Benden 10+ yaş büyüklerden hoşlanıyorum, ne yapmam lazım:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

robynB

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2023
7
8
1
Merhabalar, tavsiyelerinize ihtiyacım var

Ben konuya direkt dalıyorum. 23 yaşında üniversiden henüz mezun olmuş, idealist, yaşıtlarından nispeten daha olgun, hayatı ne toz pembe ne kara gören biriyim. Üniversitede özellikle son yılımda ne arkadaşlarımda ne de sevgili seçimimde doğru seçimler yaptım..
Şimdi memleketimdeyim, buraya gelmeden 1 hafta önce de bir iki gün içerisinde hayatımdan önemli önemsiz bir sürü insan çıkardım çünkü eski bene dönmem gerekiyordu.
Velhasıl kelam...
Arkadaşlar neyse de, romantik ilişki seçimlerimi bir düzeltemedim.
Ben güçlü, başarılı, idealist, ayakları yere basan, hayatı yaşamasını bilen ve seven ve akıllı olan bireylerden hoşlanıyorum. Bunun yanın da yaş mezvusu.. Hem bu istekleri karşılayabilmesi açısından hem de nedenini bilmediğim bir şekilde dikkatimi çekmesi açısından benden OLDUKÇA büyük kişiler dikkatimi çekiyor 10 15 18 20 gibi çok büyük sayılardan bahsediyorum..
Şu an 25 yaşında bir flörtvari bir arkadaşım var çok yakınız iyi de anlaşıyor gibiyiz hatta bi tık hoşlanıyorum ama biliyorum bugün ilişkiye başlasak o ilişkinin maksimum 6 bilemedin 7 aylık ömrü var çünkü bana yeterince olgun gelmiyor.. Akranlarımında çoğu böyle.
Napıcam bilmiyorum 23 yaşında bir kadın olarak 35 38 yaşında biriyle birlikte olmak riskli ve çok da sağlıklı olmuyor çoğu zaman ama dikkatimi de akranlarım çekmiyor Ne önerirsiniz?
Dip not: ilk sevgilim benle yaşıt, ikinci 15 yaş büyük, üçüncü ise 18 yaş büyük idi..

Baba sevgisi görmediniz mi ? 15 yaş normal olsun.Ama sağlıksız görüyorum ben

Geldim... Bundan dolayı ilgimi akranlarıma çekmem gerekiyor ama yöntemiyorum kendimi bu konuda

sizden 18 yaş büyük sevgilinizin ayakları yere bassaydı yarı yaşındaki biriyle sevgili olmazdı.
isteklerinizle seçimleriniz çelişkili.
bence kolaycısınız o yüzden işi gücü oturtmuş kişiler ilginizi çekiyor.
kimseyle o yolu yürüme gayretine girmek istemiyorsunuz.

Kendinizden 5-10 yaş bir ihtimal ama ortalama 20 yaş büyük adam bana fazla geldi. 23 yaş için çok çok fazla . Siz yönetilmeyi mi seviyorsunuz.

Ben sizin yerinizde olsam bir kaç seans terapiye giderdim. Bunun altında yatan bir tramva vardır muhtemelen. Ne olduğunu fark etmeniz çözmenizi yardımcı olur.

Geldim... Bundan dolayı ilgimi akranlarıma çekmem gerekiyor ama yöntemiyorum kendimi bu konuda
Bu zamana kadar karşılaştıklarının bence hep çocuksu yönü olmuş ben sevgilimle yaşıtım(23 yaşındayız) kendisi birçok konuda benden daha olgundur. 10 yaş bir tık kabul edilebilir ama 15-20 biraz fazla gibi geldi bana ya kendi yaşıtlarına yönelmen daha doğru olur hem iletişim açısından hem düşünce yapısı olarak çünkü dediğim gibi bir süre sonra o yaştaki erkeklerle olan düşünceleriniz zıt olacak. Hayırlısı olsun bakalım

Hayır maskülen ve dobra biriyimdir de

Psikolojideki bir deneyi anlatayım. Bir pireyi ağzı kapalı bir kavanoza koyuyorlar pire defalarca zıplıyor ve kavanoz kapağına carpipi geri düşüyor. bir süre kapalı şekilde devam ediyor bu süreç.
Sonrasında kapağı açıyorlar ama pire sadece kapak olan hizaya kadar zıplıyor. Asla daha yükseğe ziplamiyor çünkü o kadar olduğuna kendini inandirmis.
Buna öğrenilmiş çaresizlik deniliyor.

"Yasitlarim ilgimi çekmiyor" cümlesinin başka hiç bir açıklaması yok. cunku baba figürü sağlam , sizin kariyer ve özgüven sağlam. Karakter anlattığıniz gibiyse sağlam. İlk yasitinizla olan ilişkide başarısız olmanizin bilinçaltından disavurumunu yaşıyorsunuz. Psikolojik destekle kısa sürede cozebilirsiniz.

Demek 23 yaşında yeni mezun, memleketine geri dönmüş halinle kendini çok olgun görüyorsun. Kendi yaşına yakın, başarılı hoş bir çocuğu bulamadığın için, kendini böyle avutup, anca baban yaşındaki adamları buluyor olduğunun farkındasın değil mi? Akranların bu halini bilseler zaten yanından geçmezler. Büyüdüğünde akıllanırsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…