Bendemi sorun var anlayamıyorum ???

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
53
arkadaslar yas 31 oldu bir kez nişanladıp ayrıldım ..Bir cok kısıyle gorustum cok ssecıcı oldugum ıcın begendıklerımle basladım neyse ilk görüsmeden sonra 2-3 ay harıka aşırı ilgi alaka evlılık teklıflerı havada uçusuyor ama sonra birsey oluyo bitiyo?? ayrılıp aylar sonra geri dönüyorlar tabı ben istemıyorum arkadaslar neden böyle oluyo??? zaten zor begenıyorum begendıgım adamlar neden böyle yapıyo 2-3 ay asırı ılgı gösterıp sonrada neden soguyorlar? neden geri dönüyorlar?? evlılık teklıfı allahıma şukur cok ama sevmem önemlı sorun bendemı? birde benı cok ılgısız buluyorlarmıs? ama ben calısan biriyım süreklı nasıl yazıcam? bir yerde hata yapıyorum ama nedır?? birde 2-3 ay harıka ask lafları havada ucusuyo sonra neden soguyorlar anlamıyorum en son ilişkimde böyle oldu biliyorum bir kac ay sonra gerı donecek ama ne olacak benım bu halım?

Ya aşırı samimi davranıyorsunuz kısa sürede ya da aşırı ilgisiz ki bitiyor.
Evliliğe herkes adım atabilir ama ilişkiyi dengede tutmak zordur.
Bunu sadece bi tarafın üzerine yıkmamak gerekir.
Bir dipnot isteyen ve gerçekten seven erkek siz ne olursanız olun sizi gelir bulur alır gider.
Bu kadar net bu işler.
Sürüncemede bırakan illa ki bir yerde yarı yolda bırakır.
Bugün giden üç ay sonra gelse Ne faydası olur ki??
Ben eşimle hiç ayrılıp barışmadan küsmeden evlendim.
Sağlıklı bir ilişkimiz var olduğunu düşünüyorum bu yüzden.

Arayış içinde olma ama kendini de kapatma..
Zamanı vardır elbet bekle..
Demek ki karşına çıkanlar; sana uygun kişiler değilmiş..

Herkes evlenecek diye bir kural yok. Belki evlenmiyeceksiniz, belki vakti zamanı gelmedi. Bence hayatınızın odak noktasından evliliği çıkarın. Evlenmek için beklemeyin. Evilik teklifi ve Allaha şükür kısmını anlamadım.

yanlıs yazıldı :)

Otuz bir yaş nedir yahu ? Yaşım geçiyor diye düşünüp her önüne gelene şans verme .kim nefesini kesecek kadar etkilerse onunla ol :) ben karnıma yumruk yemiş gibi hissettiğim adamla evlendim mesela :) zamanı gelince sen de sol kroşe yiyeceğin birini bulursun :)))

Secicisiniz ama secimleriniz dogru degil. Sorun sizde degil sectiginiz insanlarda.

maşallah cnm darısıda benım basıma :) nasıl tanıstınız? benım cougunlukla arkadas cevrem oluyo genellıkle

maşallah cnm darısıda benım basıma :) nasıl tanıstınız? benım cougunlukla arkadas cevrem oluyo genellıkle
Amin amin :))

eşim beni bir düğünde görmüş ,çevresine ilan etmiş bu kızla evlenicem diye ..bir yıl sonra başka bir düğünde yine karşılaştık ,iki gün sonra aradı beni .öyle başladık :) uzun mesafe ilişkisiydi ve çok zor zamanlardan geçtik .sonu güzel oldu :)

kader kısmet belkıde imtihan cnm yaaa hayırlısı dıyorum artık

Aynen herkesin imtihani farklidir. Bu secimler de tecrubedir. Bu tecrubeler de sizi dogru insana goturecektir. Sizi gercekten seven insan birakmaz. Geri gelen insandan da hicbirsey olmaz.

sorun ne biliyormusunuz siz beğendiğiniz kişilere şans veriyorsunuz. ama sizin beğendikleriniz sizi o kadar beğenmiyor. bir süre görüşüp sonra bitiyor. erkekler bunu çok yapar. biraz daha az beğendiklerinize şans verin. emin olun onlar daha istekli olur.

Baska aday buluyorlarsa ondaki bir sey onlara daha cazip geldiyse de gidiyor olabilirler onceden gostermeleri iyi sonra olsa daha cok uzulursunuz.

Iki dugunde bir yil arayla gormus sizi sanki olacagi varsa hayat hazirliyor mutluluklar.

canım benı elde edene kadar cok ugrasıyorlar 2-3 ayda hep onlar ılgı gösterıyo ama bırsey oluyo soguyorlar en son ılıskımde boyle oldu bunlar benı begenmıyorsa neden bu kadar ugrasıyorlar anlamıyorum gıdıyorlar aylar sonrada dönüyorlar hep böyle oldu ama elektırık alamadıgım insanlarlada hıc gorusmek istemıyorum zaman kaybı hepımızede

kafası karışık erkekler malesef. bu adamlar da 30 yaş üzeridir. yani ben genelde öyle olduğunu düşünüyorum. ya da biz ilgimizi gösterince hemen kendilerini birşey zannediyorlar. zor işler bunlar.işte hep bu sebeplerden dolayı kadınlar çok beğenmedikleri, istemedikleri kişilere şans vermek zorunda kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…