Benden 7 yas kucuk biri...

Ustume kalir diyosun yani

Yanlış anlaşılmasın az önceki yorumum espri amacliydi. Ciddi beraberliklerde erkeğin büyük olması bir gereklilik bence. Aksi halde kadın büyük çoğunlukla üzülen taraf oluyor. Yaş farkı arttıkça kadının ayağı kapıya biraz daha yaklaşıyor. Bu tedirginlikten sağlıklı bir evlilik çıkmaz.

Banada oyle geliyor. Ben 3 -4 yil icinde evlenirim diyorum ama gene kurtarmaz. Haha kucuk olacak sonucta.

Ben aslan burcuyum sekerim. Listene beni de alabilirsin. Yukseleni yanlis biliyor olmayasin.

Benim cogu kiz arkadasim Aslan. Eski erkek arkadasim 2 uzun Iliski Aslan.Akreplerle flortum oldu cekemedim anlamsiz kiskancliklarini. Basak Burcu oldugumdan mukkemeliyetciyim, guclu erkekleri severim. Hem ruhen hem fiziken. Aslan insanlari hep guclu ve magrur oluyorlar. Bir Basak olarak takdir ediyorum.

Bazı şeyler alışkanlık yapar, ciddi düşünmem dersin ama öyle bir an gelir ki ondan ayrı kalmak ciğerini söküp atmaya eş değer olur.
Hoş ben uzak durun desem de biliyorum duramayacaksınız.
Hazırlıklı olun .

tamda bugun buna benzer bir konu gecti :) kadin 47 adam 31 ilk böyle oldum sonra böyle , evliler gayette mutlular gibi ama erkek tarafi dislamis kadin yabanci vs... suan trend zaten bosver ...

erkek biraz daha büyük olsa olabilirde de ne bileyim 22 yaşındaki erkek çocuktur daha öyle seni mutlu edecek ciddiyette ilişki yaşayamaz gözü kayar bence.

Çocuğun yakin bir tarihte evlilik filan dusunecegini sanmiyorum. Zaten bi iliskiye evlenmek icin baslanmaz. Bosver, tadini cikar. Gittiği yere kadar gitsin,anin kiymetini bil

valla hiç de rezil olmazsın, zaten hemen evlenecek de değilsin belki sadece çekici geliyordur zamanla anlarsın. Denemekten zarar gelmez

onun karakterine dair birsey anlatmadigniza gore iliski olursa su an icin duygusalligi ve dusuncelerinizin uyumunu ikinci plana attignizi, burdan da evlilik vb gelecege dair seyler dusunmedigniz cikarimini yapacak olursak; fiziksel bir iliski veya flort icin tanidiklarinizin yasa takilip dalga gecmelerini yerinizde olsam umursamazdim, ikiniz de yetiskin insanlarsiniz sonucta

youtube da bir vlogger var ''Gurbetci ailenin gunluk hayati'' diye.. Onlarin arasindada 6 yas var ve masallah cok guzel geciniyorlar. Bayanda yasini gostermiyor citi piti ama gercekten cok tatlilar. Bence insanin karakteriyle alakali. Eger erkek olgunsa bence yasin hic onemi yok. 30-40 yasinda olup cocuksu olan erkeklerde var. Siz seviyorsaniz kimseyi takmayin. Sonucta siz o kisiyle yasiyacaksiniz aileniz degil. Siz bu ailenin vloglarina bakin eminim fikriniz degisicek:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…