Benden 7 yas kucuk biri...

missplayful

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
2.707
264
698
Kizlar siteye uzun zamandir girmiyordum. Ama akil danismam lazim simdi. 2 yildir nerdeyse yok sevgilim. Biri Ile tanistim ama 22 yasinda Ben 29. Benden hoslaniyor kardesim 23 yasinda benim onunla olmam imkansiz. Aileme arkadaslarima rezil olurum, Dalga gecerler.

Bende begeniyorum kendisini ama duygusaldan cok cinsel durtulerim agir basiyor. Utaniyorum yasi aklima gelencede ama arkadaslarim bile farketmis sen bu cocuga ac gozlerle bakiyorsun deyip guluyorlar.Aklima Kotu Kotu seyler geliyor. Ben fiziken kucuk gosteriyorum kendiside hic oyle 22 yasinda gibi degil valla. Fizigi cok duzgun , Italyan aile Amerikada Yasiyorlar, bende yurtdisindayim. Yuzu falan cok guzel, kocaman ela gozleri var , esmer.Dedigim gibi Fizigi kusursuz spor yaptigindan, yasindan buyuk duruyor. Bana karsi duygulari var yas onemli degil diyor. Fakat ben hoslansamda ciddi bakamiyorum , ona maalesef cinsel gozle bakiyorum. Konustugunda konsantre olamiyorum surekli orasina burasina bakmaktan. Aramizda birsey gecmedi ama Elimden her an kaza cikabilir. Napiyim? Uzak mi durayim? Kafam cok karisik!

Canim vall kendinden yasca kucuk bir erkekle ileriyi asla dusunme.
tavsiyemdir sana. cunku erkekler cok gec olgunlasiyor. kaprisi,derdi bitmez sana diyim..
cevremde ornekleri var gordum ve inan biliyorum da soyluyorum..

Canim vall kendinden yasca kucuk bir erkekle ileriyi asla dusunme.
tavsiyemdir sana. cunku erkekler cok gec olgunlasiyor. kaprisi,derdi bitmez sana diyim..
cevremde ornekleri var gordum ve inan biliyorum da soyluyorum..

Kucuk erkek kardesim 23 yasinda. Rezil olurum aileme

Yabancı erkeklerde Türk erkekleri gibi geç mi olgunlaşıyor ki :) O kadar istiyorsan görüş evlenmek zorunda değilsin ki. Evlilik gibi birşey olursa, fiziksel olarak sen ondan önce çökersen orası sıkıntı tabi, Kendine bayağı iyi bakman lazım :)

Kucuk erkek kardesim 23 yasinda. Rezil olurum aileme

Canim rezil olmak soyle dursun.
sorunlar yasarsin onunla aranda..kardesim ile esi arasinda 3 yas var.
kiz kardesimden 3 yas kucuk oldugu halde sanki kizdan cok cok buyukmus gibi bir afralar bir tafralar eniste beyde kizi cileden cikarmis bir gorsen..
Tabiki sen bilirsin, karar senindir canim..

Bu mesele senin hayat görüşüne gore degisir. İtalyan diyorsun arti yas küçük. Eğer gelecek beklentin evlilik gibi uzun vadeli bir seylerse uzak durmalisin. Yabancılar özellikle evlilik aile kavramini bizim gibi görmüyorlar malum. Sen daha iyi bilirsin gerçi iclerindesin. Yuvam olsun kocam olsun hayali olmaz gibi. Yani cok zor.
Ama maksat beraber iyi vakit gecirmek , yeni bir heyecanla is değişir tabi. Zaten istersen de uzak duramazsin gibi iyi bir vücut yakisikli bi adam. Kendini çekmek kolay olmasa gerek.

Valla önemli olan akıl yaşı fakat zaten kızlar erkeklerden daha olgun düşünebildikleri için kızlar genellikle kendinden yaşça büyük erkeklerle olurlar. Fakat 22 yaşındaki bir genç adam her ne kadar olgun konuşsa da hormonlarının ağır bastığı dönemler olduğu için ben de pek ciddi olabilir diye düşünmüyorum açıkçası 7 yıl var arada 2-3 olsa neyse de benim gözümde çok büyük yaş farkı özellikle bu adam henüz çok genç yaşlarda olduğu için...
Ben anı yaşama taraftarıyım içinizde kalmasıngörüşün konuşun fakat sen kendine hakim ol

Bence Turkiyedeki arkadaslarim coluk cocukla geziyor diyecekler.Ya anne babam kardesinden kucuk utanmadin mi derlerse?

Hahah elimden bi kaza cikabilir diyo. Adamin namusunu kirletme evlenmek zorunda kalir yas farki aslinda o kadarda önemli degil ama benim bildigim kadariyla yabanci erkekler yada yurt disinda yasayan erkekler diyelim daha gec olgunlasiyor. Ama tabi cok istiyorsan kendin yasa ve gör denemeden bilemezsin

konunu gülümseyerek okudum ya elimden her an kaza çıkabilir demişsin

bence ciddi düşünmüyorsan gelecek beklentin yoksa neden olmasın? o da evlenmeyi düşünmüyordur bence.

ama dersen ki yaşım gereği ilişkim ciddi olsun evlenmek isterim o zaman bence uzak dur. bu kadar yaş farkı bence fazla.

Bende bundan korkuyorum, kendisine dedim sen cok gencsin ben 29 yasindayim bir kac yil icinde benim evlenip cocuk yapmam gerekiyor , baba olmazsin dedim. Ilerde dusunurum ama haklisin dedi. Ben kucuk gosteriyorum belkiDe ondan idrak edemiyor yasimin getirdigi sorumluluklari.Bence yasiti gibi saniyor.

Ailenle tanisacak kadar ilişkine guveniyor olursan ne dediklerini çok takma. Kiskanclik eden laf eder. Sen mutlu olduktan sonra gerisi boş. Sen yasiyorsun bu hayati. Birşey diyen de susar elbet. Konuşmak isteyene malzeme çok. Buna yas der baskasina büyük duruyor der birine cirkin der.

Anne babaya ese dosta aciklamasi guc bir durum ama iliskideyken taraflar iyi anlasiyorsa hic akla gelmiyor yas farki. kendinden hatta ablasindan buyuk sevgilisi olan arkadaslarim var. Bu sizin tecrubenizle karar vermeniz gereken bi durum. Ya kucuk erkek mi illallahh dersiniz ya da huzur citir erkekteymis dersiniz :)

Yani 3-4 yil icinde dusunurum. Ama yasi cidden kucuk ya cevrem yargilar beni . Sapik diyecekler bence. AZ daha kucuk olsa 18 yasindan kucuk olsa mesele burda Amerikadayiz hapise bile atarlar valla. Allahtan 22...

Sadece cinsellik için birlikte olmayı düsünme bence sonra cok pismanda olabilirsin erkek o tabiki yas önemli diil diycek istedigini aldıktan sonra ya seni bırakırsa ortada hiç bunlarıda düsündündünmü senin hayatın tabi ama insanlarada hiç güven olmuyo dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…