- Emoji Skoru
- 1.539
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Boşverin olan oldu pişmanlığa gerek yok. Sonunda engellediyseniz problem yok açmayın engelini yeter ki lüzumsuz insanlar için pişman olmayınÇok haklısın pısman oldum cevap verdiğime .bu saatten sonra engellesem ne degscek kı
Evde irmik yoktu anca alabildim yazsınHeee içimdeki seni öldürdüm de zamanım yoktu törenini yeni yapıyorum yazın...
1,5 ayNe kadar oldu boşanalı
2 sene oldu1,5 ay
bence yine de açık kapı bırakmışsınız, keşke daha net olsaydınız.Hayır cenazemuz yok.bahane ıste.ben ona ddmkı yok nerden cıktı oda dedıkı rüyamda gördüm.bende anldm dedım.1 saat sonra tekrar yazmış babamı sormuş nasıl ıyımı falan dıue bende gayet ıyı yazdm sonra sevındm yazmış daha knsmadık .2 gün sonra da engelledım
Keşke ama pısman oldum ıstebence yine de açık kapı bırakmışsınız, keşke daha net olsaydınız.
Evet seni gömdük yazsaydinizAttığı mesaj “cenazenız mı var ? “ kısaca bahane ıle yazdı ıste.sızce pısman mı yoksa amaç farklı mı .bu arada asla affetmem ne yaparsa yapsın.sadece sürünsün ıstıyorum
Attığı mesaj “cenazenız mı var ? “ kısaca bahane ıle yazdı ıste.sızce pısman mı yoksa amaç farklı mı .bu arada asla affetmem ne yaparsa yapsın.sadece sürünsün ıstıyorum
Engelledım 3 gün sonra fake hesaptan bırı yazdı o olduğuna şüphe edıyormTabi ki pişman. Ama değişim olmadığı kesin. Hala burnu havada. Direkt olarak dürüstçe pişmanlığını dile getirememiş sırf tepkini ölçmek için yazmış.
Seni anlıyorum içinde pişman olsun sürünsün hissini yaşıyorsun.
Ben de 2 yıl oldu boşandım. Asla barışmam asla. Kapımda yatsa hacca gittim geldim dese (kendisi aşırı ahkaksızdı da) yine barışmam yine barışmam.
Ama içimde pişmanlık hissini görmek var, kapımda sürünsün de defol git itoğlu it demek var
Ben olsam böyle bir mesaja cevap vermezdim. Görüldü atar bırakırdım
Barışmak istemiyorsanız görüşmeyi tamamen kesin.Attığı mesaj “cenazenız mı var ? “ kısaca bahane ıle yazdı ıste.sızce pısman mı yoksa amaç farklı mı .bu arada asla affetmem ne yaparsa yapsın.sadece sürünsün ıstıyorum
Bence bu ara kimseye cevap verme. Belli ki gezdi dolandı kimseyi ağına düşüremedi ne varsa eskilerde var deyip geldi. Kafanı karıştırmasına izin verme. İyi biri olsa bitmezdiEngelledım 3 gün sonra fake hesaptan bırı yazdı o olduğuna şüphe edıyorm
Engelledım 3 gün sonra fake hesaptan bırı yazdı o olduğuna şüphe edıyorm
Boşanma sebebinizi bilmiyorum tabii. Ama kafanızı karıştirmaya çalışıyor belli ki. Hic pas vermeyin bence. Zaten 2 yıl olmuş.Engelledım 3 gün sonra fake hesaptan bırı yazdı o olduğuna şüphe edıyorm