Örgü benden bi bebiş patiği daha..

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
işallah canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnn.hepimize nasip etsin işallah.:ecrin_bebek::CüvCüv:

amin inşallah canım bende yapayım diyorum ama zaten bebek kıyafeti yada bebek görsem içim burkuluyor elime alıp yaptığım zaman daha kötü olurum diye korkuyorum çünkü aklımdan hiç çıkmazken kendimi boş şeylerle avutmaktan çekiniyorum senağlama

yinede içimde hep umudum var rabbim sizede bizede tüm isteyenlerede hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah :Saruboceq:

oy oy çok tatlı ya... bayıldım yaban gülüm...
rabbim tez zamanda bebeğine giydirmeyi nasib etsin inşallah...

yabanım ellerin dert görmesin.. kıs bu ne guzel şeymiş.. alah tez zamanda yavrunun ayağında görmeni nasip etsin canım

çok güzel olmuş.yapamıyorum ben tığ işi malesef...Allah sana sağlıklı bir bebek:ecrin_bebek: nasip etsin inşallah en güzellerini örüp giydirirsin...:Saruboceq:

anlıyorum seni canım.aynen bende senin gibiyim.yapıyorum duruyorlar öylece.gördükçe daha kötü oluyor insan ama ne yapayım duramıyorum
çok güzel olmuş canım:1hug:
emeğine sağlık,bayıldım,boncuğu da vara.s
teşekür ederim canım.
cok güzel olmus canım emegine saglaık
teşekürler canım seninkiler gibi güzel olmasada.
oy oy çok tatlı ya... bayıldım yaban gülüm...
rabbim tez zamanda bebeğine giydirmeyi nasib etsin inşallah...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yabanım ellerin dert görmesin.. kıs bu ne guzel şeymiş.. alah tez zamanda yavrunun ayağında görmeni nasip etsin canım
amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ellerinize sağlık paylaşım için tşklerr
ben teşekür ederim bu güzel yorumun için.
çok güzel olmuş.yapamıyorum ben tığ işi malesef...Allah sana sağlıklı bir bebek:ecrin_bebek: nasip etsin inşallah en güzellerini örüp giydirirsin...:Saruboceq:

amin canım işallah tüm isteyenlere.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…