benden adam olmaz


Kendine haksızlık etme lütfen. Zamanla irade sahip olacaksın. Spora başla bol su iç. Yoğurt ye mesela. Icine keten tohumu koyarsanız metabolizma hızlanacak. Yeşil çay iç.
 
Uc yil once 97 yi gormustum bende biryilda 64 e dustum boyum icin ideal kilo buydu buraya gelene kadar durmadim sikildikca yiyordum hastalik bu baska birsey degil uniye baslayinca ortamdaki kizlari gordukce aaynaya bakip durdum. Saglik problemi yasamanak icinde gec olmadan kurtuldum. Tavsiyem tek yapamiyorsan mutlaka yardim al.
 
Eft tekniği nedir?

internetten biraz araştır canım..Buradan anlatılacak bir şey değil. Kısaca, bazı akupuntur noktalarına vurularak, vücutta bloke olan enerjinin harekete geçirilmesi ve düzenlenmesidir.

Ben mürüvet muratın "duygusal özgürlük tekniği" adlı kitabını okuyarak başlamıştım. Her konuda epey faydasını gördüm.

Kişisel gelişime kendi hazırladığım çalışmaları eklemiştim, kilo verme ile olan da var.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kilo-verme-ile-ilgili-eft-calismasi.561287/

Komk gelebilir ama epey etkili bir tekniktir
 

Ne güzel darisi basima
 

Teşekkürler hemen bakiyorum
 
Dun bi yemege katildim. Fazla samimi olmadiklarimdan birinin çorbayla ekmek yedigini görünce nutkum tutuldu.
Kendisi 80 kilo falan var zaten.
Samimi olsaydim, " vicdansiz daha corbadan sonra elli cesit yemek yiyeceksin" derdim.
 
Bende de tüm şeyleri bilmeme rağmen yedikçe yiyorum yedikçe yiyorum olmaz diyorum olmuyor... Ama bi konu açmıştım ondan sonra gidip koreliler japonlar neden zayıf araştırdım vücutlarını inceledim bende bir hırs oluştu.. Abla benden sana önerim incecik kızları incele bende olsa de kendine bak o zaman nasıl oluyor Günde 4-5 den fazla tatlı yiyen ben günde 1 e düşürdüm vallaha inanamadım kendime Ha bide geç aynaya eline de al bir tatlı ya da yemek söv onlara %50 soğuma ihtimalin var Ama 'off çok kötüyüm napıcam yapamam durumum beter' diye de düşünme başarmanın yarısı inanmaktır bence pozitif düşün rahat ol... Yani ben öyle yapıyorum işe yarıyor gibi Sıkma canını ablam 70ine gelmedin sonuçta hala umut var
 

Aynada kendime kafa atasim geliyor dur bende bakim japon kizlarina
 
Yürüyüş yapmanı öneririm .geçen yaz bende epey kilo almıştım . hatta kendime şarkı besteledim onu söyleyip duruyordum . evdekileri çok güldürmüştü şarkım istersen yemezsin istersen verirsin o kiloyu yeter ki vermek iste .
 
Margarinleri koy önüne, 40 kilo fazlan olsa 160 tane margarin ediyor. Vücudunda onların olduğunu düşün. Bence çok tiksindirici. Ne zaman kilo olsam aklıma hep margarinlerin içimde olduğunu getiririm
 


çok aşırı olmasada bendede aynı dert var 48 kilodan 60 kıloya fırladım.aynen dedğin gibi sürekli bişeyler yemek istiyorum.Gözüm doymuyor.Sana önerim dukan diyeti diye bir kitap var çevremde okuyanlar bayağı faydasını gördü.Ben bıraktım çünkü bu diyet ile 20-30 kilo veriyolar ben sadece 5 kilo vermek istiyorum.istersen sende bir oku belki faydasını görürsün.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…