Uc gun kaldi sabredicemmm.. hatta uykularimi bile hesaba katarsam son iki gun o dereceye geldim..Ya yazık olmuş zamanınıza. İşkence olmuştur orası. Daha cokmu var btmesınee tatilin
Aynen cnmHic bir sekilde hitap etmiyor bu arkadas sana
hic mi fark etmedin?
Aman bitir ya....yazdiklarina bakilirsa oksijen israfi bunlar
Meyve suyuna icki katmak, ustune dalga gecmek nedir ya
kisiliksizler....
Evet olmaz olsun birde tutturmus beni sinavlara gotur.. benzin parani ben koyarim vsvs parasida batsin parasinda degilim zaten .. benden uzaklassin yeterli..Ohaaa.
O kadar zaman sessizmi durdunuz ya.
Kolana alkolmu katti???
Bu arkdas degil dusman ya.
Icki konusunda aklini celseydi bitmezdi.
Biraz daha zorlasa o ayni kolaya uyku ilaci atip o eve gelen erkek arkdaslarina sunardi seni. Hemen irtibatini kes.
Boyle arkdas olmaz olsun.
Evet olmaz olsun birde tutturmus beni sinavlara gotur.. benzin parani ben koyarim vsvs parasida batsin parasinda degilim zaten .. benden uzaklassin yeterli..
Pardon ama size ne ki insanların alkolünden gezmesinden?? size uygun değilse niye arkadaşlık yapıyosunuz??? Arkadaşlık yapıyosanız niye arkasından eve erkek alıyo bilmemne diye konuşuyosunuz?? Bence oturun konuşun arkadaşım biz farklı dünyaların insanlarıyız ben size uymuyorum siz bana yollarımızı ayıralım deyin bitsin gitsin. Ne var bunda bu kadar düşünecek anlayamadım benMerhaba arkadaslar, uc yildir tanistigim bir arkadasim var.. simdiye kdr butun islerine guclerine nerdeyse hepsine ben kostum.. arkadasligimiz guzel ilerlesede bu kizin beni kullandigina artik adim gibi eminim.. zaten artik onu goruncede negatif elektrik almaya basliyorum, huzursuz oluyorum.. bu arkadasimla tatile geldik.. ve daha once hic gormedigim yonlerine sahit oldum.. her gece disko bar geziyo arkadaslariyla.. bu yetmemis gibi birde ustune ustluk kizina ben bakiyorum kendisi sabah eve anca geliyo alkollu kiz kardesiyle birlikte, normal erkek arkadaslarinida eve cagiriyorlar cilgina donuyorum artik .. zivanadan cikti iyice.. ben alkol kullanmadigim halde bana icsen ne olur diyo, beni resmen asaliyorlar neymis ben eglenmesini bilmiyormusumda, onlara ayak uyduracakmisimda, benim kendime oz guvenim yokmusta.. tatilemi geldim, zikkimin kokunemi, dadilik yapmayami belli degil.. kiz kardesi kalk ne oturuyosun temizlik yapsana, sunu versene, su versene, sende bozuk para varmi vsvs, zaten alisverislerine yardim ettim, evlerinde kalicam diye, katkida bulundum ama artik benim sinirlerim iyice zipladi.. gidemiyorumda, gunumuz az kaldi cok sukur.. birde eski kocasi mesaj atiyo bana ona sahip cik diyerekten.. banane yahu.. KARAR ALDIM UZAKLASICAM HATTA HAYATIMDAN CIKARACAM BU SAHIZI.. NASIL YAPABILIRIM BUNU AKIL VERIN ..
Evet bu anlatigim arkadas cnm.. kesicem arkadaslagimi.. donmeyi bekliyorum..Bu kadın sürekli eski kocasıyla ayrılıp barışan arada da başka birileriyle görüşen arkadaşınız miydi
O çocuğa yazık
Bence arkadasliginizi kesin
Evet banane insanlarin alkolunden, banane eve erkek almasindan ama kusura bakma bu evde bu tatil doneminde bende yasadim bana biraz saygi gosterilmesi gerekiyo.. ayrica bir insani dogru yola tesfik etmenin nesi kotu anlamis degilim.. galiba sizin hayatinizda bu sekilde o yuzden bana boyle bi yorum yaptiniz...Pardon ama size ne ki insanların alkolünden gezmesinden?? size uygun değilse niye arkadaşlık yapıyosunuz??? Arkadaşlık yapıyosanız niye arkasından eve erkek alıyo bilmemne diye konuşuyosunuz?? Bence oturun konuşun arkadaşım biz farklı dünyaların insanlarıyız ben size uymuyorum siz bana yollarımızı ayıralım deyin bitsin gitsin. Ne var bunda bu kadar düşünecek anlayamadım ben
Bu hayatta neler yasaniyo neler.. kizi herseyin farkinda ama annesinin korkusundan agzini acamiyo... Eee anneside diyo benimde hayatim var, evet var hayati ama bu sekilde mumkun degil.. olan cocuklara oluyo ztn.. yazik cok yazik.. kizi benimle yatiyo mesela, gece uclere dortlere kadar uyumuyo.. korkuyordur muhakkak bellide etmiyo.. benide bilmedigim tanimadigim bir mahallede o kizla birakip birakip gidiyorlar.. berbatBunu dumduz soyle. Senin gibi bi arkdas istemiyorum ben de. Ve son sozlerinde nasihat ver anneligi hakkinda. O barlarda gezerken o yavrucak surunuyor orda burda. Seni arkdas olarak kaybetti ama bari kendisinden nefret edicek olan bi yavrusu olmaz en azindan ilerde. Belkide senin nasihatinle kendine ceki duzen verir. O cocuga cok acidim.
Burda bi konu vrdi bu gunler. Konu sahibinin annesi alkolikti. Konu sahibi barlarda uyuya kalirmis anneside sabaha dogru cocugun ustune degistirip geri okula yollarmis. Dusune biliyomusun. Annesinin sevgilisi konu sahibini taciz edermis, ve annesi affetmis duymasina ragmen. Bu yavrucaginda gidisati bu olucak Allah korusun.
Niye sabretmen gerekiyor ki? Bu kadar kötü betimlediğin insanlara ikiyüzlü olarak katlanıyorum diyorsun.Uc gun kaldi sabredicemmm.. hatta uykularimi bile hesaba katarsam son iki gun o dereceye geldim..
Öyle veya değil bundan da size neEvet banane insanlarin alkolunden, banane eve erkek almasindan ama kusura bakma bu evde bu tatil doneminde bende yasadim bana biraz saygi gosterilmesi gerekiyo.. ayrica bir insani dogru yola tesfik etmenin nesi kotu anlamis degilim.. galiba sizin hayatinizda bu sekilde o yuzden bana boyle bi yorum yaptiniz...
Ay canım ya sen bu düşünce kafasıyla o insanları nasıl buldun hiç uyuşmuyorsunuz. Takildiklari adam torbacı felansa kazanıyodur bunlarda adamı yoluyodur heraldeBirde birsey farkettim, bunlarin normal erkek arkadaslari cok fazla.. bunlarin iceceklerini, yemeklerini hep onlar karsiliyo.. insanlari kullaniyorlar.. hatta bi hafta da dunyanin parasini harcadilar.. bu paranin kaynagi nereden geliyo onuda anlamis degilim..
Ben kimseyi kinamiyorum konusmalariniza dikkat edin.. ben onlara dogru yolu gostermeye calistikca, onlar beni kotuye itmek istiyo ama basaramadilar cunku ben nerede nasil ne sekilde davranacagimi cok iyi biliyorum, beni kullaniyorlar ayrica etrafdakileride kullaniyorlar bu ne demek bilmiyorsun galiba .. ayrica kimseyi yaftalama gibi bir durum soz konusu degil.. neden alkol deyince hemen savunmaya gectiniz onuda anlamis degilim..Öyle veya değil bundan da size neSizde huy galiba insanları yaftalamak!! Baksanıza beni tanımadan bile yaftaladınız komik gerçekten.. Neyse size dedikodusunu yaptığınız arkadaşlarınızla mutluluklar iyi tatiller dilerim :) Bi de unutmadan söyleyeyim insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş.. hakkınızda hayırlısı
Evet yilbasindan once donmeyi dusunuyorum.. belkide bu gece donerim ucak bulursam..Niye sabretmen gerekiyor ki? Bu kadar kötü betimlediğin insanlara ikiyüzlü olarak katlanıyorum diyorsun.
Çık gel evine sabah haber bile vermeden, al işte miss gibi tavır olsun. Arkadaşlığınız kopar zaten.
Neden onlarsız dönemiyorsun? Dağ başı bir yer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?