- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Canım çok fazla kafana takma hayır yap onun adına annemler öle der genelde ölen bi yakınını rüyabda görürsen senden hayır dua bekliyordur derSelam hanımlar, son zamanlarda rahmetli kuzenimi sık sık rüyamda görüyorum.
Rüyamda onu benden başka kimse görmüyor. 2 defa bu şekilde gördüm. İlkinde aile ortamındayız, herkes yuvarlak şekilde etrafımda oturuyor ve ben tam o yuvarlağın ortasındayım. Birden Kuzenim karşımda ve ben haykırmaya başladım "Teyze teyze Koray geldi" diye (teyzemle eniştemde oradaydı) ama görmüyorlar oğullarını, ben sımsıkı sarılıyordum ona. İkincisinde yine bir kalabalığın içindeyiz, metro vb. toplu taşıma aracı tam emin değilim, yine ağlayarak Koray geldi işte orda oturuyor diyorum ama kimse görmüyor. Koray ise sadece benim yüzüme bakıyor.
Bunun herhangi bir anlamı varmı? Rüyalara inanıp inanmamakta tam emin değilim, bazen hayal ürünü diyip geçiyorum bazende kafamı kurcalıyor acaba ne anlama geliyor diye. Ama rahmetli kuzenimi görmemin kesinlikle bir anlamı var diye düşünüyorum. Bu rüyalardan ne çıkarmalıyım bilgili olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, çok önemli benim için.
Selam hanımlar, son zamanlarda rahmetli kuzenimi sık sık rüyamda görüyorum.
Rüyamda onu benden başka kimse görmüyor. 2 defa bu şekilde gördüm. İlkinde aile ortamındayız, herkes yuvarlak şekilde etrafımda oturuyor ve ben tam o yuvarlağın ortasındayım. Birden Kuzenim karşımda ve ben haykırmaya başladım "Teyze teyze Koray geldi" diye (teyzemle eniştemde oradaydı) ama görmüyorlar oğullarını, ben sımsıkı sarılıyordum ona. İkincisinde yine bir kalabalığın içindeyiz, metro vb. toplu taşıma aracı tam emin değilim, yine ağlayarak Koray geldi işte orda oturuyor diyorum ama kimse görmüyor. Koray ise sadece benim yüzüme bakıyor.
Bunun herhangi bir anlamı varmı? Rüyalara inanıp inanmamakta tam emin değilim, bazen hayal ürünü diyip geçiyorum bazende kafamı kurcalıyor acaba ne anlama geliyor diye. Ama rahmetli kuzenimi görmemin kesinlikle bir anlamı var diye düşünüyorum. Bu rüyalardan ne çıkarmalıyım bilgili olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, çok önemli benim için.
Dini yorum yapmayacağım ben öyle bir yorum bekliyorsanız ama. Ani bir ölüm mü oldu? Genelde belli bir hastalığı olan, uzun süredir ölmesini beklediğimiz kişileri değil de aniden ölen kişileri rüyalarımızda sık görüyoruz. Bilinçaltınızda onunla olan yaşadıklarınız ve yaşayamadıklarınız var, belki suçluluk duygusu olabilir.
Teşekkür ederim. Dini açıdan sormadım zaten dinimiz gereği yapmamız gerekenleri biliyorum ayrıntıya girmeye gerek tok, sadece genel olarak anlamı varmı diye bilmek istedim. Evet ani oldu ölümü, Reina saldırısında kaybettik.
Selam hanımlar, son zamanlarda rahmetli kuzenimi sık sık rüyamda görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?