın olayını pat diye yüzüme vurdu..
Sen Ankara'da oturmuyorsun sanırım.. Kavaklıdere'den gelip de Keçiören'de oturmamı bekleme demek, 'attan inip de eşeğe binmemi bekleme' ye eşdeğer bi cümle.
Sende haksızsın Erkek arkadaşında haksız ..
Eski manitaların ora da oturulmaz bence de bu 1 ,
2'si Sen neden ısrar ediyorsun annenlerin orada oturmayı hiç bir erkek istemez hemen hemen herkesin fikri iki tarafa da uzak olsun
arada ziyarete gideriz . Evlenenlerin evine zaten gidilmez bırakın onlar yuvasını kursun ..
Burda hatalı görünen benim ama o normalde çok kıskanç ve sinirli bi adam.. Herkes üzerime geliyor. Özrümü dileyeceğim ama eski nişanlımın olayını pat diye yüzüme vurdu..
Sen Ankara'da oturmuyorsun sanırım.. Kavaklıdere'den gelip de Keçiören'de oturmamı bekleme demek, 'attan inip de eşeğe binmemi bekleme' ye eşdeğer bi cümle.
tamam şahsen ben eski nişanlın olayında sana hak veriyorum pat diye yüzüne vurması yanlış,hata
üzerinede gelmek istemiyorum ama canım msj.da ne yazıyorsa onu söylüyorum
Adam hakli canim, annene yakin oturmak zorunda deyil.
Vede biliyorum duymak istemiyosun ama anneni birakip almanyaya gidicektin
Ama demis, bu durumda dogru söylemis.
Yani birakip oralara gidicektin ama burda yaninda oturmak istiyosun. Bi düsün burnu.
Gercekten nazar deydi galiba size
Bunu okumamıştım , vallaha bir erkek için çok zor bir durum ama senin için fedakarlık yapmak zorunda o zamanAnnem iki de bir gelip bizi rahatsız edecek birisi değil.. Bahsettiği eski sevgililer de biri lise 1.den diğeri beni seven ahraz çocuk..
Annemle yakın oturursam kira vermiycem çünkü.. Diğer türlü benim giderlerim, okul masraflarım ne olacak? Onun oturmak istediği yer çok pahalı.. Nasıl yetişeceğiz? Ben de çalışamıycam..
Ya canım bi de Çankaya'daki evler çok yapısız. Orada güzel bir evde oturayım desem çok fazla para dökmek lazım..
Artık öyle yapacaz, ne diyeyim..
Ya bi de burda herkes sanıyor ki ben baskınım, laf sayıyorum o alttan alıyor.. Şuan o uygun mekanda değil de öyle uzatmak istemiyor.. Eminim aradığımda demediğini bırakmayacak.
Şimdi şöyle düşün kendini Akın'ın yerine koy.
İster istemez rahatsız oluyor akrabaları filan ordaymış bak.
Evet yüzüne vurması hoş değil. Bunda haklısın.
Bunu okumamıştım , vallaha bir erkek için çok zor bir durum ama senin için fedakarlık yapmak zorunda o zaman
Hayat müşterek sadece lafta olmasın benim için yapmak zorundasın de o zaman :100:
Benim de eşimle aynı konuşmayı yaşadım nişanlıyken. Ve dediği gibi iki aileye de uzak ev tuttuk. Eşim çok haklıymış. Senin arkadaşın da haklı. (Nişanlı mısın bilmediğim için arkadaşın dedim)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çankaya da bazı evler muhteşem fiyatıda gayet cazip biraz araştırma yapın. Dayımlar çankayanın en lüks semtinde 4+1 3 banyosu olan eve 800 lira kira veriyorlardı. Daha vaktiniz bol bakarsınız. Altınpark bahçeli o tafaflara da bakabilirsiniz.
Kesinlikle haklıyım.. Napalım özrümüzü dileyeceğiz.
Şuan onunla konuşmak istemiyorum o da pek umursamıyor zaten.
Nişanlıyım.. Maddi nedenler yüzünden yaşanan bi durum benimkisi, duygusal gibi görünse de.
Aydınlıkta falan oturmaz.. Bakacağız artık.. Teyzem Tandoğan'da güzel bi semtte oturuyor, şimdi çıkacak, orayı bize kiraya verse diye düşünüyorum, hem alıştığım bi yer hem de konumu falan çok güzel ama yapısız ev.
Duygucum ben de seni merak ediyordum. Nişanının nasıl geçtiğini merak etmiştim.
Konuna gelince, ben herkesin aksine seni haklı buluyorum. Sen doğal olarak geleceğini düşünüyosun ve şuan elinde kira vermemek gibi bi imkan varken bunu değerlendirmek istiyosun. Ayrıca herkes kendi ailesini bilir. Sen annem rahatsız etmez diyorsan bi bildiğin vardır.
Sürekli eski nişanlın meselesini açmasını da hiç sevmedim doğrusu. İnan bana, bu huyu evlenince de değişmeyecek. Özellikle senin istediğin yerde oturursanız sürekli bu konuyla muhattap olmak zorunda kalacaksın gibi geliyor bana.
Senin bulunduğun bölgeyi küçümsemesi, 'barzo' dolu demesi yanlış bence.
Umarım konuşarak halledebilirsiniz bu konuyu. Konuştuğunuz zaman sakin olmaya bak, her şey yoluna girecektir
Nişanlıyken bu tür stres sıkıntılar yaşamak normal. Umarım birbirinizi çok yormazsınız. Erkekler maddi durumları bizden daha çok düşünürler aslında. Nişanlın böyle diyorsa altından kalkabileceğine de inanıyor demektir..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sevgilin haklı iki aileye de uzak olmalı.keçiören konusunda da çok aşırı haklı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?