- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
- Konu Sahibi Browni_intense
-
Canım bende yaptım kabak detoksu ama 2 kilo verdim tekrar geri aldım sen nasıl başardın geri almamayı.Düğün yaklaşınca öyle oluyor ya. Sen bakma stresten kilo verdim vs diyenlere. Herkesin yapısı farklıdır. Kabak kürünü denemelisin gerçekten epey ödem attırıyor ve ben 3.5 kg verdim.
Çikolatanın ne olduğunu bilmem. Şekerli seylerle hic aram yoktur. Ama göbeğim var. Göbek spor yapmamakla alakalı.şekerli yemek göbek yapıyormuş zaten çikolata yiyorsan ve yediğini de yakmıyorsan göbekte yağa dönüşür.
Valla daha geri alıp almayacağım belli değilCanım bende yaptım kabak detoksu ama 2 kilo verdim tekrar geri aldım sen nasıl başardın geri almamayı.
Yok kesinlikle şeker ve karbonhidrat tüketimi minimuma indirilip yapılmalı o spor.. İllaki şeker değil karbonhidratın her türü kesilmesi gerek. Eşim 3-4 ay çalışıp kendine üçgen vücut yaptı ama göbeği hala baklavalı sayılmazdı, sonra göbek çalışmaya başladığında şekeri ve karbonhidratı tamamen kesti 2 haftada baklavalara kavuştuGöbek = idmansızlık
Lami cimi yok. Göbek ; şekerli ya da yağlı yemek değildir. Ben çikolatanın ne olduğunu bilmem ama göbeğim var. çünkü idmansızım. Ha bu değil-dir ki istediğim her şeyi yiyeyim ama göbeğim olmasın...
Göbeği yok etmenin yolu spor yapmaktır. Abur cuburu terk etmek. Hınca hınç doymadan sofrayı terk etmek. Bu kadar.
Spor bende yapıyorum ama yok bana mısın demiyor. Kabak detoksu ayva detoksu muz detoksu ne varsa yaptım 1 ay grcmeden geri aldım yıne . Birde bu yogurdu deneyeyım bakalım.Valla daha geri alıp almayacağım belli değil
Yani bugün son günü ama normalde de spor yapıyorum. Akşam 19:00 dan sonra ağzıma lokma atmıyorum.
Salata ve çorba yiyorum akşamları ve en önemlisi bir kase yoğurt, pul biber ve yarım limon . Bunu yatmadan mutlaka yap ve ye. Bak nasıl metabolizma çalışacak.
Şeker ve yağlı yemiyorum ama göbeğim var. Çikolata en son ne zaman yedim hatırlamiyorum bile çünkü yemiyorum. Bunu nasıl açıklayabilirsiniz.?Yok kesinlikle şeker ve karbonhidrat tüketimi minimuma indirilip yapılmalı o spor.. İllaki şeker değil karbonhidratın her türü kesilmesi gerek. Eşim 3-4 ay çalışıp kendine üçgen vücut yaptı ama göbeği hala baklavalı sayılmazdı, sonra göbek çalışmaya başladığında şekeri ve karbonhidratı tamamen kesti 2 haftada baklavalara kavuştu
Hem yoğurdu dene hem de bak bu dediğim kürü 15 gün yap;Spor bende yapıyorum ama yok bana mısın demiyor. Kabak detoksu ayva detoksu muz detoksu ne varsa yaptım 1 ay grcmeden geri aldım yıne . Birde bu yogurdu deneyeyım bakalım.
Şöyle; siz şeker yemiyo olabilirsiniz ama mutlaka karbonhidrat vardır hayatınızda bi şekilde mesela pirinç de şeker meyve de şeker biliyosunuzdur zaten. Ben de pek şeker yemem ama iyi kötü hamur, meyve, pirinç falan yiyorum az da olsa.. eşim eski spor antrenörü ben onun yalancısıyım valla tamamen çıkarmazsan gitmez der bana hep, kendi yaptı gerçekten de oldu.. ama bu göbeğin büyüklüğüne göre de süreç olarak değişebilir tabi orasını bilmiyorumŞeker ve yağlı yemiyorum ama göbeğim var. Çikolata en son ne zaman yedim hatırlamiyorum bile çünkü yemiyorum. Bunu nasıl açıklayabilirsiniz.?
Benim açıklamam idmansızlik
Ay inşallah canım ya mutlaka deneyeceğim. 2 doğum yaptım kılolarımın çogu gitti ama 5 kilo fazlam var hala , kurtulabilirsem sana dua ederimHem yoğurdu dene hem de bak bu dediğim kürü 15 gün yap;
Yarım demet maydanoz
yarım limon suyu
1 su bardağı su.
Bunları güzelce robottan geçir aç karnına(mümkün olduğunca erken ) iç.
Bunu 15 gün yap mutlaka . Süper yağ yaktırıyor.
Benimkiler nasıl gidecek ya 48 kilo ile hamile kalmıştım
Doğuralı 5 ay oldu 50 kiloyum ama göbeğim varrrr?????
Evet günde 50 mg hala başladım şuan 125 içiyorum. Haşimato tiroide döndü bende zamanla. Ve evet kilo benim için hep sorun çok kolay alıyorum ve tiroid öncesi kilolarımo hiç göremedim bir dahaBende de var ve kilo alıyorum?
Tiroidin icin ilaç falan mı kullanıyorsun
Kilolarında etkisi oldu mu?
inşallah yollarız şu kiloları .benim de son 5 kilom. Bir versem dünyalar benim olacak. En azından düğüne kadar vermem lazımAy inşallah canım ya mutlaka deneyeceğim. 2 doğum yaptım kılolarımın çogu gitti ama 5 kilo fazlam var hala , kurtulabilirsem sana dua ederim
tam adamına söyledinYemeden kilo aldığınıza emin misiniz? Şekeri ve unlu mamülleri sıfırlayın, 5 ten sonra yemeyin. Zayıflamamanız mümkün değil.
Senin pilatesle karın kasların güçlenmeli Spizella
Aslında bir kaç kişiden duydum en kısa zamanda baktırsam iyi olacakTiroid değerlerinizr baktırdınız mı??
Bende sizin gibi ideal kilodayken birden kilo almaya başladım. Vücudumda acayip şişkinlikler oluyordu. Bekar olmasam hamilemisin diye soracaklar o derece. Sonra anladım ki hepsi tiroid imin bozulmasından dolayıymış
Aslında iştah yönünden pek değişen bir şey olmadı ama yine de kilo aldım yaAslında düğün zamanı daha cok kilo verilir ama sizde ters tepmiş
Aburcubura mı yöneldiniz stresten
evet en kısa zamanda baktıracağımTiroid değerlerinizi kontrol ettirin muhakkak.
bir gideceğim artık şart olduKan değerlerinize hormonlarınıza filan baktırın diyetisyenle verebilirsiniz bölgesel zayıflama egzersizleri var Leslie Sansone videoları var ben çok faydasını gördüm
yürüyüşe başladım bakalım fayda sağlar inşallahyeme ve yürü. 2.5 ay kalmış aklını başına al yoksa o düğün fotoğraflarında ömür boyu kendini tombiş tombiş görmek zorunda kalırsın
Evet genel bir muayene olayım en iyisiÖncelikle Dr gidin dahiliye ya da ile hekimleri de tiroid hormonlarına falan bakıyor .kontrol ettirin dahiliye belki farklı şeylere de bakar bilmiyorum eğer her şey normalse diyetisyene yönlendirir.
Kusura bakmayın canınızı çektirdimKullanıcı adınızı görünce canım browni çekti ıslak ıslak
Ekmeği hayatından çıkartsan, akşam 7 den sonra ne kadar acıkırsan acık hiçbir şey yemesen otomatik olarak zayifliyorsun zaten
Şekeri de azalttım mı, oldu da bitti...
Nick den belli kilolarının müsebibi
inşallah işe yarar yaSadece ögunlerde idareten karnını doyur .Baska da hićbirsey yeme .Yürümeye calış.
ya inan aslında öyle zor değil. haftada 3 gün 20 dk dan yapsan yeter. Doğru hareketlerle hemen hissediyorsun hangi bölgenin çalıştığını...bak hundred diye bir hareket var mesela, onu dene ve beni düşün bu akşamtam adamına söyledin
hani böyle oturduğumuz yerden emzirsek olmuyor muuu
Kesinlikle katılıyorum.. Göbek beslenmeyle azalır. Sporla istediğiniz kadar kas yapın karında, beslenme de karbonhidrat ve şekeri bırakmadıkça o mükemmel kasları göremezsinizYok kesinlikle şeker ve karbonhidrat tüketimi minimuma indirilip yapılmalı o spor.. İllaki şeker değil karbonhidratın her türü kesilmesi gerek. Eşim 3-4 ay çalışıp kendine üçgen vücut yaptı ama göbeği hala baklavalı sayılmazdı, sonra göbek çalışmaya başladığında şekeri ve karbonhidratı tamamen kesti 2 haftada baklavalara kavuştu
Evde egzersiz yapıyormuşsunuz, ne yapıyorsunuz? Fitness Blender'ın videolarını tavsiye ederim. Youtube'dan bulup, kendi potansiyelinize uygun bir program seçebilirsiniz. Yıllardır bu programları kullanıyorum. 2,5 ayda yemenize de azıcık dikkat ederseniz taş gibi olursunuz.
şekerli yemek göbek yapıyormuş zaten çikolata yiyorsan ve yediğini de yakmıyorsan göbekte yağa dönüşür.
pko olabilirmisiniz acaba ?
adet duzenleriniz nasil?
tiroitleriniz insulin direncinize bakildimi hic?
ben mesela yillarca pko dan kilo aliyorum saniyordum meger hasimatoymusum
evet hareket etmeye başladım çıkışta yürüyorum baya aslında fazla değilde kilom boyum kısa olunca kötü gözüküyorsu dedigime sinir olacaksiniz biliyorum,
cunku esim bana dediginde ben de sinir oluyorum(
ama basit matematik,
yediginizden fazlasini yakacaksiniz,
ve o gobek sizi gule gule terk edecek.
ofis hayatinin ve yasin getirisi olarak genel olarak almaya meyilliyiz kilolari,
hareketi hayatin rutinine sokmak lazim,
asansor kullanmayin,
ise giderken yuruyun,
otobusle veya aracla gidiyorsaniz, bir kac durak once inin yuruyun kalan mesafeyi,
oturdugunuz yerde nefes egzersizi yapin,
...
O nasıl yapılıyor onu da deneyeyimDüğün yaklaşınca öyle oluyor ya. Sen bakma stresten kilo verdim vs diyenlere. Herkesin yapısı farklıdır. Kabak kürünü denemelisin gerçekten epey ödem attırıyor ve ben 3.5 kg verdim.
evet bu dediklerinizi uygulayacağımAkşam yemeğini geç yeme. Yemekten sonra asla atıştırma. Canın bir şeyler çekerse yoğurt ye sadece..
İşten çıkınca yürü.
Aslında direk spora başla derim. Çünkü senin acelen var..
Evet önce hareketli bir işim vardı şuan hareketsiz bir alana geçtim ondan sonra kilo da almaya başladımGöbek = idmansızlık
Lami cimi yok. Göbek ; şekerli ya da yağlı yemek değildir. Ben çikolatanın ne olduğunu bilmem ama göbeğim var. çünkü idmansızım. Ha bu değil-dir ki istediğim her şeyi yiyeyim ama göbeğim olmasın...
Göbeği yok etmenin yolu spor yapmaktır. Abur cuburu terk etmek. Hınca hınç doymadan sofrayı terk etmek. Bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?