Benden bu kadar demek istiyorum..

Sizi kullandıgına inandıgınız insanlarla daha fazla vakit harcamayın, hiçbir faydası olmuyor madem, zararı da olmasın

Ben buraya konu aççağıma toplardım pılımı pırtımı dönerdım evıne .
Bu soğukta ne tatili Allah askına .
Kendını bukadar üzmeye değer mi?
Ayrıca eskı kocası ne münasebetle mesaj atıyor sahip çık diye?
Neden yüz verdiniz ki? Yüz vermeseniz cesaret edemez diye umuyorum..

Su yer yuzunde bir tek siz akillisiniz degilmi ? Ben bunlarin gercek yuzunu bu tatilde gordum, bazi seylerini biliyordum ama bu kdr ileriye gidecegini bilmiodum ... Sosyal hayati katlettiler resmen.. ben kimsenin arkasindan atip tutmuyorum, yuzunede soyluyorum, soylicemde.. hani iki yuzluluk yaptim derken mutluymusum gibi yansitiyorum kendimi o sekilde.. yoksa soyliceklerimden asla cekinmem ve eminimki oda paramparca olcak benim kararimdan sonra..

Naptın canım bıttımı işkence

Yalniz biseyi merak ettim. Bu arkadas sana diyo da eglenmeyi bilmiyosun falan diye, sen de kalksan barlara clublara onunla gitsen cocuga kim bakacak o kismi dusunmus mu? Valla yerinde olsam hadi ben de geliyorum derdim o durat ifadesini gormek icin. Cocugu tek birakamayacagina gore birinin evde kalmasi lazim. O tatile senin goturulme nedenin de bu sanrim.

Cok haklısın bende öyle dusundum. Konu sahıbı durumu kabul etmış sadece. Blöf yapsa onlarda gıdemeyecek

Cok haklısın bende öyle dusundum. Konu sahıbı durumu kabul etmış sadece. Blöf yapsa onlarda gıdemeyecek
Aslinda bi denese. Bu kadar herseye susmamak lazim. Yani sadece arkadasinin kardesinin ne oturuyosun kalk is yap demesiyle bile ortaligi yikmasi lazim. Bedava hizmetcilik ve bakicilik yaptiriyolar resmen. Ha bide ustune para aliyolar bozuk paran var mi diye soruyolarmis ya.

sorma bu konuyu özellikle takıbe aldım. Merakla ne yapacak beklıyorum dun sabah 6 ucagı ile gıdecektı.

Burda konu acacagina tepkini gosterseydin bu gibi seyler basina gelmezdi diye dusunuyorum

Burda konu acacagina tepkini gosterseydin bu gibi seyler basina gelmezdi diye dusunuyorum
Tepkimi gosterdim cnm ve tekme tokat kiz kardesi bana giristi.. kendiside saldirdi.. artik bitti .. ama ucak bulamadim maalesef.. su an baska bit yerde kaliorum sabah taksiyle havalimanina gitcem.. bunlar insan degilmis.. Allah gercek yuzlerini bana gosterdi..

Allah aşkina sen ne yaptin sana tekme tokat giriştiginde.ne tepki verdin?

Yuh tekme tokat mi ? Sebep

bunları çekmek zorunda değilsinki vur kapıyı çık

Allah aşkina sen ne yaptin sana tekme tokat giriştiginde.ne tepki verdin?
Git tedavi ol dedim.. bu sefer dahada com delirdi cunku biliyorum uzerinde bicak tasiyo o kiz.. Allah islah etsin dedim.. Allaha havale ediyorum dedim.. devam edersen polisi aricam dedim.. hakaret kufur etti..

Yuh tekme tokat mi ? Sebep
Hareketlerinize dikkat edin dedim.. sonra bana iftira attilar sende aynisin dediler.. bende sinirlendim gitcem dedim yeter artik dedim.. arabadan ciktilar saldiriya ugradim resmen.. O icindeki butun pislikleri doktuler teker teker .. artik bitti.. tamamen.. halen gelmis bana konusuyo yuzsuz.. kiz kardesinin yaptiklari yetmiomus gibi..

Yavaştan bahaneler bul ve her cagirdiginda gitme.yuzyuzede samimi ama telefonda bilmiyorum bakarız falan de

Git tedavi ol dedim.. bu sefer dahada com delirdi cunku biliyorum uzerinde bicak tasiyo o kiz.. Allah islah etsin dedim.. Allaha havale ediyorum dedim.. devam edersen polisi aricam dedim.. hakaret kufur etti..
Allah onlari bildigi gibi yapsin ruh hastasi çingeneler bosver karsilik vermeyerek iyi yapmissin moralini bozduguna degmez aslinda iki tokat ataydin iyi olurmuş ama bosver gitsin tedavi olsun pislik ruh hastasi

Yalnız Istanbula karşılıklı seferler iptal normale dondumu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…