BENDEMİ ONDAMI BİLEMEDİM?

yas_mi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
32
1
28
Ankara
8 yıllık sevgililik 3 yıllık evlilik...
dünyalar bedel bir kızımız ikimizde çalışıyoruz ama benim işim iyi onunki zor biraz hergün eve geldiğinde yorgunum diyip uzanıyor bense yemekti bulaşıktı çoçuktu ortalıgı topla cebelleşiyorum ve maddi sıkıntıda oldugumuzdan bide kız uyuduktan sonra el emeği birşeyler yapıp satıyorum tabi oda bu arada ek iş arıyor ama benim yaptıklarım adamın gözünde bile değil sabahtan akşama kadar oturuyomuşum işte zoruma gidiyomuş evin işi birsürü laf ve bu hep böyle dün artık yeter dedim insan hiçmi çoçuğuyla ilgilenmez hiçmi birşeye yardım etmez diye baya çıkıştım oda bana tabi birsürü şey bugun gelmiş niye biz böyle olduk felan bilmiyorumya benmi haksızım köleyim sanki herkez için annem bak şu çoçuğuna diye işten gelir gelmez tutuşturur kocam hiç uzanır yatar hiçbirşeye yetişemiyorum bende azıcık yardım istiyorum hatamı bilmiyorum ...

Sorumluluk vermezseniz, Her şeyi ustlenip basa cikamayinca da soylenirseniz suçlu siz olursunuz.

Yapmayın! Cocugunuzla alakadar olun sadece. Söylenirse "e dun yaparken söyleniyordun simdi yapmıyorum yine soyleniyorsun en azindan yapmayınca zoruma gitmiyor" diyip keyfinize bakacaksiniz.

çok haklısın hiçbirşey yaptırmamış suyunu bile getiryor halende öyle zaten her seferinde ben işten gelince annem herşeyimi hazırlar getirir hiçbirşey beklemezdi diyor bazen keşeke onu bukadar sevmesem diyorum

hiçte hatalı değilsin, kadınlar robot değil, bunu öyle kabul eden kadınlara ayrıca gıcığım onu belirteyim, zaten küçük bir çocukla ilgilemek başlı başına bir iş, bir günlüğüne senin yaptıklarını o yapsında anlasın anyayı konyayı
her iş kadında, teşekkür edeceklerine iş beğenmiyor adamlar

Güvenemiyorumki sorumluluk veriyim gece lavoboya gittim birgün geldiğimde kız ağlamaktan helak olmuş adam duymuyor bile. çok haklısınız bide o var sürekli temizlik yapıyormuşum

her hafta sonu bi kavgamız var 1 saatte mutfaktan çıkmıyomuşum boyuna temizlik yapıyomuşum napıyım dedim yardım etmiyosun bu evde çoçuk yaşıyor ve temiz olmalı sonuçta dedim sustu daha ben napacam bukadar olmazki herşeyi yapmaya mahkumum sanki mucburum çoçuğuda ben doğurdum ben bakmalıyım zati mantık bu

ya canım temizlik yapmasan bu defa da neden yapmıyosun dicek, şikayet edene kadar basit bi kaç işi yapsa sana yeter halbuki

Siz de cansiniz. Esiniz gercekten size haksizlik yapiyor. Yavas yavaş da olsa bir seyleri yaptirin.

Yetişrilme tarzı sebep .. Başka birşey değil .

Kadın olarak tüm zararımız kadınlara. Neden dersen, onu yetiştiren de bir kadın. Ve yetiştirirken, erkek adam ev işi yapmaz, mutfağa girmez, çocuğun bakıcısı annesidir diye yetiştiriyor. Üstelik oğlunu bu şekilde yetiştirirken kendi kocasının ilgisizliğinden de şikayet ediyor bir yandan, ironik bir şekilde. Kadının zararı dönüp dolaşıp kadına oluyor yani. O yüzden bilinen aksine erkek evlat yetiştirmek kız evlat yetiştirmekden çok daha zordur. Çünkü yetiştirdiğin erkek karısını ya baş tacı yapar ya da sizin gibi yakınır duruma getirir, çocuklar baba ilgisizliğinden psikolojik bunalımlara girer, kaç kişinin hakkına girersin dolaylı olarak.. Sizin kocanız da o çeşit işte.. Konuşarak ilgili hale getirmeye çalışmaktan başka ne yol var ki.. O da işe yarar mı yaramaz mı muamma.. Diyeceğim o ki siz siz olun erkek evlatlarınızı ileride iyi bir koca olarak yetiştirin, yoksa durumlar çok kötü oluyor çok

kızlar bilmiyorum gerçekten artık bide içkimiz var tabi 2 güne bir herfırsatı kolluyup içiyor bana bi zararı yok ama yoruldugum yetmiyormuş gibi eve gelip sızıyoya delirecek gibi oluyorum bi içkim var neyim var başka diye savunuyor sürekli kendini herşeyim sana batıyor diyo artık kendimden süpe duyuyorum bendemi sıkıntı diye

Katılıyorum kesinlikle bütün erkek anneleri gerçekten oğullarına herşeyi öğretmeli bencede, yoksa benim gibi sıkıntı çıkar çünkü iki farklı yetişme tarzıyız biz benim babam abim eşine sürekli yardım eden insanlar onlara bile diyo zaten kötü örnek oluyorlar sana oyüzden bukadar beklentin diyor bende yoruluyorum artık neolursun azıcık anla anlıyorum seviyorum seni tamam hop 1 hafta sonra aynı

Benim de 3. yıla gireceğim bir ilişkim var. Pek çok yerde bahsetmişimdir belki denk gelmişsinizdir. Ailesi erkek arkadaşımı sorumluluk vererek, ev işi yaptırarak büyütmüş. Bu çocuk küçüklüğünde taze fasülye de ayıklamış, cam da silmiş., bebek de bakmış, aileler evcilik oyunu erkeğe göre değildir sen araba oyna der ya, bu çocuk evcilik de oynamış. Dar kalıpların içinde büyümemiş.. 2 yıldır aynı öğrenci evini paylaşıyoruz, benden daha çok ev işi yapar. Hatta en son ne zaman bulaşık yıkadım onu bile hatırlamam. Hasta olurum başımda nöbet tutar. Biraz rahatsız olurum tüm evi tek başına çekip çevirir. Erkek arkadaşım örneğini gördükten sonra aile yetiştirmesinin önemini bir kez daha anladım.. Ama en azından direkt sizi suçlamak yerine seni seviyorum tamam yardımcı olcam deyip, sadece sözünü tutamayan bir eşiniz var. Ben bu forumda çok daha kötü örneklere de şahit oldum.. Pek çok kötü örneğe bakılırsa bir açıdan da şükredilmesi gereken bir adam herhalde

Valla kusura bakmasın ama kadının işi özellikle çalışan kadının işi çok daha zor
Karısı çalışıyorsa oda kusura bakmasın eve yardım edecek

Ben azıcık yardımada razıyım :) tabiki daha kötü örenkleri zor daha zor durumda olan kadınlar bi çok konuda şükrediyorum ona sürmesinin sebebide o zaten ama bu konu hakkında neyapıcamı hiç bilemedim bi çözüme varamadım ve sürekli haklı suçlu hep ben :)

Haklisin tabiki ..

Sorun esinde sende . Ay hic sevmen boyle tipleri , sonrada sen ne yaptin diyenler hele ..

Senin yerinde olsam işten gelince pijamalarımı çekip kızımla ilgilenirdim. Eşim anlayana kadar. Sonrasında şuan yapmadığım şeyleride yapıyordum dersin. Bu sürede ev batar biraz ama eşine ders vermen gerek. Sonrasında el Birliği'yle toplarsanız evi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…