Eski kocasinda akil olsa zaten bana mesaj atmaz.. neymis cocuklari varmista, geri birlesmek istiyormusta.. sevdigine inanmiyorum, sadece menfat icin.. biktim bunlardan.. ztn bu kizin etrafinda bi ben kaldim bende bu arkadasliga son vermeyi dusunuyorum..Eski kocasi neden mesaj atiyor " sahip cik' diye?
Kocasi hala seviyormu kadini yoksa?
Arkadaslarinin hepsi bozuk, dogru durust biriyle oturupta derdini paylasamassin.. isleri gucleri bar disko alkol eglenmek.. mesela iki gun once arkadasi geldi sevgilisiyle beraber ustelik kizin sevgilisi halen evli, bilmem neler, adam kacak is yapiyo kotu isler, neymis efendim ben odadan cikip neden bunlara hosgeldin dememisim, halbuki kiz arkadasi bana saygisizlik yapti.. biktim usandim artik.. tatilde burnumdan geldi.. tiskindim ne yaptiklari belli degil..Kılıf uydurmamanı önerırım. Net ve durust ol. Sen dılınıde cok kullanma karsındakı senı anlamaz dırekt savunma moduna gecer.
Senınde dogruların var ortak bır tatilde ortak hareket etmıyorsanız bıle belli bır saygıyı beklemek hakkın. Ayrıca senı yakın gormüş olabılırler lakın bu yakınlık senın duygularını gozardı etmelerıne sebep olcaksa uzak olsunlar. Kendını ıyı hıssettıren dostlar edın
Ahhh cnm resmen dakikalari, saatleri sayar hale geldim.. sogudum, tiskindim, migdem kaldirmiyo artik bazi hareketlerini.. dayaniyorum cunku cok az kaldi.. ama kosarak uzaklasmak istiyorum .. beni saf zannediyorlar, halbuki gozlemledim, detayli bir sekilde hemde.. ama bitti artik.. sabrim kalmadi..Evet resmen kullaniyor keske hemen uzaklassan ordan bu nefretle birkc gun daha nasil dayanicaksin ?
Eski kocasinda akil olsa zaten bana mesaj atmaz.. neymis cocuklari varmista, geri birlesmek istiyormusta.. sevdigine inanmiyorum, sadece menfat icin.. biktim bunlardan.. ztn bu kizin etrafinda bi ben kaldim bende bu arkadasliga son vermeyi dusunuyorum..
Beni bozamaz zaten .. ama tutupta o alkol bardagini agzima dayamasi ve hatta ben farkinda olmadan bana alkollu kola icirtmek istemesi, yada alkolu icecek icirmesi beni cileden cikardi... Ne sabirli bi insanmisim diyorum ama artik eski arkadasligimin A sini bile gostermicem ona.. bittiOda o adamin akilsizligi diyelim ozmn.
Gidisat guzel olsa zaten ayrilmazlardi.
Neyse bizi ilgilendirmez.
Sen kizla baglarini kes.
Senide bozmadan once.
Beni bozamaz zaten .. ama tutupta o alkol bardagini agzima dayamasi ve hatta ben farkinda olmadan bana alkollu kola icirtmek istemesi, yada alkolu icecek icirmesi beni cileden cikardi... Ne sabirli bi insanmisim diyorum ama artik eski arkadasligimin A sini bile gostermicem ona.. bitti
Cok dogru bırını tarıf etmıyorsunuz . Boyle bırı ile arkadaslık sıze zarar verır. Ama esının mesaj atması cok yanlış. Bu durum sızın önunuze cok farklı cıkabılır. Mutlaka mesajları gosterın. Aynı durum benım arkadasımın basına geldı. Tartıstıgı nısanlısı kız arkadasıma mesaj atıyor x nasıl vs dıye. Daha sonra nişanlımla ilişkin var dıye suclamalara maruz kaldı.Arkadaslarinin hepsi bozuk, dogru durust biriyle oturupta derdini paylasamassin.. isleri gucleri bar disko alkol eglenmek.. mesela iki gun once arkadasi geldi sevgilisiyle beraber ustelik kizin sevgilisi halen evli, bilmem neler, adam kacak is yapiyo kotu isler, neymis efendim ben odadan cikip neden bunlara hosgeldin dememisim, halbuki kiz arkadasi bana saygisizlik yapti.. biktim usandim artik.. tatilde burnumdan geldi.. tiskindim ne yaptiklari belli degil..
Aynen cnm ben farkinda olmadan bana alkollu meyve suyu icirmis birde bunu kahkaha ataraktan kiz kardesine anlatiyo.. hadi bunuda gectim bi insan Allahin her gunu icermi, hergunu bar disko takilirmi, her gun eve alkollu gelirmi .. eglencenin bile b..nu cikardilar afedersin.. bana diyorlarki sen eglence mekanina gitsen bile tabikide alkol iceceksin, meyve suyu icersen seninle dalga gecerler diyorlar.. ki ztn o tarz mekanlardan nefret ediyorum.. ama artik pes dedim ya.. ben onu dogru yola tesfik etmek istedikce o beni kotu yola tesfik etmeye calisiyo.. ama bana islemez bunlar.. nerede nasil davranacigimi cok iyi biliyorum.. arkadasligima son vercem..Ohaaa.
O kadar zaman sessizmi durdunuz ya.
Kolana alkolmu katti???
Bu arkdas degil dusman ya.
Icki konusunda aklini celseydi bitmezdi.
Biraz daha zorlasa o ayni kolaya uyku ilaci atip o eve gelen erkek arkdaslarina sunardi seni. Hemen irtibatini kes.
Boyle arkdas olmaz olsun.
Cnm su an resmen iki yuzlu oldum onlara karsi.. ki asla iki yuzlu bi insan degilimdir ama hakettiler.. su an sanki mutluymusum gibi gosteriyorum kendimi ama icim icimi yiyo .. evime dondugum zmn derin bir oh cekicem..Cok dogru bırını tarıf etmıyorsunuz . Boyle bırı ile arkadaslık sıze zarar verır. Ama esının mesaj atması cok yanlış. Bu durum sızın önunuze cok farklı cıkabılır. Mutlaka mesajları gosterın. Aynı durum benım arkadasımın basına geldı. Tartıstıgı nısanlısı kız arkadasıma mesaj atıyor x nasıl vs dıye. Daha sonra nişanlımla ilişkin var dıye suclamalara maruz kaldı.
Hayatın içinde ortak paydada buluşamıyorsanız ne işiniz var o evde? Bu kişi böyle bırı ise ve bu sıze ters gelıyorsa bu kadar samımıyette cok anlamsız.
Ya yazık olmuş zamanınıza. İşkence olmuştur orası. Daha cokmu var btmesınee tatilinCnm su an resmen iki yuzlu oldum onlara karsi.. ki asla iki yuzlu bi insan degilimdir ama hakettiler.. su an sanki mutluymusum gibi gosteriyorum kendimi ama icim icimi yiyo .. evime dondugum zmn derin bir oh cekicem..
Birde birsey farkettim, bunlarin normal erkek arkadaslari cok fazla.. bunlarin iceceklerini, yemeklerini hep onlar karsiliyo.. insanlari kullaniyorlar.. hatta bi hafta da dunyanin parasini harcadilar.. bu paranin kaynagi nereden geliyo onuda anlamis degilim..Ne kadar bozuk insanlarmış bence hemen alakanı kes ama bunu eve gidince yap seni dövmeye fln kalkarlar kafaları güzel bişey yaparlar dikkat et bidaha da muhattap olma bunlar insanı rezil eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?