Benden 7 yas kucuk biri...

Onlara bayılıyorum ya çok tatlılar. bir de onlar ilk tanıştıgında ilhan 16-17 yasındaymış inanamadım ama allah için ilhan da olgun bi de her işin ucundan tutuyor hiç turk erkekleri gibi değil ev işinde de sorumluluk alıyor. çok sevıyoruz ailecek :)

Ay aynen bende bayiliyorum onlara. Hele melise gosterdikleri ilgi, sevgi ve sabir. Tugba abla gibi bir anne olmak isterim. Konu sahibi vloglara bakarsa eminim fikri degisicektir

Ay aynen bende bayiliyorum onlara. Hele melise gosterdikleri ilgi, sevgi ve sabir. Tugba abla gibi bir anne olmak isterim. Konu sahibi vloglara bakarsa eminim fikri degisicektir

bi melise bakıyorum bir de kendi çocukluğuma bakıyorum kıskançlık krizlerine giriyorum ben mesela tugbayı izlemeden önce çocugu evlilikte yuk gibi görürdüm yani etrafta herkes şikayetçi çocuk sonrasından ama kadın bana hem evliliği hem çocuk sahibi olmayı sevdirdi. Bir de Sacconejoly'ler var allahım ordaki emilyayı da görmen lazım onlar da süper.

Ay aynen aynen!! Tugba abla sayesinde bir cok cift cocuklara sicak bakiyordur! Tugba ablayi gorunce ANNE olasim geliyor, dahada sabirsizlaniyorum anne olmaya.. Evet onlarida takip ediyorum. Hamile kalinca butun videolarini yeniden izler dururum.

YouTube Dan izledim gercekten cok sevimli bir cift. Bizim durumumuz evlilik olmaz su an daha yeni tanistik bence yasi da kucuk evlilik icin. Arkadaslarindan beni kiskaniyor. Arkadas grubundan beni begenip ilgi gosterenler oldu. Arkadaslarina birsey diyecegine tutmus beni Facebook tan silmis. Sonrada ozur diledi guya kiskanmis. Su an konusuyoruz ama seni cozemiyorum kafami cok karistiriyorsun diyor. Ileriki gunlerde gorecegiz artik.

Kuzenimle sevgilisi arasında da 6 yaş vardı. Kuzenim (kız) 84'lü, sevgilisi 90'lıydı.
Yaklaşık 3 yıl birlikte oldular, ama çocuk askere gitti ve oradayken her şey tepetaklak oldu.
Aralarındaki yaş farkı aşk bitince sorun olmaya başladı.
Ben hiç bulaşmayın derim, siz sadece cinsellik için yaklaşırsınız ilk etapta ama daha sonra aşka dönüşebilir ve sonrasında da yaş farkı dolasıyla sorunlar olabilir. Sonrası üzüntü keder...
Ama anı yaşa felsefesine göre yaşıyorsanız şayet orası ayrı.

çocuk italyansa zaten gelecek odaklı bir şey düşünmediği kesin, sen de yurt dışındaymışsın bu durumda dedikodu çıkaracak kimse de yok. zaten sen de onun beklenti ve görüşlerini bilerek başlıyor olacaksın.

kiskandigi icin facebooktan silmek mi?!
flortle baslayan birsey ciddiye binse de onun olgunlugna gore degisir diye dusunuyordum fakat bu kisi hakikaten cocuk...
yine de italyani kacirmazdim ama :))
kapilmamaya dikkat edin derim...

Beklentisi ne bilmiyorum. Ama arkadaslari bana ilgi gosterdi diye tutup kiskancliktan silmis face den. Moralim bozuldu. Sonrada ozur diledi 1 hafta icinde. Yasin kucuk Bak beraber Olamayiz dedigimde yas onemli degil diyor. Duygusal mi yaklasiyor cozemedim.

Benim amcam da yengemden 6 yaş küçükmüş yeni ögrendim çok şaşırdım 39 yıldır evliler ama o eskidenmiş... Bence hiç ugraşma değmez birçok kişide değinmiş zaten erkekler geç olgunlaşır...Ailen de tepki gösterebilir

kiskandigi icin facebooktan silmek mi?!
flortle baslayan birsey ciddiye binse de onun olgunlugna gore degisir diye dusunuyordum fakat bu kisi hakikaten cocuk...
yine de italyani kacirmazdim ama :))
kapilmamaya dikkat edin derim...

Arkadaslarindan birkaci bunun Benden hoslandigini bildigi hade benimle flort etmeye calisti. Onlar a birsey diyemedi. Bende tek Yanliz basima gorusmedm kendisiyle. Beni silmis gerekce olarakta benimle gorusmuyosun vakit gecirmiyorsun ne gerek var o Zaman Facebook a dedi. Benimle ilgilenmedin Tum gece arkadasimla Konustun beni istemiyorsun zaten diyor. Ortamda herkeste konustum. Ozur diledi ama. Ben kafa karistiriyormusum.

affetme...bulmuşun cıtırı. atıl üstüne
işin bitincede yaşın kücük bebe de cigaranı tellendir

Ayip olmaz mi; ) kullanms olurum cocugu. Yazik mi olur bilmemki. Yani yasi kucuk oldugu aklima geliyor duygusal yaklasamiyorum. Ama maalesef yakisikli iste Aramizda birsey gecse baglanip Ustume kalirsa yandik valla...

bi kere seviş gitsin bence :)
sonra içindeki bu duygular yok olur diye düşünüyorum.

arkadaslarinin flort etmeye calismasi hos degil tabi ki ama kendine guvenen biri onlarla konustun benimle konusmadin diye mizmizlanmaz...
veya bu duruma bozuldugu icin siliyorsa sonra soyle oldu boyle oldu diye uzatmaz...

yerinizde olsam cok istiyorsam onunla flort ederdim ama biraz da agirdan alirdim, cocuklugundan bunalip her an sinir olabilirsiniz cunku (benim gibi asabiyseniz tabi :)))

Sapıkmısınız?
22 yaşında biri diyosunuz duygusal bişey yok cinsel istek diyosun. Ee bizden git yat dememizi mi bekliyosun? Töbe est.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…