Benden boşanmak ıcın can atan aılesının dolduruşu ıle beni boşayan eski esım 2 sene sonra ıstagramdan bır bahane ıle mesaj attı..

Hayır cenazemuz yok.bahane ıste.ben ona ddmkı yok nerden cıktı oda dedıkı rüyamda gördüm.bende anldm dedım.1 saat sonra tekrar yazmış babamı sormuş nasıl ıyımı falan dıue bende gayet ıyı yazdm sonra sevındm yazmış daha knsmadık .2 gün sonra da engelledım

“İstagram” mıı 😄

Böyle bir durumda ben olsam görüldü bile yapmazdım. Çok gereksiz işler.
aynen umurumda olmazdi görüldüde yapmam buraya bi derdim var diyede bunu dert edinip de neden bana mesaj yazdi diyede yazmazdim egerki kalbimden beynimden cikartip atmistimsa aksi takdirde buraya yazabilirdim fikir almak icin

Hayır cenazemuz yok.bahane ıste.ben ona ddmkı yok nerden cıktı oda dedıkı rüyamda gördüm.bende anldm dedım.1 saat sonra tekrar yazmış babamı sormuş nasıl ıyımı falan dıue bende gayet ıyı yazdm sonra sevındm yazmış daha knsmadık .2 gün sonra da engelledım
iste konu konuyu acar diyerekten uyduruk birseylerle seni yokluyor ona karsi sen bosmusun degilmisin ... bi sansi varmidir vs diye

birisi ile görüşüyor musunuz? Eğer görüşüyorsanız haberini aldıysa onun için de şansını denemek istemiş olabilir tekrardan

Kürkçü dükkanına dönmüş.
Cevap bile verme istemiyorsab

Bayılıyorum şunların boşanınca üstüme kadın yağacak sanıp g.t üstü oturup kalmalarına. İlkokul arkadaşımın kel kocası da telefonda konuştuğu kadınlara güveniyordu, ayağını denk al meraklım çok çekiyordu kadına, kadın boşadı attı en sonunda bunu, o telefondaki kadınlar da yalan oldu. Alem bunların b.klu donunu yıkamaya pek meraklı sanıyorlar.

Bayılıyorum şunların boşanınca üstüme kadın yağacak sanıp g.t üstü oturup kalmalarına. İlkokul arkadaşımın kel kocası da telefonda konuştuğu kadınlara güveniyordu, ayağını denk al meraklım çok çekiyordu kadına, kadın boşadı attı en sonunda bunu, o telefondaki kadınlar da yalan oldu. Alem bunların b.klu donunu yıkamaya pek meraklı sanıyorlar.
O kadar haklısın ki aynen ole

Hayır cenazemuz yok.bahane ıste.ben ona ddmkı yok nerden cıktı oda dedıkı rüyamda gördüm.bende anldm dedım.1 saat sonra tekrar yazmış babamı sormuş nasıl ıyımı falan dıue bende gayet ıyı yazdm sonra sevındm yazmış daha knsma
Cevap vererek hata yapmışsın görüldü yapıp engeli bascaktin ama kendi hayatın birsey diyemem

Zamanında değerini bilmeyen insan şimdi değer bilse nolur ? Keşke engelleseydiniz de mesaj atıcak bir mecra bırakmasaydınız. Sonuçta boşanmak için can atan kendisiymis pişman olmamış seni yoklamış sadece sende direk engeli bas ki dahada acı çeksin zamanında kötü davrandım hakettim bunu diyebilsin yoksa sen cevap verirsen bu kıza ne yaparsam yapayım yine benden kopamıyor diyecek vicdanını rahatlatıcak gerek var mı buna hayır

Zamanında değerini bilmeyen insan şimdi değer bilse nolur ? Keşke engelleseydiniz de mesaj atıcak bir mecra bırakmasaydınız. Sonuçta boşanmak için can atan kendisiymis pişman olmamış seni yoklamış sadece sende direk engeli bas ki dahada acı çeksin zamanında kötü davrandım hakettim bunu diyebilsin yoksa sen cevap verirsen bu kıza ne yaparsam yapayım yine benden kopamıyor diyecek vicdanını rahatlatıcak gerek var mı buna hayır
Çok haklısın pısman oldum cevap verdiğime .bu saatten sonra engellesem ne degscek kı

Back
X