• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benden hoşlanan çocuk daha önce kuzenimi seviyormuş...

mavi88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
16
0
86
Adana
merhaba arkadaşlar. geçen sene bir kpss kursuna gidiyordum bu çocuk orada arkadaş grubumun içindeydi geçen sene arkadaşım sınıftan biriydi dershanede dershane bittikten sonra dışardada arkadaşca görüşmeye başladık bu arada teyzemin kızını daha önce tanıdığı ortaya çıktı. bu çocuk kuzenimi seviyormuş üniversitede peşinden epeyi koşmuş ama kuzenim biraz ilgi göstersede daha sonra başkasıyla çıkmaya başlamış ve konu kapanmış. şimdide benden hoşlandığını söyledi daha önce kuzenimi sevme durumu olmasaydı belki bir şans verebilirdim ama bu durum beni çocuktan uzaklaştırıyor. sizce yanlış mı düşünüyorum. ayrıca bu ilgisi dershane zamanlarında olan birşey değil son bir kaç ayda olan birşey.

merhaba arkadaşlar. geçen sene bir kpss kursuna gidiyordum bu çocuk orada arkadaş grubumun içindeydi geçen sene arkadaşım sınıftan biriydi dershanede dershane bittikten sonra dışardada arkadaşca görüşmeye başladık bu arada teyzemin kızını daha önce tanıdığı ortaya çıktı. bu çocuk kuzenimi seviyormuş üniversitede peşinden epeyi koşmuş ama kuzenim biraz ilgi göstersede daha sonra başkasıyla çıkmaya başlamış ve konu kapanmış. şimdide benden hoşlandığını söyledi daha önce kuzenimi sevme durumu olmasaydı belki bir şans verebilirdim ama bu durum beni çocuktan uzaklaştırıyor. sizce yanlış mı düşünüyorum. ayrıca bu ilgisi dershane zamanlarında olan birşey değil son bir kaç ayda olan birşey.

kuzenın başkasıyla çıkmaya başlağınıa gore cocuga karşı bişey olmamış demektir. cocugun sana ılgisisini sevgisinin gerçekci olduğunu görmen içinde sadece zaman. kalp mu sevgi bu bence kısıtlamamya gerek yok. hem aralarında birşey olmamaış bile

Kuzeniniz yüz vermemiş olabilir ama sonuçta size teklif eden kişi istemiş zamanında..bence hiç girmeyin böyle ilişkiye..çünkü kafanızda hep soru işareti olur bence kuzeninize karşı değil tabi..acabalarla ilişkiye başlamayın..

İşin içine akraba girdimi olayın rengi çok değişiyor.
Kendi adıma düşündüm de çok huzursuz olurdum.Aile içinde her karşı karşıya geldiğimizde acaba bir şeyler hisettimi ne düşündü görünce diye düşünmekten kafayı yerdim.
Kuzenine de yüz çeviremezsin bu durumdan dolayı,görüşseniz ayrı dert.
Tabi senın olaya nasıl bakacağınla da alakalı kendimi kasmam diyorsan bir şeylere başlayabilirsin.

bu durumu sana kim söyledi.kimden duydun?? her iki taraf da biliyor mu bu durumu kuzenın ve o çocuk yani

kuzenimle öyle konuşurken birden ortaya çıktı tabi çocuğun bana karşı bir ilgisi olduğunu bilmiyor. o çocuk üniversite epeyi benimle ilgilenmişti falan dedi. sonrada çocuğa benim kuzende senin üniversite mezunu falan derken evet tanıyorum dedi ozamanlar ilgisi olduğunu doğruladı.

bende genel fikire sahibim aslında sonuçta kuzenim ile aynı ortamda mutlaka bulunurlar. arkadaş olsa karşı karşıya getirmezsin ama aileden biri olunca farklı olur diye düşünüyorum. ama bazende üstünden uzun zaman geçmiş diyorum bilmiyorum.

Son düzenleme:
Back
X