Rüya Yorumları Benden başka kimse görmüyor

CitirTurtam

Az insan, çok huzur !
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.467
1.362
333
Selam hanımlar, son zamanlarda rahmetli kuzenimi sık sık rüyamda görüyorum.
Rüyamda onu benden başka kimse görmüyor. 2 defa bu şekilde gördüm. İlkinde aile ortamındayız, herkes yuvarlak şekilde etrafımda oturuyor ve ben tam o yuvarlağın ortasındayım. Birden Kuzenim karşımda ve ben haykırmaya başladım "Teyze teyze Koray geldi" diye (teyzemle eniştemde oradaydı) ama görmüyorlar oğullarını, ben sımsıkı sarılıyordum ona. İkincisinde yine bir kalabalığın içindeyiz, metro vb. toplu taşıma aracı tam emin değilim, yine ağlayarak Koray geldi işte orda oturuyor diyorum ama kimse görmüyor. Koray ise sadece benim yüzüme bakıyor.

Bunun herhangi bir anlamı varmı? Rüyalara inanıp inanmamakta tam emin değilim, bazen hayal ürünü diyip geçiyorum bazende kafamı kurcalıyor acaba ne anlama geliyor diye. Ama rahmetli kuzenimi görmemin kesinlikle bir anlamı var diye düşünüyorum. Bu rüyalardan ne çıkarmalıyım bilgili olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, çok önemli benim için.

Canım çok fazla kafana takma hayır yap onun adına annemler öle der genelde ölen bi yakınını rüyabda görürsen senden hayır dua bekliyordur der

Rüyalar hakkında ufak tefek bilgim doğrultusunda şunu söyleyebilirimki bu dünyadan intikal etmiş vefat eden insanların bu dünyadan herhangi bir isteği beklentisi olamaz.Vefat eden insanları rüyada görmek genelde onların dünyasından yani ahiretleri için gören kişi adına Kuran-ı Kerim bekliyor diye yorumlanır.Kuzeninizle samimiyseniz hayatta sizden belki de bir Yasin okumanızı bekliyordur.O eminim ki onu fazlasıyla rahatlatacaktır.Elinizden geldikçe asin okumaya çalışın diyebilirim.
Bu arada başınız sağolsun Allah rahmet eylesin kuzeninize.

Teşekkür ediyorum. Arada engel olmadıkça (regl vs.) her Perşembe yasin okurum tüm ölmüşlerin ruhuna. Kuzenimin vefatı çok taze olduğu için acısı hâlâ çok büyük, dualarımı hiç eksik etmem. Biz kardeş gibi büyüdük, en son ben temelli türkiyeye gelmeden bir gün önce bana sürpriz yapıp geldi, ertesi gün havaalanına kadar geldi beni uğurlamak için, sımsıkı sarıldık vedalaştık. En son morgda soğuk bedeniyle karşılaştım.
En azından rüyalarımda ona sarılabiliyorum, omuzunda ağlıyorum, bu beni biraz olsun mutlu ediyor.

Bizde ruyasina girdigibkididen dua bekler hayir bekler denilir kuzeniniz ruyadaki durumu nasil mutlu yada uzgun duruyo mu

Allah rahmet eylesin mejani cennet olsun insallah

Dini yorum yapmayacağım ben öyle bir yorum bekliyorsanız ama. Ani bir ölüm mü oldu? Genelde belli bir hastalığı olan, uzun süredir ölmesini beklediğimiz kişileri değil de aniden ölen kişileri rüyalarımızda sık görüyoruz. Bilinçaltınızda onunla olan yaşadıklarınız ve yaşayamadıklarınız var, belki suçluluk duygusu olabilir.

dini açıdan dua bekler ama diğer anlamda onu özlüyorsunuz aklınızdan hiç çıkmıyor o yüzden görüyorsunuz ama zmanla geçer benimde başımdan geçmişti böyle bir olay

Ben de rahmetli babami ruyamda gordugumde her seferinde bana ayni seyi soyluyor. Baba sen nasil geri geldin diyorum izin aldım geldim diyor.

Teşekkür ederim. Dini açıdan sormadım zaten dinimiz gereği yapmamız gerekenleri biliyorum ayrıntıya girmeye gerek tok, sadece genel olarak anlamı varmı diye bilmek istedim. Evet ani oldu ölümü, Reina saldırısında kaybettik.

Yılbaşındaki reina saldırısında kaybetmiştik korayı yanlış hatırlamıyorsam değil mi?

Hayır işi yapabilirsiniz.Maddi durumunuz elverirse bi çocuğun eğitimini üstlenin mesela koray adına.

İnanın ne diyecegimi pek de bilemedim içim acıyor.Mekanı cennet olsun inşallah

Dini açıdan bakarak açmadım konuyu, oraya taşınmasını da beklemiyorum moderatörler yanlış anlayıp kapatmasın lütfen konumu. Onu çok düşünüyorum ve çok özlüyorum, birlikte büyüdük elele.

Başınız sağ olsun, çok üzüldüm, sabırlar dilerim. Psikoloğum, rüyaların bilinçaltında nasıl yorumlandığıyla da ilgileniyorum, baya bu alanda okumalar yapıyorum. Beklenmedik ölümlerde insanlar hep yaşayamadıklarını düşünürler, her an beklenen birinde insan kendini hazırlamıştır, bu olasılık düşüktür. Ama beklenmedik ölümlerde daha yüksektir bu, yaşayamadıkları anlar, belki "Şöyle şöyle yapsaydım böyle olmazdı" tarzı suçluluk duyguları var olabilir, bunlar rüyalara yansıyabilir. Tekrar başınız sağ olsun.

Sizden dua bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…