Benden adam olmaz!!

Bu ne şimdi Ya Hû??
Yaptığın şeyin normal olduğunu düşünüyor musun cidden??
Bir insan kendisine böyle birşeyi layık görmemeli...
Kıymetsizleştirmeyin kendinizi lütfen.
Önceki 'sevgiliniz' sizi dövüyor, size şiddet uyguluyor (kaldı ki psikopat bir tip olduğunu da çözmüşsünüz) buna rağmen devam etmişsiniz.
Durumunuzda sorgulanması gereken çok fazla şey var.

Fakat kendiniz için faydalı birşey yapmaya niyetiniz varsa bir süre erkeklerden uzak durun (kendi sağlığınız için).

Konu sahibi yanlış bir yolda yanlış bir karar vermiş olabilir.
Yaptığı yada yaşadığı şeyi savunmuyorum ancak..
Yorumlarımızı yaparken biraz daha dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum.

Arkadaşım, evet adam ne yazıkki seni kullanıyor. Sana saygı duymuyor. Burada daha acı olan arkadaşlarımında dediği gibi kendine saygının kalmamış olması.
Bu ilişkiden ki bir ilişki yok ortada sadece yatak ilişkisi var kendini kurtar derim.
Benzer bir duruma kendimde düştüm . Yaşadığın duyguları az çok tahmin edebiliyorum ama ben şanslıydım ve yol yakınken döndüm. Kendime olan saygımı kaybetmeden.
Sonrasında kendizi suçlayacaksınız ve inanınki bu suçlama onun size yaptıklarından dahada ağır olacaktır.

Bitirin lütfen. Kendiniz için yapın bunu.. yoksa ileride çok pişman olursunuz.

yüklenmek istemiyorum, çünkü gerçekten çok zor durumdasınız..bi erkek tarafından onurunuz ayaklar altında..cinsel bir partner olma dışında bi değeriniz yok ve bunu hala kabullenmiş değilsiniz...

bu yeni üyelerin cinsellikle ilgili açtıkları konularda baydı artık
inandık gerçekten :18:

Arkadaşım herkes hata yapar, önemli olan tekrarlamamak. Ben kimseyi kınayamam; çünkü mantık ile zaaf arasında ince bir çizgi var, çizginin diğer tarafına geçmek an meselesi Allah muhafaza.
Önemli olan bundan sonrası, artık olan olmuş, aynı hataya düşme, O ERKEK MÜSVEDDESİNE KENDİNİ KULLANDIRTMA!!
kız arkadaşından ayrılmaz o, ayrılsa bile senin için ayrılmaz, sen onun sadece bi takım ihtiyaçlarına hitap ediyosun
Kendine gel arkadaşım, kendine temiz bir sayfa aç, güzel bir hayat kur; kur ki evlendiğin zaman eşinin yüzüne bakabilme cesaretin olsun

kaybet! lütfen kaybet!
adamı kaybedersin ama kendine olan saygını sevgini geri kazanabilirsin.
ayrıca yalnızlıkta güzeldir.. illa biri mi olmalı hayatında..
bir süre yalnız takıl.. böyle ilişkin olacağına hiç olmasın daha iyi.
biri psikopat biri uçkur düşkünü.. neden yapıyorsunuz bunu kendinize?
yapmayın lütfen.

Sonra herkes uşağa...

Türk kadınıının espri anlayışı yok derler :))
Konu sahibi arkadaşım;sana tavsiyem biraz egoist ol ve o çocuğun egosunu tatmin etmeyi bırak.canı cehenneme sana bi faydası olmayacağı çok bariz.ve dünya üzerindeki tek adamda o değil.zaten bunları yapıyosa adam bile değil...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…