- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi Dogangunes1
Yokluyor bariz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır bahane ıste .yok nerden çıktı yazdım rüyasında görmüş güya .Cenazeniz mi var peki![]()
Neyı yokluyor avucunu yalarYokluyor bariz
Asla barışmam engelledim zaten"Aynı şeyi tekrar tekrar yapmak ve farklı sonuçlar beklemek deliliktir." Albert Einstein![]()
aynen umurumda olmazdi görüldüde yapmam buraya bi derdim var diyede bunu dert edinip de neden bana mesaj yazdi diyede yazmazdim egerki kalbimden beynimden cikartip atmistimsa aksi takdirde buraya yazabilirdim fikir almak icin“İstagram” mıı
Böyle bir durumda ben olsam görüldü bile yapmazdım. Çok gereksiz işler.
iste konu konuyu acar diyerekten uyduruk birseylerle seni yokluyor ona karsi sen bosmusun degilmisin ... bi sansi varmidir vs diyeHayır cenazemuz yok.bahane ıste.ben ona ddmkı yok nerden cıktı oda dedıkı rüyamda gördüm.bende anldm dedım.1 saat sonra tekrar yazmış babamı sormuş nasıl ıyımı falan dıue bende gayet ıyı yazdm sonra sevındm yazmış daha knsmadık .2 gün sonra da engelledım
Ne kadar oldu boşanalıboşandıktan sonra pişman olmayan var mı? bu erkeklere geç dank ediyor. benim ki de 2 hafta önce yokladı
2 sene olduNe kadar oldu boşanalı
O kadar haklısın ki aynen oleBayılıyorum şunların boşanınca üstüme kadın yağacak sanıp g.t üstü oturup kalmalarına. İlkokul arkadaşımın kel kocası da telefonda konuştuğu kadınlara güveniyordu, ayağını denk al meraklım çok çekiyordu kadına, kadın boşadı attı en sonunda bunu, o telefondaki kadınlar da yalan oldu. Alem bunların b.klu donunu yıkamaya pek meraklı sanıyorlar.
Hayır cenazemuz yok.bahane ıste.ben ona ddmkı yok nerden cıktı oda dedıkı rüyamda gördüm.bende anldm dedım.1 saat sonra tekrar yazmış babamı sormuş nasıl ıyımı falan dıue bende gayet ıyı yazdm sonra sevındm yazmış daha knsma
Cevap vererek hata yapmışsın görüldü yapıp engeli bascaktin ama kendi hayatın birsey diyememdık .2 gün sonra da engelledım
Hahahahha konu sahibi cevap vermediyseniz bu cevabı yazın lütfen“Evet, adam sandıklarımı gömdüm” diyin![]()
Çok haklısın pısman oldum cevap verdiğime .bu saatten sonra engellesem ne degscek kıZamanında değerini bilmeyen insan şimdi değer bilse nolur ? Keşke engelleseydiniz de mesaj atıcak bir mecra bırakmasaydınız. Sonuçta boşanmak için can atan kendisiymis pişman olmamış seni yoklamış sadece sende direk engeli bas ki dahada acı çeksin zamanında kötü davrandım hakettim bunu diyebilsin yoksa sen cevap verirsen bu kıza ne yaparsam yapayım yine benden kopamıyor diyecek vicdanını rahatlatıcak gerek var mı buna hayır
Bı insan değişmez yaaaaaAttığı mesaj “cenazenız mı var ? “ kısaca bahane ıle yazdı ıste.sızce pısman mı yoksa amaç farklı mı .bu arada asla affetmem ne yaparsa yapsın.sadece sürünsün ıstıyorum