• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bendeki son duruum..boşanmak için ilk adım.

Bi süre ayrı kalın kafa dinleyin belki eşinde pişman olur sürekli kalbini kırdığı icn sende hataların varsa eğer kendini düzeltmeye calisirsin düşün derim ben hemen Fevri hareket etmeyin
Benim en kötü yanım alıngan ve duygusal olmam..evet bunları törpileyebilirm, hadi eşimden bişiler istiyormuşum bunu da törpilerim..(he mutlu mu olurum mutsuz mu bilmıyorum) ama eşim burnundan kıl aldırmayan bir insan..hatalı da olsa kalpte kırsa kırdım demez..
Eşin kendine cariye arıyor,mutlaka psikologa gidin değişirse ne ala değişmez ise hayat böyle geçmez.
psikologa gitme işini kendisi teklif edene kadar bişi demeyi düşünmuyorum..çunku ben mücadele ediyorum sürekli....he gi

Saçma sapan sebeplerden boşanma olmaz. Yaşlarınızı bilmiyorum ama ikiniz de ergenler gibi davranıyorsunuz. Ne sanıyorsunuz ki evliliği? Evlilik çocuk oyuncağı değil. Keşke önce biraz büyüyüp ondan sonra evlenseydiniz.
Boşanmak için bir sebep göremedim ben.

bir elin nesi var 2 elin sesi var.inanın hiçbirşey tek taraflı değil.ikimizinde hataları oldu.

evlenmeden önce nasil anlasiyordunuz birbirinizle?

Yani ne biliyorsun senin istediğini yapmamak. İçin goturmedigini belki daha güzel bir yer vardi belki daha sakin bir yere götürmek istedi. Neden hemen hakaret??
eşimin bu kdr ince düşünceli olmadııgını bildiğim için bu kdr fevrı davrandm..keşke dediğinz gibi olsaydı şaşıran ben olsaydım

Ay tam boğazlamalik erkek tipi. Gitsin köle alsin kendine es degil..Vazgeçtim önceki yorumumdan haklisin
..

İşte eşiniz yine inatla konuşuyor , evliliğin ne olduğunu hala kavrayamamış. Sizde inatçısınız bu yüzden ikinizinde aslında aklında olmayanları söyleyip duruyorsunuz.
Eşiniz içindeki bu saçma şeyleri çıkarıp soylediğinde siz neler dediniz? Dediğinize tepkisi ne oldu?

dediklerine tepkim ben kendımden eminim söylediğim yaptıgım herşeyin arkasındayım dedim.makyaj yapıyorsam abartmadan yapıyordum kpderime döndüm dedm siz benm nasıl giyindğimi biliyorsunuz dedm sizin rahatsız oldugunuz birşey oldumu dedim..ben de söledim bişiler.. bana hakaret ediyordu dedm ben onunla barışmak için gitsem bile olmuyordu dedim.vs

Back