Benden 5 yaş büyük üniversite hocama aşığım.. :(

en yakın arkadaşıma bile söylemedim çünkü bu çok hassas bir konu.
aramızda birşey olsa ve bu öğrenilse tabii ki birşey olmaz, yani sonuçta lisede değilim ve okuldan atılma falan olmaz ama ben yine de gidip size aşık oldum hocam diyemeeeem

Son düzenleme:
işte bu dönem de böylece bitti,, belki bir daha dersimize girmiycek, onu eskisi kadar göremiycem.. Canım çok yanıyor

Son düzenleme:
LÜTFEN; biraz daha akıla ihtiyacım var. her gece rüyamda onu görüyorum. benden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamanın bir yolu yok muuuu?!

benim sınıf arkadasım asistanla uzun süre birlikte olmuştu tabi mezuniyet sonrası....
bence onun ilgisi varsa bile olay duyulur diye düşünüp reddetme ihtimali mevcut.
nihayetinde asistanın öğrencilerle bu tarz şeyler yaşaması pek de okulda hoş karsılanmaz;
senin yerinde olsam ilgimi ona belli ederim; aldığım elektriğe göre de açılırım yada vazgeçmeye çalışırım..

çok haklısın,, büyük bir ihtimalle anlıyor zaten. arkadaşınla hcası mezuniyet sonrası nasıl yakınlaştılar??
hoca mı geldi, yoksa arkadaşın mı gitti??
ve ne zaman konuştular,, çok merak ettim şimdi

kesinlikle face ten ekle canım hem ogrencisisin diye anlasılmazda:) anlamıs olursun ordaki begendigi seylere falan bakarsın sevdiği seyleri oğrnirsin, bakarsın yorumlarında falan okul dısındakı konularla nasıl konusuo boylece brazcıkta olsa karakterini cozersin. o zaman daha rahat karar alabilirsin face te sohbette falan yazarsın hocam nasılsınız falan die okuz değil ya yazar ogrencisine muhakkak bişi:) zamanla sohbeti ilerletirsin. eger samimi olmana izin veriosa oda sen nasılsın falan yazıosa zamanla hocam size siz demek istemiyorum bana cok yardımcı oluyosunuz arkadas gibi falan de ozel seylerinden bahset mesela dersle ilgili bi sorunun olsun:) danıs sonrada diyebilirsin arkadas sayılırız artık falan derse dewam et:) baktın sen benim ogrencimsin seni anlıyorum ama uygun olmaz falan derse vazgec.. en azında kafanda bişiler belirmiş olur. gerekirse acı da olsa kalbine gomer onune bakarsın baktın ihtimal var ne ala:) devam edersinn:) ne dersin canım?

herkes facebooktan ekle demiş ama faceden ekli zaten, ama faceini kapattı uzun zamandan beri face i yok,,
başka ne yapsam ne yapsaaaam
:44:

Son düzenleme:
Günaydın..
Dünde okumuştum içinde bulunduğunuz durumu ama çok kişi düşüncelerime tercüman olduğu için yazmadım size .Ama bugün şunu söylemek isterimki.Bi süre sonra içte tek başına büyütülen sevgi gitgide bir saplantı haline dönüşür.
Bence cesaretli davran ve ona bunu bi şekilde belli et yada direk söyle...Kaybedicek neyin olabilirki..En kötü ihtimali düşünürsek bile seni kibarca reddedicek yada hayatında biri olduğunu söylücek.Ama bir öğretmen yine hiçbirşey olmamış gibi sana karşı tutumlarında hiçbir değişiklik yapmadan olgun bir şekilde ders ilişkisine devam edicek...Sen ise her ne olursa olsun herşeye rağmen yüreklice sevgini dile getirmiş duygularını açmış olucaksın ona.

Ama bunların hepsinden önce bu saplantıya dönmeye hazır bir heves heyecanmı? yoksa gerçekten karşına geçip herşeye göze alıp sevgini haykırabilceğin büyük bir aşk mı_?

Bol şans dilerim

onsuz bir gün sabahında yine rüyamda onu görerek uyandım.

duygularının aşk olduğundan eminmisin canım. belkide bir ilgi hoşlanmadır, hayranlıktır. hem onu tam anlamıyla tanımıyorsun bu kadar kendini kaptırman hiç iyi değil. bence içinde yaşa bu sevgini. erkekler kendilerinden hoşlanılmasını çok severler ve böyle bir ilgi gördüklerinde daha fazla yanaşırlar kadınlara. benim kurumumda bir hoca avrdı sürekli iş için kendisi gelirdi otururdu yanıma saatlerce çokda belli ederdi. benim gözlerimin içine bakardı. ben fazla yüz vermemiştim tanımıyorum daha diye sonradan öğrendim ki dışarıdan çok kibar, anlayışlı, güler güzlü görüne o kişi tam psikopatmış. halada dışarıdan kibar görünür ama. içi başka dışı başka olanlardan yani.
sen yinede fazla kaptırma kendini sonra okulda alay konusu olursun bunu hazmedemezsin allah korusun.

haklısın belki yetrince tanımıyorum ama insan sevdi mi gözü hiçbirşey görmüyor gerçekten. ben ki bu zamana kadar hep mantığımla hareket ederken, birden en mantıksız kişiye aşık oldum. ALLHIM YARDIM eder inşallah

gidip belki itiraf edemem ama artık senin de dediğin gibi ona bir şekilde duygularımı belli etmeye karar verdim.. İÇİME SIĞMIYOR artk duygularım..

Son düzenleme:
o kadar zor ki onunla gözgöze geldiğimde SENİ SEVİYORUUUUM diye boynuna sarılamamak;
sevgimi hep içine atmak,,
belkiler biriktirmek..

Son düzenleme:
ablamın arkadaşı evlendi kendi lisesinden bir öğretmenle ama derslerine girmiyoru mezun olduktan sonra şimdi 2 tane çocukları var :)olmaz diye birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…