Benden adam olmaz!!

Heyyoooli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
3
0
86
Eskişehir
Herkese Merhaba artık içimde tutamayacağım en azından burada yazıp biraz olsun rahatlamak istiyorum.. 5 yıl önce üniversiteye başladım. Daha ilk sene bir erkek arkadaşım oldu. 4 yıl boyunca birlikteydik. Aslında hiç mutlu değildim çünkü sevgilim psikopat bir insandı. İkimizde üniversitede okuyan insanlar olsak ta beni döver aşağılar ve zorla birlikte olmaya çalışırdı. O zamanlar birliktelik benim için önemli bir kavramdı. İlk onunla olduğu için onunla evlenmek zorunda olduğumu düşünüyordum. Basta sevip te iliskiye basladıgım kisiye onu geri dondürebilirim sandım ama olmadı. Onun yerine ondan nefret etmeye başladım ve sevgilim ve benim en yakın arkadaşımız olan kişiye ilgi duymaya başladım beraber daha çok vakit geçirdikçe ona aşık oldum 4 senedir ona olan ilgimden habersiz arkadaş olarak geçiniyorduk. 1 sene önce artık iyice tahammül edemedigim eski sevgilimden ayrıldım ama bu seferde sevdigim arkadasım benim arkadaslarımdan biri ile sevgili oldu. 6 7 aydir boyle giderken 2 hafta önce çocuga itiraf ettim. Cocuk önce bende sana karsi bos degilim desede o anın duygulariyla birlikte olduk. Kızdan ayrılcam dedi sevmiyorum dedi ama birlikte olduktan sonra degisti hala arkadas olarak davraniyor ama her bos buldugunda beni cagiriyor su durumda sevgili olamayız diyor. Ne yapacagimi şaşırdım. Gitmicem bidaha cagirdiginda diyorum ama kendime engel olamiyorum. Eger gitmezsem onu tamamen kaybederim diye korkuyorum. Kendimden nefret ediyorum.

adamı kaybetmemek ıcın kendını kullandırıyosun sankı.. bulunmaz hınt kuması mı cnm bunlar, bellı kı adam sevgılısınden ayrılmayacak , senı de her bos kaldıgında cagırıyosa..... bence mesafe koy. ben sana acıldım ama bellı kı sende bısey yok , gorusmeyelım de ve bıtır aranızdakı her neyse. yoksa erkekler arasında konu bıle olursun yanı. kendıne yazık edersın bence yapma. cınsellıkle bı adam baglnmaz , baglansa da uzun surmez evet sen bunu yapmamıssın ama her gel dedıgınde gıtmıssın.. kendıme engel olamıyorum ne demek ? olmak zorunda degılmısın ? bence tamamen sıl at o adamı . hem ılıskısı var hem sana davranısları hıc hos degıl. elde edemedıgın ıcın olabılır bu baglılıgın.. sana baska adam mı yok , bence kendını kucuk dusurme kımsenın gozunde..

sana karşı hiçbir hissi yok. ihtiyacını karışıyor sadece. bunu göremiyor musun?

Bunu kendine neden yapıyorsun? Çok mu önemli sevgili niyetine yanında herif bulundurmak?

Birak artik hata yapmayi!
Ne demek istedigi zaman cagiriyor?
Pislik herif,sevmiyormus istemiyormus kiz arkafasini madem,niye hala beraber?
Ac gözlerini!
Kullandirma kendini.
Yeni bir sayfa ac kendine,hatta bir süre uzak dur derim erkek arkadas durumlarindan.

bu adamdan size sevgili olmaz birçok sebepten (eski sevgilinizin arkadaşı olması daha ilk dk beraber olmanız vs malesef klasik erkek davranışı bu adamın gözünde sizin yeriniz nasıldır siz de tahmin ediyorsunuzdur.) ama bu duruma devam ederseniz ilerde çok çok pişman olursunuz..

Senden adam olur, bir erkeği cinsellikle kendine bağlayamayacağını öğrendiğin gün.
Çocuk bariz bir şekilde seni kullanıyor, sevgilisinden ayrılacağı falan da yok.
Ben bu hikayede en çok aldatılan kıza üzüldüm.

yemin ediyorum ilerde kizim olsa gidicem basinda bekliycem universite okurken. su aska meske ayirdiginiz vaktin 10 da 1ini derslere ayirsaniz prof olursunuz.

canim "beni her çağırdığında gidiyorum" ne demek? bi sordun mu kendine. cagirilmak ne demek ? ihtiyac giderici misin sen en kibar tabirle? bastan sona falso. hem eski sevgiliyle ark. hem sevgilisi var.

tamam asik olmus olabilirsiniz arkadas olmaniza ve eski sevgiliye ragmen ama ortada ask yok. sen platonik takılmıssin bi sure. muhtemelen o eski sevgilinle de birlikte oldugunu biliyor (erkeklerin birnirne anlatma durumu) ve ben de bos degilim diyor. evet sen bos değilsin sevgilin var cunku.

hayat senin hayatin sen kendini buna layik görüyorsan biz sayfa sayfa yazsak da sen zaten gideceksin.

Başlığa katılıyorum
Senin kendine saygın yok ki insanların sana saygısı olsun
Sevgili olmayız dedi ama çağırınca gidiyorum ne demek sen köle misin, sadece ihtiyaçlarını karşılamk için seni kullanıyorlar
Silkelen kendine gel

Üstelik yatıp kalktığınız çocuk sevgilisini sizinle aldatıyor Gerçekten kendinizden nefret etmekte haklısınız. Diğer yandan gerçekten anlamıyorum ben cinselliğe hiç karşı değilim fakat cinselliğin duygusal ciddi bir bağ olmnadan yaşanmasına karşıyım. Adam sizi sevmiyor ki ortada bu. Niye gidip onunla böyle özel bir şey paylaşıyorsunuz ki? Elbette sizin tercihiniz ama ben beni sevmeyen ve sevgilisi olan biriyle cinsellik yaşamak istemezdim. Bence siz de istemeyin yoksa üzülürsünüz

arkadaşım bu adam seni cinsel ihtiyaçları için kullanıyor bunu kendine yapma! Kim bilir arkandan neler konuşuyordur dikkat et...

Herkese yorumları için teşekkürler kimseye anlatamadığım için durumumu net göremiyordum adamı hayatımdan çıkartıp uzun bir süre erkeklerden uzak durmam gerekiyor.

Herkese yorumları için teşekkürler kimseye anlatamadığım için durumumu net göremiyordum adamı hayatımdan çıkartıp uzun bir süre erkeklerden uzak durmam gerekiyor.

Enerjini derse harca
Birgün gerçekten sevip sevilirsen o zaman erkek arkadaş düşünürsün
Sen kendine saygı duymazsan kimse duymaz
Her çağırana da gitme, Nuri Alço gibiymiş bunlar

Seni sevse neden birlikte olamazmış ki
Kuzeni değilsin bişey değilsin.
Arkadaşının eski sevgilisisin, çıkmak istese çıkar kimseyi de tınlamaz
Benim bi arkadaşım bi çocukla çıktı mutsuzdu 3 sene iyi kötü çıktı ayrıldı sonra eski sevgilisinin en yakın arkadaşıyla hoşlandılar çıktılar
Çocuk çıkamam edemem arkadaşımın eski sevgilisisin demedi demek ki sevince arada engel olmuyor. Şu an evliler.
Ama burada adam seni sevmiyor açık ve net
Sevse dünyayı umursamazdı.
Büyük ihtimal eski sevgilinle aranızda cinsel bir şeyler olduğunu biliyordu sen ona açılınca bunu kullanmak istedi.
Sen o çocuğu elinde tutmuyorsun ki o zaten başkasının sevgilisi
Bu hareketlerinle zaten kaybetmişsin onu
Lütfen gitme bir daha..
Ağla sızla evde bağır çağır ama gitme seni çağırdığında bi arkadaşını çağır onunla otur.
Bunları kimseye anlatma ama lütfen gitme..

Ben o aldatılan kızın durumuna şuan çok üzüldüm -keza bu durumda konu sahibine içimden geçenleri hiç söylemeyeyim!
Allah ıslah etsin, böyle erkeklerin de belasını versin.
Umarım kendinize bunca yorumdan sonra doğru yolu bulup saygı duymaya çalışırsınız.

kendinden nefret etmekte haklısın................................ neden kullandırıyosun kendini adamlar baksana işi görülene kadar senle anlamıyomusun bırak ikisini de yoluna bak

Size hiç bir yorum yazmak istemiyorum,hemcinsim olduğunuz için ben utandık okurken

Doğru yolu bulmanız dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…