- 23 Ocak 2016
- 34.420
- 50.367
- 598
- Konu Sahibi Dogangunes1
Ben olsam dalga geçerdimHOşt, yazıp engellerdim galiba.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam dalga geçerdimHOşt, yazıp engellerdim galiba.
Ben olsam dalga geçerdim![]()
Ayrıldığı eş mesaj atıyorsa dalga geçmekte fayda varBence buluşma ayarlayıp gitmesin süründürsün
Goruldu yap cevap verme. Yani kendisinin nekadar luzumsuz biri oldugunu anlasin. Cevap verme tenezzulunde bulunulmayacak kadarAttığı mesaj “cenazenız mı var ? “ kısaca bahane ıle yazdı ıste.sızce pısman mı yoksa amaç farklı mı .bu arada asla affetmem ne yaparsa yapsın.sadece sürünsün ıstıyorum
Cevap vermeyin. Canı sıkılmış, önemli bir niyeti olduğunu sanmıyorum. Sürünmesini falan da istemeyin, odağınız neden onda ki hâlâ? Bahsettiğiniz şekilde boşandıysaniz ve sizi kirdiysa UNUTULMAK dışında hiçbir tepkiyi hak etmiyor.Attığı mesaj “cenazenız mı var ? “ kısaca bahane ıle yazdı ıste.sızce pısman mı yoksa amaç farklı mı .bu arada asla affetmem ne yaparsa yapsın.sadece sürünsün ıstıyorum
Sizin diğer konunuzu hatırlıyorum evlilik hazırlığındaydınız.Tokat erbaalı erkekler nasıl konunuz vardı.Ya dün ya bugün açılmıştı o konu.Attığı mesaj “cenazenız mı var ? “ kısaca bahane ıle yazdı ıste.sızce pısman mı yoksa amaç farklı mı .bu arada asla affetmem ne yaparsa yapsın.sadece sürünsün ıstıyorum
Pişman mı??? E! YuhAttığı mesaj “cenazenız mı var ? “ kısaca bahane ıle yazdı ıste.sızce pısman mı yoksa amaç farklı mı .bu arada asla affetmem ne yaparsa yapsın.sadece sürünsün ıstıyorum
Bitmiş gitmiş. Geçmişe mazi derler. Belki gerçekten bir cenazeniz olduğunu duydu erkekler bizim gibi değil onların kafaları dürüst çalışıyor anlam yüklemeyin yolunuza bakınAttığı mesaj “cenazenız mı var ? “ kısaca bahane ıle yazdı ıste.sızce pısman mı yoksa amaç farklı mı .bu arada asla affetmem ne yaparsa yapsın.sadece sürünsün ıstıyorum