Benden Gitmek İstemeyen Göbeğim :/

Düğün yaklaşınca öyle oluyor ya. Sen bakma stresten kilo verdim vs diyenlere. Herkesin yapısı farklıdır. Kabak kürünü denemelisin gerçekten epey ödem attırıyor ve ben 3.5 kg verdim.
Canım bende yaptım kabak detoksu ama 2 kilo verdim tekrar geri aldım sen nasıl başardın geri almamayı.

Canım bende yaptım kabak detoksu ama 2 kilo verdim tekrar geri aldım sen nasıl başardın geri almamayı.
Valla daha geri alıp almayacağım belli değil
Yani bugün son günü ama normalde de spor yapıyorum. Akşam 19:00 dan sonra ağzıma lokma atmıyorum.
Salata ve çorba yiyorum akşamları ve en önemlisi bir kase yoğurt, pul biber ve yarım limon . Bunu yatmadan mutlaka yap ve ye. Bak nasıl metabolizma çalışacak.

Yok kesinlikle şeker ve karbonhidrat tüketimi minimuma indirilip yapılmalı o spor.. İllaki şeker değil karbonhidratın her türü kesilmesi gerek. Eşim 3-4 ay çalışıp kendine üçgen vücut yaptı ama göbeği hala baklavalı sayılmazdı, sonra göbek çalışmaya başladığında şekeri ve karbonhidratı tamamen kesti 2 haftada baklavalara kavuştu

Spor bende yapıyorum ama yok bana mısın demiyor. Kabak detoksu ayva detoksu muz detoksu ne varsa yaptım 1 ay grcmeden geri aldım yıne . Birde bu yogurdu deneyeyım bakalım.

Şeker ve yağlı yemiyorum ama göbeğim var. Çikolata en son ne zaman yedim hatırlamiyorum bile çünkü yemiyorum. Bunu nasıl açıklayabilirsiniz.?

Benim açıklamam idmansızlik

Spor bende yapıyorum ama yok bana mısın demiyor. Kabak detoksu ayva detoksu muz detoksu ne varsa yaptım 1 ay grcmeden geri aldım yıne . Birde bu yogurdu deneyeyım bakalım.
Hem yoğurdu dene hem de bak bu dediğim kürü 15 gün yap;
Yarım demet maydanoz
yarım limon suyu
1 su bardağı su.
Bunları güzelce robottan geçir aç karnına(mümkün olduğunca erken ) iç.
Bunu 15 gün yap mutlaka . Süper yağ yaktırıyor.

Şeker ve yağlı yemiyorum ama göbeğim var. Çikolata en son ne zaman yedim hatırlamiyorum bile çünkü yemiyorum. Bunu nasıl açıklayabilirsiniz.?

Benim açıklamam idmansızlik
Şöyle; siz şeker yemiyo olabilirsiniz ama mutlaka karbonhidrat vardır hayatınızda bi şekilde mesela pirinç de şeker meyve de şeker biliyosunuzdur zaten. Ben de pek şeker yemem ama iyi kötü hamur, meyve, pirinç falan yiyorum az da olsa.. eşim eski spor antrenörü ben onun yalancısıyım valla tamamen çıkarmazsan gitmez der bana hep, kendi yaptı gerçekten de oldu.. ama bu göbeğin büyüklüğüne göre de süreç olarak değişebilir tabi orasını bilmiyorum

Ay inşallah canım ya mutlaka deneyeceğim. 2 doğum yaptım kılolarımın çogu gitti ama 5 kilo fazlam var hala , kurtulabilirsem sana dua ederim

Yemeden kilo aldığınıza emin misiniz? Şekeri ve unlu mamülleri sıfırlayın, 5 ten sonra yemeyin. Zayıflamamanız mümkün değil.

Benimkiler nasıl gidecek ya 48 kilo ile hamile kalmıştım
Doğuralı 5 ay oldu 50 kiloyum ama göbeğim varrrr?????

Senin pilatesle karın kasların güçlenmeli Spizella

Bende de var ve kilo alıyorum?
Tiroidin icin ilaç falan mı kullanıyorsun
Kilolarında etkisi oldu mu?
Evet günde 50 mg hala başladım şuan 125 içiyorum. Haşimato tiroide döndü bende zamanla. Ve evet kilo benim için hep sorun çok kolay alıyorum ve tiroid öncesi kilolarımo hiç göremedim bir daha

inşa
Ay inşallah canım ya mutlaka deneyeceğim. 2 doğum yaptım kılolarımın çogu gitti ama 5 kilo fazlam var hala , kurtulabilirsem sana dua ederim
inşallah yollarız şu kiloları .benim de son 5 kilom. Bir versem dünyalar benim olacak. En azından düğüne kadar vermem lazım Hadi gaza gelip verelim kiloları.

Aslında bir kaç kişiden duydum en kısa zamanda baktırsam iyi olacak
Aslında düğün zamanı daha cok kilo verilir ama sizde ters tepmiş
Aburcubura mı yöneldiniz stresten
Aslında iştah yönünden pek değişen bir şey olmadı ama yine de kilo aldım ya
Tiroid değerlerinizi kontrol ettirin muhakkak.
evet en kısa zamanda baktıracağım
Kan değerlerinize hormonlarınıza filan baktırın diyetisyenle verebilirsiniz bölgesel zayıflama egzersizleri var Leslie Sansone videoları var ben çok faydasını gördüm
bir gideceğim artık şart oldu
yeme ve yürü. 2.5 ay kalmış aklını başına al yoksa o düğün fotoğraflarında ömür boyu kendini tombiş tombiş görmek zorunda kalırsın
yürüyüşe başladım bakalım fayda sağlar inşallah
Öncelikle Dr gidin dahiliye ya da ile hekimleri de tiroid hormonlarına falan bakıyor .kontrol ettirin dahiliye belki farklı şeylere de bakar bilmiyorum eğer her şey normalse diyetisyene yönlendirir.
Evet genel bir muayene olayım en iyisi
Kusura bakmayın canınızı çektirdim Şekeri baya azalttım sıra ekmekte onu nasıl azaltırım bilmiyorum
Nick den belli kilolarının müsebibi

Sadece ögunlerde idareten karnını doyur .Baska da hićbirsey yeme .Yürümeye calış.
inşallah işe yarar ya

tam adamına söyledin
hani böyle oturduğumuz yerden emzirsek olmuyor muuu
ya inan aslında öyle zor değil. haftada 3 gün 20 dk dan yapsan yeter. Doğru hareketlerle hemen hissediyorsun hangi bölgenin çalıştığını...bak hundred diye bir hareket var mesela, onu dene ve beni düşün bu akşam

Sağlık sorununuz yoksa yemek yemeden kilo almanizin imkanı yok.
Önce bir doktora gorunun. Hiçbir sağlık sorunu yokken yemiyorum kilo alıyorum diyen kişilerin büyük kısmı kendisinin az yediğini zannediyor ama aslinda fazla yiyor.

Kesinlikle katılıyorum.. Göbek beslenmeyle azalır. Sporla istediğiniz kadar kas yapın karında, beslenme de karbonhidrat ve şekeri bırakmadıkça o mükemmel kasları göremezsiniz Güzelim kaslar yağ altında birikir..

Son düzenleme:
şekerli yemek göbek yapıyormuş zaten çikolata yiyorsan ve yediğini de yakmıyorsan göbekte yağa dönüşür.
pko olabilirmisiniz acaba ?
adet duzenleriniz nasil?
tiroitleriniz insulin direncinize bakildimi hic?
ben mesela yillarca pko dan kilo aliyorum saniyordum meger hasimatoymusum
evet hareket etmeye başladım çıkışta yürüyorum baya aslında fazla değilde kilom boyum kısa olunca kötü gözüküyor
Düğün yaklaşınca öyle oluyor ya. Sen bakma stresten kilo verdim vs diyenlere. Herkesin yapısı farklıdır. Kabak kürünü denemelisin gerçekten epey ödem attırıyor ve ben 3.5 kg verdim.
O nasıl yapılıyor onu da deneyeyim
Akşam yemeğini geç yeme. Yemekten sonra asla atıştırma. Canın bir şeyler çekerse yoğurt ye sadece..
İşten çıkınca yürü.
Aslında direk spora başla derim. Çünkü senin acelen var..
evet bu dediklerinizi uygulayacağım
Evet önce hareketli bir işim vardı şuan hareketsiz bir alana geçtim ondan sonra kilo da almaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…