Benden 5 yaş büyük üniversite hocama aşığım.. :(

Benim ünide sınıf arkadaşım 3. sınıfta anlaştı evlendi son sınıftayken evliydi. Asistandı evlendiği kişide. Aracı asistanlık yaptığı hocasıydı. Neden olmasın ki sonuçta sen ilkokulda lisede değilsin üniversite ortamı serbesttir. Yasal olarak da suç değildir. Ayrıca asistanlık öğrenciyle evlendiğinden dolayı yanmaz ki. Bir çok evlenen var o şekilde.

ben de 3. sınıfım
peki arkadaşının önceden hocasına karşı davranışları nasıldı, yada hocanızın arkadaşına??
nasıl yakınlaştılar onu merak ediyorum

Arkada$larindan bilen yok dimi?...

TR de bunlara ne kadar izin veriliyor bilmiyorum ama sonra sen ve ögretmenin okuldan olmayin!!

Bence okul di$inda bulu$mayla ba$la :) bir sinemaya felan davet et, bi öglen birlikte yemek yersiniz ne bilim okul di$inda bulu$malar vs. Hem hal ve hareketinden anlaman lazim...
Facebooktan bak bakalim bi sevdigi birisi varmi?

Sonra ileriki zamanlarda ya kendin söyle ya da bir arkada$in hocaya slzdlrsln :78:

Duygularınızdan eminseniz bence de okul dışında görüşmek için bahaneler yaratın. Gidin dersinizle alakalı ek materyal vs. konusunda hocanızdan destek alın, ona sorular sorun falan. Zaten bu tür şeyler olurken eğer aranıza bir sınır koymaya çalışırsa anlarsınız hayatında biri olduğunu, yoksa o da size bir şeyler belli eder illa ki.

Arkadaşın da dediği gibi Facebook'tan falan araştırın. Bir gelişme olursa söyleyin, haberlerinizi bekliyoruz.

Onun duygularından emin olmadan adım atma derim ben
Bugün ayrıldığım sevgilim de benim hocamdı
Aşık olmuştum ona ama onun bana ilgisi olduğu çok aşikardı
Sınıftan bir kaç kişi anlamıştı o kadar yani..
Facebookdan ekledim 15 gün konuştuk msn,facebook aracılığıyla
Sonra ilişkimiz başladı
Sonu hüsran o ayrı
Yani aynı yollardan geçmiş biri olarak derim ki ondan bi ışık almadan adım atan ilk sen olma
Mutlu olursun umarım.

o ne ki ben kendimden 4 yaş büyük sınıf arkadaşıma aşık olmuştum, evet büyüktü biraz kendisi bizden,sevgilisi falan varsa bile git mail falan at derim bilsin ondan hoşlandığını ya da çok belli et,kaçan fırsat geri gelmiyor, sonra evlenir falan benim gibi bakakalırsın

facebooktan ben de eklemiştim ama face ini kapatmış,, bir de zaten bütün öğrencilerini ekliyor benim ayrıcalığım yokkiii
msn den ekliyemem deee,, başka ne yapsam ki bilmiyorum,, dersle ilgili soru sormak için gidiyorum zaten yanına,, siz msn-facebook dışında nasıl yakınlaştınız????

bu arada bu yollardan geçmiş biri olarak tavsiyelerini paylaştığın için çk teşekkür ederim. umarım tekrar barışır ve mutlu olursunuz,, henüz yeniymiş ayrılığınız,, belki barışırsınız​

onu da bütün öğrencileri ekliyordu
sana karşı bir ilgisi varsamzaten o öğrencilerden farklı olacaksın,sana özel davranacak
bende öyle olmuştu.
msn'de konuşmuştuk 15 gün..
sonra beni görüşmeye çağırdı oturduk bir çay içtik
sonra devamı geldi hep bunların,birdenbire de bi yakınlaşma içine girdik
zaten karşılıklıysa duygular bu süreç fazla uzamıyor
umarım dilediğin gibi olur

hayırlısı ise olur inşallah,, ben hep bekliycem onu

Son düzenleme:
üniversitede hocayım. en yakın arkadaşım öğrencimizke evlendi. olmaz diye birşey yok ama şundan eminim hocan anlamıştır. çünkü anlaşılıyor.

yaaa inanmıyorum ciddi misiniz,, demek anlaşılıyor,,:44:
utandım şimdi
zaten ben onun yanında o kadar heyecanlanıyorum ve salak gibi oluyorum ki anlamaması mümkün değil..
üniversitede hocayım. en yakın arkadaşım öğrencimizke evlendi. olmaz diye birşey yok ama şundan eminim hocan anlamıştır. çünkü anlaşılıyor.

Son düzenleme:
yaaa inanmıyorum ciddi misiniz,, demek anlaşılıyor,,:44:
utandım şimdi
zaten ben onun yanında o kadar heyecanlanıyorum ve salak gibi oluyorum ki anlamaması mümkün değil..

msn adresini biliyorsan bence başka bir msnden ekle onu. hiç tanımıyormuş gibi konuş. başka bir ilde olduğunu falan söyle. bi süre konuşuun. konuyu açın, ve sorun. bakalım ne cevap verecek. eğer var derse zaten yaapcak bişey kalmıyor bi daha konuşmazsın. okuldada öğrenci hoca ilişkisi dışına çıkmamaya gayret gösterirsin. oldu bitti maşallah

bundan 2 yıl önce çok yakın bir arkadaşım da hocasına aşık olmuştu. onunki daha vahim bir durumdu; hocası kendisinden 20 yaş büyüktü. neyse senin dediğin gibi ekledik onu ama facebooktan, işte yazılarını yakından takip ettiğini falan söyledi arkadaşım ama farklı bir isimle konuştu tabii ki. neyse sonra gel zaman git zaman bu adama buluşma teklifi etti arkadaşım ve kabul etti adam. sadece denemek için sormuştu bunu ve facebooktan tanıştığı bi insanla buluşmayı kabul etmesi onu hayal kırıklığına uğrattı ve en kötüsü hocasının evli olduğunu çok sonra okuldaki üst sınıflardan öğrendi. adam evli ve bunları yapıyor işte.

hocamın msn sini bilmiyorum,, ama benim hocam biraz daha resmi bir insan. yani asla msn den arkadşlık isteğimi kabul etmez..

bakalım artık hayırlısı; zaman bize daha neler gösterecek..

NOT: kimseyi kınamamak lazım, ben o arkadaşıma çok kızmıştım ve ben de şu anda onunla aynı durumdayım, tek avantajım benim hocam bekar ve aramızda 5 yaş var...
ahh bir de sevgilsinin olup olmadığını öğrenseeeeeem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…