Benden 40 günümü istiyor..

çok merak ettik ama günlerdir hep aklımda.ip adresi tespit edilse de polise bildirip ona ulaşsak..

Eylülün 16sında 2 ay olacak..
O zamana kadar gelir inşallah ya..
Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum,
Ağrı'dan istanbula dönmek,
çocuklarıyla hasret gidermek,
Kontrolleri yaptırmak vs..
Belki zaman bulamamıştır :14:

kimsenin günahını almak istemem ama ya o dede yalancıysa esen hanıma kötü bişi yaptıysa:43::43::43:

Telaşlanmayın. Böyle insanlar var. Benim erkek arkadaşımın da tanıdığı bir dede vardı. Telefon falan iletişim aracı kullanmıyordu. İlaç yapıyormuş. Hastalarını aynen bu şekilde iyileştiriyor oda.

Erkek arkadaşım gidip geliyordu dedeye gayette mutluydu. Bi sorun olmadı çok şükür ki...

Telefonun radyasyon saçtığını herkes biliyor zaten. Bu yüzden istemiyordur. Sonra adam sürekli gözünün önünde olmasını istemiş olabilir.

Kötü düşünmemek lazım. Hem eşi de yalnız bırakmamıştır 40 gün boyunca eminim ki.

Eğer bir şey olduysa Allah korusun, eşi de gidip araştırır bu durumu. Ki dediğim gibi eşinin 40 gün yalnız bırakacağını düşünmüyorum,eminim ya gidip gelmiştir ya da bi şekilde en azından 40 gün sonra gidip almıştır.

Kötü bir şey olmaması için dua edelim...

organlarını alıp satmıştır belki öyle çok pislik insan var hayır dede için demiyorum ama haberlerde görüyoruz ya :47:

felaket tellalı gibi olduk :18:
kimseye güven olmuyor kii bende çok merak ediyorum esen hanımdan nasıl haber alabileceğiz acaba

kendisini tanımıyorum hiç konuşmadık hatta konularını bile bilmiyordum ama benimde gelir gelmez ilk baktığım sayfa burası oldu inşallah hayırlı haberlerle dönerler:18:

bence istanbula gitmiş ailesi ve çocuklarıyladır ailesinde net yoktur belki , evlerine gidince internete girer inşallah

Konu sahibi uzun zamandır ne konuya ne de foruma uğramamış.Daha fazla senaryolar üretilmeden kapatmak en iyisi.

Konu sahibi geldiğinde yönetimle irtibata geçip konusunu tekrar açtırabilir.

Back
X