- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Haklısın sanırım ilk aklıma geleni yapacağım. Engellesem iyi olur.Bence bu saatten sonra en guzel cevap her yerden engellemek
Evet sanırım en iyisi bloklamak ki bana da hiç yazamasın. Allahın cezasıNe söyleyeceksinizki bence tamamen baği koparın hiç yazmayın pislik adamlar hayal kırıklığınızı anlıyorum ama muhatap olmayın olan olmuş
Aynen öyle yaptım canım üstelik öyle tuhaf oldum ki yüzüne bile bakmadım öfkeden. Bunlar karaktersiz yapar mı yapar herkesi bir anda idare etme konusunda ustalaşmıştırZengin kalkışı yaptıysanız cevabını almıştır ve o sebepten yazmamistir bence terbiyesiz ben bosanacaginada inanmıyorum boyle tiplwrin eve gidip eslerine seni seviyorum da der bunlar edepsizler
İyi yapmışşın. Yalan fasa fiso. Uzun evliler genç yaşta evlenmiş eee evliliği sıkıcı geçince başkalarıyla konuşmaya başlamış. Bunların topunun köküne kibrit suyuBana da konuştuğum bir asker denk gelmisti önceden
Nişanlı oldugunu duyunca konuşmak istememiştim
İşte yok arası kötüymüş ayrılmayı düşünüyormuş yok askerdeymis de konuşmak iyi geliyormuş bilmem ne
Konuşmayı kestim
Sonradan da evlendi
Yani bu bosanacagim lafları ayrilacagim lafları yalan dolan
Direkt sepetleyeceksin
Ben de eşine acıdım...evet dua edeceğim, en azından içim de rahatlar çünkü suçum olmamasına rağmen vicdan yapıyorum sonuçta benimle aldatıyor oluyorBen karısına daha çok acıdım çünkü boşanacağı falan yok aldatıyor muhtemelen. Sadaka falan verin, karısı için Allah kurtarsın diye dualar edin
Maalesef. Bu devirde cidden zor.Ne yazık ki Kimseye güven kalmadı şu devirde
Hic yazmayin cunku oyleleri ikna edicek laflarla malesefki ikna kabiliyetleri cok yuksek pluyo kanarsiniz ne kadar sinirlide olsaniz oyleleri seytanlasmis kalpli oluyolar oyzuden iletisimi kesin hicnlaf yetistirmeye calismayinBen iki aydır biriyle konuşuyorum. Başta 15 yaş fark diye hayır demiştim. Sonra tekrar konuştu benimle bi süre geçince...yaşa takılmak istemedim çünkü her şey uyumlu. Bütün hobilerimiz düşünce tarzımız o kadar aynı ki inanılmaz. “Boşanmış” yazmış profiline. İki çocuğu olduğunu biliyordum çünkü söylemişti. Ben de tek çocukla boşandım. Dün buluştuk hiç yaşını göstermiyor ve çok yakışıklı kibar biriydi. Ve acı son: bana evli olduğunu söyledi. Neymiş boşanacakmış. Ama hala evli. Bilseydim kesinlikle buluşmazdım buluşmayı bırakın konuşmazdım bile. Zaten de bu yüzden söylemedi sanırsam. Güzel bir bayan olduğumu sürekli dile getirir zaten. Bırakmak istemedi işte.. bir tuhaf oldum ve izin istedim yanından ayrılmak için zaten de epey konuşmuştuk. Ama o son itirafı buz gibi soğuttu beni. Bundan sonra da daha konuşmadık. O da yazmadı. Çok canım sıkıldı ya. Ne biçim insanlar var şu dünyada nefret ediyorum böyle insanlardan ne iğrençler. Acaip hayalkırıklığına uğradım. En başta eşine çocuklarına yazık. Hiç mi vicdanı sızlamıyor. Her yerden bloklayacaktım fakat o benimle iletişime geçerse ona unutamayacağı bazı şeyler söylemeyi düşünüyorum
Boşanır gelirsin duruşun bellidir bitmiştir o evlilik ne ala. Bu tiplerin hepsi böyle. Sorsan zavallı karısının haberi bile yoktur. Boşanıcam demesi karımı uyutucam bekle demek.Boşanacak olan adam gider, boşanır ve gelir.
Boşanacağım demez.
Boşanacağım = Evliyim, karımdan vazgeçemiyorum ama arada gelip seninle de takılmak istiyorum.
Öyle olur zaten; hepsinin karısının psikolojik sorunları vardır, ayrı yatıyorlardır, her gün kavga kıyamet geçiyordur, çok çok mutsuzlardır (!) Bu saçmalığa da çocuklar için katlanıyorlardır, karıları ayrılmak istemiyordur, mal paylaşımında arıza falan çıkıyordur, sosyal çevrelerine nasıl anlatacaklarını bilmiyorlardır vs. (!) Bu sorunları halletsin hemen boşanacaklar ve kollarınıza koşacaklardır, yersen tabi.Ben iki aydır biriyle konuşuyorum. Başta 15 yaş fark diye hayır demiştim. Sonra tekrar konuştu benimle bi süre geçince...yaşa takılmak istemedim çünkü her şey uyumlu. Bütün hobilerimiz düşünce tarzımız o kadar aynı ki inanılmaz. “Boşanmış” yazmış profiline. İki çocuğu olduğunu biliyordum çünkü söylemişti. Ben de tek çocukla boşandım. Dün buluştuk hiç yaşını göstermiyor ve çok yakışıklı kibar biriydi. Ve acı son: bana evli olduğunu söyledi. Neymiş boşanacakmış. Ama hala evli. Bilseydim kesinlikle buluşmazdım buluşmayı bırakın konuşmazdım bile. Zaten de bu yüzden söylemedi sanırsam. Güzel bir bayan olduğumu sürekli dile getirir zaten. Bırakmak istemedi işte.. bir tuhaf oldum ve izin istedim yanından ayrılmak için zaten de epey konuşmuştuk. Ama o son itirafı buz gibi soğuttu beni. Bundan sonra da daha konuşmadık. O da yazmadı. Çok canım sıkıldı ya. Ne biçim insanlar var şu dünyada nefret ediyorum böyle insanlardan ne iğrençler. Acaip hayalkırıklığına uğradım. Her yerden bloklayacaktım fakat o benimle iletişime geçerse ona unutamayacağı bazı şeyler söylemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?