- 22 Ocak 2008
- 690
- 356
- 323
- Konu Sahibi Kite_Runner
Merhaba arkadaşlar. Özür dileyerek direkt konuya gireceğim. Ben 9 senelik evliyim. 6 yaşında bir çocuğum var. Eşimle 5 sene çıktık, sonrasında da evlendik. Bizim aramızda halledemediğimiz bir sorun var ve bu artık beni ciddi yormaya başladı. Onu çok sevmeme rağmen boşanmayı bile düşünür oldum. Sorun şu ki eşim devamlı olarak’’ benden daha erkek olma’’ şeklinde bir serzenişte bulunur. Yani ne konuda tartışırsak tartışalım konu buraya geliyor.
Ben sert bir kadınım. Çabuk sinirlenirim ve söyleyeceklerimi hiç çekinmeden söylerim. Bu patronum olabilir, babam olabilir v.s. Ama eşimin bu söylediği cümle beni artık öyle rahatsız ediyor ki onunla konuşurken tüm kelimelerimi seçiyorum. Örneğin dün akşam hiç hesapta yokken bir tartışma yaşadık. Onun bana söylediği bir cümle üzerine ben de ''Sen bilirsin, git gereğini yap.’’ dedim. Bunu restleşme olarak algıladı. Bana ‘’sana kaç defa söyleyeceğim benimle restleşme, seni uyardım kaç defa v.s. ‘’ gibi şeyler söyledi . Sonra ben artık sinir boşalması yaşayınca gelip sarıldı.
Ben artık değiştiğimi , sindirildiğimi hissetmeye başladım. Beni ben yapan özelliklerimi kendi elimle ezmeye çalışıyorum. Ama ben bu değilim. Evet asla geriye çekilmeyen saldırgan bir yapım var. Fakat ben buyum. Ve değişmek hoşuma gitmiyor. Var mı benim gibi hisseden ya da eşi tarafından bu tür suçlamalarla karşılaşan…
Eşim de ben de aslan burcuyuz bu arada. Belki bununla da ilgili vardır.
Sizden rica ediyorum eşim için hakarete varacak şeyler lütfen yazmayın.