Benim ünide sınıf arkadaşım 3. sınıfta anlaştı evlendi son sınıftayken evliydi. Asistandı evlendiği kişide. Aracı asistanlık yaptığı hocasıydı. Neden olmasın ki sonuçta sen ilkokulda lisede değilsin üniversite ortamı serbesttir. Yasal olarak da suç değildir. Ayrıca asistanlık öğrenciyle evlendiğinden dolayı yanmaz ki. Bir çok evlenen var o şekilde.
Bir akrabamızda ögretim görevlisiydi ve gecen sene ögrencisiyle evlendiler. Haatta evlendiklerinde kız hala ünide okuyordu diye hatırlıyorum.
benim de böyle tanıdıklarım var
kız kendinden 8 yaş büyük lise hocasıyla evli şu an
Onun duygularından emin olmadan adım atma derim ben
Bugün ayrıldığım sevgilim de benim hocamdı
Aşık olmuştum ona ama onun bana ilgisi olduğu çok aşikardı
Sınıftan bir kaç kişi anlamıştı o kadar yani..
Facebookdan ekledim 15 gün konuştuk msn,facebook aracılığıyla
Sonra ilişkimiz başladı
Sonu hüsran o ayrı
Yani aynı yollardan geçmiş biri olarak derim ki ondan bi ışık almadan adım atan ilk sen olma
Mutlu olursun umarım.
Onun duygularından emin olmadan adım atma derim ben
Bugün ayrıldığım sevgilim de benim hocamdı
Aşık olmuştum ona ama onun bana ilgisi olduğu çok aşikardı
Sınıftan bir kaç kişi anlamıştı o kadar yani..
Facebookdan ekledim 15 gün konuştuk msn,facebook aracılığıyla
Sonra ilişkimiz başladı
Sonu hüsran o ayrı
Yani aynı yollardan geçmiş biri olarak derim ki ondan bi ışık almadan adım atan ilk sen olma
Mutlu olursun umarım.
facebooktan ben de eklemiştim ama face ini kapatmış,, bir de zaten bütün öğrencilerini ekliyor benim ayrıcalığım yokkiii
msn den ekliyemem deee,, başka ne yapsam ki bilmiyorum,, dersle ilgili soru sormak için gidiyorum zaten yanına,, siz msn-facebook dışında nasıl yakınlaştınız????
onu da bütün öğrencileri ekliyordu
sana karşı bir ilgisi varsamzaten o öğrencilerden farklı olacaksın,sana özel davranacak
bende öyle olmuştu.
msn'de konuşmuştuk 15 gün..
sonra beni görüşmeye çağırdı oturduk bir çay içtik
sonra devamı geldi hep bunların,birdenbire de bi yakınlaşma içine girdik
zaten karşılıklıysa duygular bu süreç fazla uzamıyor
umarım dilediğin gibi olur
benim de böyle tanıdıklarım var
kız kendinden 8 yaş büyük lise hocasıyla evli şu an
üniversitede hocayım. en yakın arkadaşım öğrencimizke evlendi. olmaz diye birşey yok ama şundan eminim hocan anlamıştır. çünkü anlaşılıyor.
üniversitede hocayım. en yakın arkadaşım öğrencimizke evlendi. olmaz diye birşey yok ama şundan eminim hocan anlamıştır. çünkü anlaşılıyor.
msn adresini biliyorsan bence başka bir msnden ekle onu. hiç tanımıyormuş gibi konuş. başka bir ilde olduğunu falan söyle. bi süre konuşuun. konuyu açın, ve sorun. bakalım ne cevap verecek. eğer var derse zaten yaapcak bişey kalmıyor bi daha konuşmazsın. okuldada öğrenci hoca ilişkisi dışına çıkmamaya gayret gösterirsin. oldu bitti maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?