- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
- Konu Sahibi missplayful
-
Ustume kalir diyosun yaniHahah elimden bi kaza cikabilir diyo. Adamin namusunu kirletme evlenmek zorunda kaliryas farki aslinda o kadarda önemli degil ama benim bildigim kadariyla yabanci erkekler yada yurt disinda yasayan erkekler diyelim daha gec olgunlasiyor. Ama tabi cok istiyorsan kendin yasa ve gör denemeden bilemezsin
Beynin bu aralar tam erkek beyni gibi calisiyor. Ne yiyor ne iciyorsun.Bir de burcun ne?
Ates grubu degilmissin ilginc.Basak burcu yukselenim Boga. Aynen oyle napicagimi sasirdim.
Ates grubu degilmissin ilginc.Gonlunu eglendir birak ne korkuyorsun.
Kendi de Kova burcu.Aman eski esim Kova burcuydu.Kovalardan haz etmem. Genelde Akrep ve Aslanlari cekerim. Genelde hep Aslan olmustur eski erkek arkadaslarim.
Yanlış anlaşılmasın az önceki yorumum espri amacliydi. Ciddi beraberliklerde erkeğin büyük olması bir gereklilik bence. Aksi halde kadın büyük çoğunlukla üzülen taraf oluyor. Yaş farkı arttıkça kadının ayağı kapıya biraz daha yaklaşıyor. Bu tedirginlikten sağlıklı bir evlilik çıkmaz.
Ben aslan burcuyum sekerim. Listene beni de alabilirsin.Yukseleni yanlis biliyor olmayasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?