- Konu Sahibi yabangulumZ

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim çok güzel olmuş rabbim tez zamanda bebişde nasip eder inşallah :Saruboceq:
işallah canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnn.hepimize nasip etsin işallah.:ecrin_bebek::CüvCüv:![]()
anlıyorum seni canım.aynen bende senin gibiyim.yapıyorum duruyorlar öylece.gördükçe daha kötü oluyor insan ama ne yapayım duramıyorumamin inşallah canım bende yapayım diyorum ama zaten bebek kıyafeti yada bebek görsem içim burkuluyor elime alıp yaptığım zaman daha kötü olurum diye korkuyorum çünkü aklımdan hiç çıkmazken kendimi boş şeylerle avutmaktan çekiniyorum senağlama
yinede içimde hep umudum var rabbim sizede bizede tüm isteyenlerede hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah :Saruboceq:
teşekür ederim canım.çok güzel olmuş canım:1hug:
emeğine sağlık,bayıldım,boncuğu da vara.s
teşekürler canım seninkiler gibi güzel olmasada.cok güzel olmus canım emegine saglaık
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnoy oy çok tatlı ya... bayıldım yaban gülüm...
rabbim tez zamanda bebeğine giydirmeyi nasib etsin inşallah...
amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyabanım ellerin dert görmesin.. kıs bu ne guzel şeymiş.. alah tez zamanda yavrunun ayağında görmeni nasip etsin canım
ben teşekür ederim bu güzel yorumun için.ellerinize sağlık paylaşım için tşklerr
çok güzel olmuş.yapamıyorum ben tığ işi malesef...Allah sana sağlıklı bir bebek:ecrin_bebek: nasip etsin inşallah en güzellerini örüp giydirirsin...:Saruboceq: