benden adam olmaz

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
48
100 kilo oldum hala yiyorum. Bu nasil bir iradesizliktir. Sadece hayvani içgüdü gibi bisey yiyorum yedikce mutlu oluyorum. 100 ü gördüm tartida ama yok hala devam yemeye, metebolizmam da zayif zaten zor veriyorum kiloyu. Benim kendimle derdim ne!!!!! Gerizekalilik baska bisey degil bu yaptiğim.

Tedavi sürecine gir sağlığın için ve bir yardım alabilirsin yemek konusundaki düşüncelerini anlat danis bu böyle iyi değil

Canm nette zayif narin fizikli bayanlarin resimlerine bakip sonrada bide aynada kendine bak.belki ozaman kendini gaza getirip bogazini tutabilirsin.kadin dedigin fizigiylede nazik ve kibar olmali oyle degilmi.hem hata yaptigini bilip hemde iradesiz davranabilmen sasirtici

Muhtemelen haz kaynağınız yeme davranışı olmuş yani şöyle ki, stresli bir dönemdeyseniz ya da herhangi bir konuda psikolojik olarak zorlantı yaşıyorsanız kaçışı bir şeyler yemekte arıyor olabilirsiniz. Eğer gerçekten canınızı sıkan bir durum varsa ondan kurtulmalısınız. Sağlıklı beslenme düzenine geçmeye çalışmalısınız. Bunun yanında size iyi gelecek bir aktivite bulmaya çalışın ve aklınıza bişeyler yemek geldikçe bir şekilde ona yönelmeye çalışın.

altta yatan psikolojik sebepler var mutlaka. canını sıkan bir şey varsa, içten içe dert ettiysen hıncını yemeklerden alabiliyosun bazen. bazen de az ipin ucunu kaçırdıysan "eyvah ben daha düzelmem" diyerek iyice o batağa dalabiliyosun... ben de 10 kilo daha vermek istiyorum ama pasta kek bisküvi ooohh dur durak yok. kendime kızıyorum deli miyim neyim diye... ve kızdıkça daha çok dadanıyorum boş gıdalara

neredeyse hepimiz mutsuzken depresyondayken tatlıya veririz kendimizi.çikolatalar nutellalar.Bence sen psikolojik durumunu üzüntünü yenebilirsen kendiliğinden kilo vermeye başlayacaksındır

Ben de Biscolata mood yiyecektim vazgeçtim bu başlığı görünce. Cidden çok yemeye başladım kendimi kontrol edemiyorum şu aralar iradem zayıfladı yemek konusunda. Günde işte 40 45 dk spor yapıyorum salonda biraz ona güveniyorum gibi ama aldığım kaloriyle o spor kurtarmaz. Özellikle yemek filan degil abur cubur çok tüketiyorum.

her yemek yemek ıstedıgınde tartıya cık ... sadece gorsel degıl saglık ıcınde zararlı .. yavas yavas kes bıranda kesersen yemegı duser kalırsın ... ornegın uc dılım yıyorsan ıkı ye .. sonra bıre duser . yuruyus yap.. bıanda kesersen bıkac gune tekrar ısteyeceksın hatta daha fazla yıyerek olacak...ıradene sahıp cık..ayrıca kendıne hakaret etme,haksızlı edıyosun ...cıkolata kola gıbı seylerı en azından haftada bır ye ıc

2000 lik puzzle al dostum evde oturuyorsan.

Calismiyorsunuz sanirim, bir is bulun, isyerinde isteseniz de yiyip icemezsiniz zaten. Olmazsa yuksekogrenim sansiniz varsa baslayin , ama mutaka evden cikin.

Paraniz varsa butun gun dansa, kursa, yogaya gidin, disarda olun.

Arkadaşım yemek saatlerini ayarlayıp ona 1 ay uyarsan gerisi geliyor. Ben 3 sene önce yemeği 2 öğüne düşürdüm sabah kahvaltısı 9 en geç, akşam yemeği 4 veya 5 en geç..daha sonrasında hiç birşey yeme meyve yiyebilirsiin ama ben onuda yeiyorum. Valla doğum yaptım yeni 4 ayda eski kiloma geri döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…