• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden gizli iş yapan eşim

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.962
5.143
398
Arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk..

Aylar sonra kardeşimle ve ailemle plan yaptık biz burdan, kardeşim bulunduğu şehirden, ailemde kendileri gelecekti.
Fakat eşim izin alamadı gideceğimiz yer 4-5 saat otobüsle iki çocukla gidemem ve kardeşimin eşi de uçaktan bu şehirde inecek bende kardeşime sen en iyisi direk buraya gel hem karını hemde bizi al bizim arabayla geçelim dedim tamam dedi.
Eşim olacak adam bana etmediği lafı bırakmadı kime sordun araba nasıl sende kalır ben ne yapcam gibi bir ton laf saydı oysa işe servisle gidiyor o kadar zoruma gitti ki ama sustum çünkü onun yüzünden ailemle tatilimi mahvetmek istemedim nitekim aramız düzeldi arabayla gitme fikrine alıştı.
Ama benim içimde asla söyledikleri kapanmadi

Gelelim ikinci meseleye bana benden habersiz iş yaptın diye kızan adam yaklaşık 15 - 20 gün önce kardeşine 10 bin kredi çekmiş üç taksit yapmış kardeşi ödeyecekms (ödermi bilmiyorm eşim ödeyecek diyor ama bilemiyorum)
Bana bugün söyledi
O kadar sinirlerindm ki ama kızımın yanında tartışmak istemedim
Bana niye demedin bir haberim olsaydı dedim 40 kere konuşurdun dedi bakar mısınz kendisi araba için onca laf diyip ama aynı şeyi kendi yapıyor
Onunla öyle büyük kavga etmek istiyorum ki ama işte yarın kardeşim geliyor ertesi günde gelinimiz geliyor ikisi iş durumunda farklı yerde.
Ve daha ertesi gün yola çıkıyorz onunla büyük kavga kimsenin tadını kaçırmak istemiyorum ama içimde de kalsın istemiyorum

Sizlerden akıl istiyorum ben bu adama ne diyim tatilimin keyfini çıkarmak istiyorum ama içimdeki sinir geçmiyor

Arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk..

Aylar sonra kardeşimle ve ailemle plan yaptık biz burdan, kardeşim bulunduğu şehirden, ailemde kendileri gelecekti.
Fakat eşim izin alamadı gideceğimiz yer 4-5 saat otobüsle iki çocukla gidemem ve kardeşimin eşi de uçaktan bu şehirde inecek bende kardeşime sen en iyisi direk buraya gel hem karını hemde bizi al bizim arabayla geçelim dedim tamam dedi.
Eşim olacak adam bana etmediği lafı bırakmadı kime sordun araba nasıl sende kalır ben ne yapcam gibi bir ton laf saydı oysa işe servisle gidiyor o kadar zoruma gitti ki ama sustum çünkü onun yüzünden ailemle tatilimi mahvetmek istemedim nitekim aramız düzeldi arabayla gitme fikrine alıştı.
Ama benim içimde asla söyledikleri kapanmadi

Gelelim ikinci meseleye bana benden habersiz iş yaptın diye kızan adam yaklaşık 15 - 20 gün önce kardeşine 10 bin kredi çekmiş üç taksit yapmış kardeşi ödeyecekms (ödermi bilmiyorm eşim ödeyecek diyor ama bilemiyorum)
Bana bugün söyledi
O kadar sinirlerindm ki ama kızımın yanında tartışmak istemedim
Bana niye demedin bir haberim olsaydı dedim 40 kere konuşurdun dedi bakar mısınz kendisi araba için onca laf diyip ama aynı şeyi kendi yapıyor
Onunla öyle büyük kavga etmek istiyorum ki ama işte yarın kardeşim geliyor ertesi günde gelinimiz geliyor ikisi iş durumunda farklı yerde.
Ve daha ertesi gün yola çıkıyorz onunla büyük kavga kimsenin tadını kaçırmak istemiyorum ama içimde de kalsın istemiyorum

Sizlerden akıl istiyorum ben bu adama ne diyim tatilimin keyfini çıkarmak istiyorum ama içimdeki sinir geçmiyor

İlk konuda eğer arabayı siz değil de kardeşiniz kullanacaksa, eşinizin rahatsız olması normal. Sizin de bunu eşinizle konuşmanız gerekirdi en başta.

İkinci konuda da eşinizin sizinle oturup bunu konuşması gerekirdi.

İkinizde de iletişim hatası var. Büyük kavgalar ederek, karşınızdakine derdinizi anlatamazsınız, birbirinizi kırmış olursunuz, kırgınlıklarsa öyle kolay geçmez. Sakince konuşun bu davranışının doğrusunu yanlışını, sizin ailenize etkisini anlatın.

İlk konuda eğer arabayı siz değil de kardeşiniz kullanacaksa, eşinizin rahatsız olması normal. Sizin de bunu eşinizle konuşmanız gerekirdi en başta.

İkinizde de iletişim hatası var. Büyük kavgalar ederek, karşınızdakine derdinizi anlatamazsınız, birbirinizi kırmış olursunuz, kırgınlıklarsa öyle kolay geçmez. Sakince konuşun bu davranışının doğrusunu yanlışını, sizin ailenize etkisini anlatın.
Haklısınız geldikten sonra konuşcm

Yalnız olay arabayı kardeşin yada eşin sürmesi değil araba kendine lazımmış servisle gidiyorken hemde
Karısını hiçe saymışşş
Hadi boşanıncılar gelmeden ben kaçayım

şok oluyorum erkeklerin bu bencilliğine. işe giderken servise binmelerine rağmen eşlerine arabayı verecek olmaktan ödleri patlıyor. Benim çalıştığım yerlerde de vardı böyle kadınlar. Kocası arabayı kaıdnın üzerine kredi çekip alıyor ama kadın bırak direksiyona elini sürmeyi, işe iki vesayetle geliyor. Kocası da serviste. Araba evde yatıyor falan. Böyle adamları boşamayan kadınlar utansın. (Konu sahibi sözüm meclisten dışarı. Aşırı sinir oldum şu an)

Çünkü araba ikisinin arabası. Kardeşiyle yol planını yapmadan önce eşine bir tane mesaj atıp, sen gelemiyorsun o zaman biz, bizim arabayla gidelim diyebilir. Birde kasko, sigorta gibi durumlarda başka sürücünün kazaya karışması sıkıntı olabiliyor.

İlk konuda eşiniz haklı araba ikinizinse eşinle konuşup öyle plan yapmaliydin birde ben nedense kendi arabamı başkası kullansın istemem ne babama ne kardeşim Allah korusun o arabayla kaza olsa bütün sorumluluğu üstüme almışım gibi olur..

Diğer konuda sonuna kadar haklısın büyük kavgaya gerek yok 10 bin sizi ne batırır ne çıkarır sadece iyi takip edin kardeşi mi ödüyor eşin mi diye..

Çünkü araba ikisinin arabası. Kardeşiyle yol planını yapmadan önce eşine bir tane mesaj atıp, sen gelemiyorsun o zaman biz, bizim arabayla gidelim diyebilir. Birde kasko, sigorta gibi durumlarda başka sürücünün kazaya karışması sıkıntı olabiliyor.
20 yıllık sürücüyüm kendimde bulunduğum arabamda kaza yaparsak ne olacak diye düşünmedim hiç sigortayı kaskoyu cana geleceğine mala gelsin. Hep kaskolu sigortalı kullanırım.
İkisinin arabası diyorsun Begüm,izin almasına gerek yok bu halde eşinden.
İşe servisle gidiyormuş arabaya ihtiyacı yokmuş.
Eşi ve çocukları kullanacak neticede beyzade trip yapası varmış sadece

Konuyu tersten okusak mesela esiniz arabanizi kaynina, size sormadan vermis olsaydi ve bunun konusunu açsaydınız esinizi burda linçleyerek lime lime ederlerdi.
Pandacım kadın arabasını birine vermemiş ki,kendisi çocuklarıyla seyahat edecek o arabayla. Kardeşine alın gezin kullanın dememiş,ikisi aynı şey değil

Başkası dediğiniz kim konu sahibi kendi kullanmıyor mu aracı

Evet orayı bende tam anlamadım ya kendisi yada kardeşinin eşi diye düşündüm

Kardeşim kullanacak ama arabada ben ve çocuklarımda olacak. Kardeşim sürüş konusunda benden çok daha. Benim uzun yol tecrübem henüz yok maalesef fakat tatilde ben kullanırım

Back
X