- Konu Sahibi veronika_nika
-
100 kilo oldum hala yiyorum. Bu nasil bir iradesizliktir. Sadece hayvani içgüdü gibi bisey yiyorum yedikce mutlu oluyorum. 100 ü gördüm tartida ama yok hala devam yemeye, metebolizmam da zayif zaten zor veriyorum kiloyu. Benim kendimle derdim ne!!!!! Gerizekalilik baska bisey degil bu yaptiğim.
böyle durumlarda eft tekniğini öneririm..Düzenli yapıldığında ciddi faydası oluyor.
Eft tekniği nedir?
Uc yil once 97 yi gormustum bende biryilda 64 e dustum boyum icin ideal kilo buydu buraya gelene kadar durmadim sikildikca yiyordum hastalik bu baska birsey degil uniye baslayinca ortamdaki kizlari gordukce aaynaya bakip durdum. Saglik problemi yasamanak icinde gec olmadan kurtuldum. Tavsiyem tek yapamiyorsan mutlaka yardim al.
internetten biraz araştır canım..Buradan anlatılacak bir şey değil. Kısaca, bazı akupuntur noktalarına vurularak, vücutta bloke olan enerjinin harekete geçirilmesi ve düzenlenmesidir.
Ben mürüvet muratın "duygusal özgürlük tekniği" adlı kitabını okuyarak başlamıştım. Her konuda epey faydasını gördüm.
Kişisel gelişime kendi hazırladığım çalışmaları eklemiştim, kilo verme ile olan da var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kilo-verme-ile-ilgili-eft-calismasi.561287/
Komk gelebilir ama epey etkili bir tekniktir
Bende de tüm şeyleri bilmeme rağmen yedikçe yiyorum yedikçe yiyorum olmaz diyorum olmuyor...Ama bi konu açmıştım ondan sonra gidip koreliler japonlar neden zayıf araştırdım vücutlarını inceledim bende bir hırs oluştu.. Abla benden sana önerim incecik kızları incele bende olsa de kendine bak o zaman nasıl oluyor Günde 4-5 den fazla tatlı yiyen ben günde 1 e düşürdüm vallaha inanamadım kendime Ha bide geç aynaya eline de al bir tatlı ya da yemek söv onlara %50 soğuma ihtimalin var Ama 'off çok kötüyüm napıcam yapamam durumum beter' diye de düşünme başarmanın yarısı inanmaktır bence pozitif düşün rahat ol... Yani ben öyle yapıyorum işe yarıyor gibi Sıkma canını ablam 70ine gelmedin sonuçta hala umut var
Nutellaa olsa da yesek ):neredeyse hepimiz mutsuzken depresyondayken tatlıya veririz kendimizi.çikolatalar nutellalar.Bence sen psikolojik durumunu üzüntünü yenebilirsen kendiliğinden kilo vermeye başlayacaksındır
100 kilo oldum hala yiyorum. Bu nasil bir iradesizliktir. Sadece hayvani içgüdü gibi bisey yiyorum yedikce mutlu oluyorum. 100 ü gördüm tartida ama yok hala devam yemeye, metebolizmam da zayif zaten zor veriyorum kiloyu. Benim kendimle derdim ne!!!!! Gerizekalilik baska bisey degil bu yaptiğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?