Benden boşanmak ıcın can atan aılesının dolduruşu ıle beni boşayan eski esım 2 sene sonra ıstagramdan bır bahane ıle mesaj attı..

Attığı mesaj “cenazenız mı var ? “ kısaca bahane ıle yazdı ıste.sızce pısman mı yoksa amaç farklı mı .bu arada asla affetmem ne yaparsa yapsın.sadece sürünsün ıstıyorum
Goruldu yap cevap verme. Yani kendisinin nekadar luzumsuz biri oldugunu anlasin. Cevap verme tenezzulunde bulunulmayacak kadar

Attığı mesaj “cenazenız mı var ? “ kısaca bahane ıle yazdı ıste.sızce pısman mı yoksa amaç farklı mı .bu arada asla affetmem ne yaparsa yapsın.sadece sürünsün ıstıyorum
Cevap vermeyin. Canı sıkılmış, önemli bir niyeti olduğunu sanmıyorum. Sürünmesini falan da istemeyin, odağınız neden onda ki hâlâ? Bahsettiğiniz şekilde boşandıysaniz ve sizi kirdiysa UNUTULMAK dışında hiçbir tepkiyi hak etmiyor.

Sizin diğer konunuzu hatırlıyorum evlilik hazırlığındaydınız.Tokat erbaalı erkekler nasıl konunuz vardı.Ya dün ya bugün açılmıştı o konu.
Bence öyle bir durum varsa eski eşinizi engelleyin gitsin bu doğru olmaz.

Eski eş bu durumu öğrendiyse size yoklama çekiyor olabilir.Hayatınızda birinin olmasını sindiremediği için yazıp kafanızı karıştırmak veya sizi rahatsız etmek yazmıştır.Ki başarmışta bunu bas engeli gitsin.Cevap verip yeniden hayatınıza müdahale etmesine izin vermeyin.Dalga geçeyim veya içimdekileri yüzüne vurayım, süründüreyim diye bile konuşmayın.Bu yazışmaları şu an hayatınızda bulunan kişi öğrenirse güven kaybı olur.Eski eş bile bunları atabilir.

Kız ne pişmablıgı ya o ayrılık surecinde nice kızlarla takılmıstır e seninlee de bir kaçak takılayım diye dusunup sonra yine aynı adama dönecek. Bu mesajla gidip nikah tazeledik demezsin ins.ve bana da ürpertici geldi mesaj cenazeniz yoksa eger ,kimi kast ederek cenaze falan diyor .

Bitmiş gitmiş. Geçmişe mazi derler. Belki gerçekten bir cenazeniz olduğunu duydu erkekler bizim gibi değil onların kafaları dürüst çalışıyor anlam yüklemeyin yolunuza bakın

erkeklerin boşayana kadar kırk takla atıp ,boşanınca bulunmaz hint kumaşı olmadığını anladığında ,hiçbir kadın kendisine dönüp bakmadığında ,bari eskisiyle takılayım da egom şişsin sorunsalı ...

Back
X