Benden 10+ yaş büyüklerden hoşlanıyorum, ne yapmam lazım:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

robynB

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2023
7
8
1
Merhabalar, tavsiyelerinize ihtiyacım var:(

Ben konuya direkt dalıyorum. 23 yaşında üniversiden henüz mezun olmuş, idealist, yaşıtlarından nispeten daha olgun, hayatı ne toz pembe ne kara gören biriyim. Üniversitede özellikle son yılımda ne arkadaşlarımda ne de sevgili seçimimde doğru seçimler yaptım..
Şimdi memleketimdeyim, buraya gelmeden 1 hafta önce de bir iki gün içerisinde hayatımdan önemli önemsiz bir sürü insan çıkardım çünkü eski bene dönmem gerekiyordu.
Velhasıl kelam...
Arkadaşlar neyse de, romantik ilişki seçimlerimi bir düzeltemedim.
Ben güçlü, başarılı, idealist, ayakları yere basan, hayatı yaşamasını bilen ve seven ve akıllı olan bireylerden hoşlanıyorum. Bunun yanın da yaş mezvusu.. Hem bu istekleri karşılayabilmesi açısından hem de nedenini bilmediğim bir şekilde dikkatimi çekmesi açısından benden OLDUKÇA büyük kişiler dikkatimi çekiyor:( 10 15 18 20 gibi çok büyük sayılardan bahsediyorum..
Şu an 25 yaşında bir flörtvari bir arkadaşım var çok yakınız iyi de anlaşıyor gibiyiz hatta bi tık hoşlanıyorum ama biliyorum bugün ilişkiye başlasak o ilişkinin maksimum 6 bilemedin 7 aylık ömrü var çünkü bana yeterince olgun gelmiyor.. Akranlarımında çoğu böyle.
Napıcam bilmiyorum 23 yaşında bir kadın olarak 35 38 yaşında biriyle birlikte olmak riskli ve çok da sağlıklı olmuyor çoğu zaman ama dikkatimi de akranlarım çekmiyor:( Ne önerirsiniz?
Dip not: ilk sevgilim benle yaşıt, ikinci 15 yaş büyük, üçüncü ise 18 yaş büyük idi..

Bana maksimum 7 8 yaş fark olabilir gibi geliyor. Hadi olsun 10. Onun üstü hiç sağlıklı gelmiyor. 34 yaşındayım 54 ü bırak 44 bile istemem. Gerçi ben evliyim bana ne oluyorsa. 😂😂
Son acılan konulardandir o bacım denge mi birakti

Demek 23 yaşında yeni mezun, memleketine geri dönmüş halinle kendini çok olgun görüyorsun. :KK51: Kendi yaşına yakın, başarılı hoş bir çocuğu bulamadığın için, kendini böyle avutup, anca baban yaşındaki adamları buluyor olduğunun farkındasın değil mi? :KK51: Akranların bu halini bilseler zaten yanından geçmezler. Büyüdüğünde akıllanırsın.
Senin canın neden yandı anlamadım şu an. Farkındaysan bu durumdan hoşlanmadığım için tavsiye istiyorum ancak tek yaptığın şey yargılamak. Mahallenin geri kafalı dedikoducu tayfası gibisin ağzından katran akıyor.

Eşimle aramızda 13 yaş fark var. Ben üniversitedeyken tanışmıştık.Öyle evlilik vs düşüncelerle başlamamıştık görüşmeye ama kısmet, 5yıla yakındır evliyiz.
Ben de yaşıtlarıma göre olgun oldum hep, akranım erkeklerle ilişkilerim pek yürümedi. Genelde hoşlandığım/beğendiğim erkekler benden 7 8 yaş büyüktü. Ama özellikle yaşı büyük sevgilim/eşim olsun diye bir arayışım isteğim kesinlikle olmadı.. kendini şartlamışsın sanki

O yaşta erkekler evlilerse macera peşinde koşar, karısına yakalanmadan götürebildiği kadar götürür bu ilişkiyi. Evli değilse de beleşe cinsellik yaşar. Adam görmüş geçirmiş, varsa çoluğu çocuğu üniversiteye başlamıştır, ne aşkı ne sevgisi? Lafta olgun erkek ve sadece o yaşa uyum sağlayan genç kız; ama gerçekte ne olduğunu yazmak istemiyorum siz anlayın.

O yaşta erkekler evlilerse macera peşinde koşar, karısına yakalanmadan götürebildiği kadar götürür bu ilişkiyi. Evli değilse de beleşe cinsellik yaşar. Adam görmüş geçirmiş, varsa çoluğu çocuğu üniversiteye başlamıştır, ne aşkı ne sevgisi? Lafta olgun erkek ve sadece o yaşa uyum sağlayan genç kız; ama gerçekte ne olduğunu yazmak istemiyorum siz anlayın.
Bu yorumum babası yaşındaki adamlar içindi. Linçlenmeyeyim durduk yere.

40 yaşına geldiğinde de genç erkeklere ilgi duyarsın çünkü 60 yaşındakilere ayak uyduramazsın:) senin yaşında da çok olgun düşünebilen çocuklar var, bu birazda hayatta almak olduğu sorumluluklar biraz karakter biraz çevre bilgi birikimi etkiler. Ben üzülüyorum böyle gencecik kızları büyük adamların yanında görünce direkt farklı düşündüredebiliyor parası için birliktedir adam evlidir vs gibi… yapma şunu kendine be kızım yapma
Ayrıca sana (çıtır) olduğun için yaklaşıyolar ve egoları tavan yapıyor sayende eminim çevrelerinde de anlatıyorlar
İşyerlerimde erkek muhabbetlerine çok maruz kaldım inan bir cümlelerini duysan koşarak kaçarsın
Bi yolunu bul uzak dur kanı kaynayan yaşıtların dururken ne işin var ya bırakk

Son düzenleme:
Olabilir ama ilerde pişman olursun.
Şu an genç adam 10 sene sonra yaşlı olucak sen kadınlığın zirvesinde olucaksın.
Cinsel yönden de tatmin edemez.fuyhusal anlamda da.
Benim bir arkadaşım böyle bir ilişki yaşıyor hala adam 20 küsür yaş büyük.
Mutlu mu bence hayır.
Ama bırakamıyor da artık alışkanlığı oldu cesareti de yok.
Baba sevgisi almamış bir kız evet .
Bilemiyorum bence 7-8 yaş oda Max olmalı .
Gerisi bana saçma geliyor

Konunuzu sildiğiniz için ceza alacaksınız ve konunuz oraya geri gelecek bu 1.
2.ise olgun erkekle mutlu olsaydınız o ikisinden birinde olurdunuz. Olmadığını görmüşsünüzdür neyi zorluyorsunuz.

Hayır maskülen ve dobra biriyimdir de:KK43:
Normalde oylesindir. Yatakta tam tersini istiosundur. Bu şaşmaz. Ben bile birilerini begenince yasa bi bakiorum 25 cikio püüü diorum koca kadin utanmio musun seda sayan gibi. Ar damari çatlak olur 40 yasinda olup 20 yasindakine bakan adamlarin. Aslinda sorun senden ziyade daha cok onlarda :) ki onlar yuzunden yurumuodur iliskilerin daha cok. Genelleme yapip takilmamak lazim. Bazen on yaşında bi cocuk görüyorsun hayatin sillesini oyle yemis ki yirmi yasinda gibi konuşuyor. Seçimini acı yaşamış çıtırlardan yana kullanırsan bence aradigin kombinasyonu bulursun. Bilhassa kuvvetli bi ölüm acısından sonra herkes bi 10 yaş büyür içeriden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X