Selam kızlar ilk defa konu açıyorum burada çünkü bugün zoruma giden bir olay oldu. Geçen sene oğlumun ana okulundan annelerle tanışmıştık ve dokuz kişilik bir arkadaş grubumuz olmuştu sırayla her birimiz de buluşuyorduk. WhatsApp grubumuzda vardı orada sohbet de ediyorduk buluşmalarımızı da ayarlıyorduk. Senenin sonunda birisi artık yaz tatili geldi diye çıktı gruptan sonra herkes çıktı ve herkes memlekete gittiği için çok fazla görüşemez olduk. Arada bir kaçıyla WhatsApp'tan yazıştık veya telefonla görüştük. Okullar başlayınca bunlar bir arkadaşın evinde buluşmuşlar ve gün yapalım diye konuşmuşlar. Bu arada bir arkadaşı onunla buluşma yapamadığımız için (bebeği vardı en son istedi ama kimse müsait değildi sonra tatil başladı) dışladılar diğerine de tartışma yaşadıkları için dışladılar. Ve bana yedi kişilik bir gün yapmak istiyoruz ayda bir olmak üzere sen de katılır mısın diye sordular. Ben de tamam katılırım dedim sonra tekrar bir WhatsApp grubu açıldı, biri yazdı ekim ayında ben alayım diğeri de kasım ayında ben alayım diye yazdı vs. Aradan bir hafta geçmişti ki arkadaşın biri aradı günü iptal ettik para konusunda anlaşamadık diye o aradıktan sonra baktım gruba da diğer bir arkadaş yazmış arkadaşlar gün iptal yapmıyoruz diye. Ben de fazla detay sormadım ama bunda bir bit yeniği var diye düşündüm.
Az önce arkadaşın biri WhatsApp durumunda bir resim paylaşmış ekim ayında günü istiyorum diyen arkadaşın evinden, masa dolu ve altı tane tabak vardı, arkadaşa yazdım sordum gün mü yaptınız diye ama cevap vermedi daha. Şimdi zoruma giden arkamdan iş çevirmeleri kendileri sordular bana güne katılmak ister misin diye ondan sonra kendileri dışladılar beni. Hiç birisiyle de aramda sorun olmamıştı şimdiye kadar şimdi içimde kalmasını istemiyorum bir şeyler yazmak istiyorum onlara ne diyebilirim?
Az önce arkadaşın biri WhatsApp durumunda bir resim paylaşmış ekim ayında günü istiyorum diyen arkadaşın evinden, masa dolu ve altı tane tabak vardı, arkadaşa yazdım sordum gün mü yaptınız diye ama cevap vermedi daha. Şimdi zoruma giden arkamdan iş çevirmeleri kendileri sordular bana güne katılmak ister misin diye ondan sonra kendileri dışladılar beni. Hiç birisiyle de aramda sorun olmamıştı şimdiye kadar şimdi içimde kalmasını istemiyorum bir şeyler yazmak istiyorum onlara ne diyebilirim?