Benden boşanmak ıcın can atan aılesının dolduruşu ıle beni boşayan eski esım 2 sene sonra ıstagramdan bır bahane ıle mesaj attı..

Çok haklısın pısman oldum cevap verdiğime .bu saatten sonra engellesem ne degscek kı
Boşverin olan oldu pişmanlığa gerek yok. Sonunda engellediyseniz problem yok açmayın engelini yeter ki lüzumsuz insanlar için pişman olmayın

Burada konum var benim de. Eski eşim ayrıldıktan 4 5 ay sonra hatta boşanmadan 2 ay sonra pişman oldu.O dönem için iyi oldu açıkçası. Yani pişman olmalarını çile çekmelerini filan görmek yalan yok çok hoşuma gitti.O zamandan beri çabalıyorda ama niyetim yok tabi.yani barışmak için pişman olmalarını beklemiyoruz çoğu zaman sadece iyi hissettiriyor :)

bence yine de açık kapı bırakmışsınız, keşke daha net olsaydınız.

Attığı mesaj “cenazenız mı var ? “ kısaca bahane ıle yazdı ıste.sızce pısman mı yoksa amaç farklı mı .bu arada asla affetmem ne yaparsa yapsın.sadece sürünsün ıstıyorum
Evet seni gömdük yazsaydiniz ya ne bahanesi ne umudu ne geri donmesi Allah askiniza

Attığı mesaj “cenazenız mı var ? “ kısaca bahane ıle yazdı ıste.sızce pısman mı yoksa amaç farklı mı .bu arada asla affetmem ne yaparsa yapsın.sadece sürünsün ıstıyorum
Engelledım 3 gün sonra fake hesaptan bırı yazdı o olduğuna şüphe edıyorm

Bence bu ara kimseye cevap verme. Belli ki gezdi dolandı kimseyi ağına düşüremedi ne varsa eskilerde var deyip geldi. Kafanı karıştırmasına izin verme. İyi biri olsa bitmezdi

Yan yana gelmeyi düşünmüyorsanız kapı duvar olmalısınız o adama. Belliki çok incinmişsiniz oluru yoksa kendinizi duygusal bir karmaşanın icine atmayın.

Niyeti ciddi ise adam gibi karşınıza çıksın özür dilesin istiyorsanız instagram gibi hafif mecralardan dolaylı yaklaşmasına izin vermeyin. Bırakın size ulaşamasın kıvransın gerçekten pişmansa gelsin ayağınıza konuşmak istiyorum desin. Bu sefer adam gibi davransın. Şans vermek istemiyorsanız kesin ve kararlı olun. Vermek istiyorsanız bakın bakalım bu sefer dik mi yoksa hala yamulup duruyormu? Fake hesap falan asla prim vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…