Benden hoşlanıyor mu bilmiyorum?

slnbrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
6
0
36
İstanbul
Öncelikle herkese slm:) lafa nereden başlıyacağım bilmiyorum... Şimdi bi çocuk var aynı okuldayız aynı yaştayız hiç aklımda yoktu öyle normal görüyodum ben onu böyle bakışları falan çok etkileyiciydi ama neyse biz bunla facede konuşmaya başladık o yurtta kalıyordu bana işte biz onla konuşmaya başladık beni tanıoyomuusn dedi bende evt dedim işte oda b ende seni tanıyorum dedi sonra neyse konuştuk öyle sonra neyse sabah msj attı dedi nasılsın falan işte baya konuştuk bana dedi işte sen çok farklısın dedi ilk defa bana bu kdar yakın bana bu kdar benzeyen biriyle konuşuorum dedi sen benim tam ruh ikizim gibisin dedi sonra ve çocuk hiç kimseyle çıkmamış yani böyle çalışkan,utangaç bi tip sonra neyse biz bunla konuştuk hep bana keşke bizim sınfta olsan dedi sınıfın havası değişirdi dedi sonra bi film yıldızlarından bahsettik aşık olan birbirine bana dediki aynı bizim gibi dimi dedi sonra bende evet onlar da herşey var dedim aşk tutku flan oda bencede dedi güldü sonra bana çok farklısın aynı ben gibisin senle konuşak çok güzel senle konuşmak bana çok ii geliyor dedi sonra çocuk benim ne giydiğimi bile biliyor dedim ben dikkat ettiğim şeyleri aklımda tutarım dedim senin üzerinde hatta beyaz bişi vardı dedim oda dediki senin de üzerinde siyah bişey vardı dedi sonra dedim senin bakışların çok değişk dedim dediki bakışlar nemlidir birinin gözlerinwe baktığında herşeyi anlayabilirsin demişti.neyse konuştuk baya cumartesi pazar sonra pazartesi de konuştuk en son cuma konuştuk sonra bana bidaha msj atmayı kesti yani okulda hep bakışıyoruz çok utangaç yani bana bakıyo ama artık msj atıyorum cevap vermiyo bu 1 haftadır böyle yurtta kalıyo facesine telden girio ama msj bana atmıo neden böyle yapıo anlamıyorum... Acaba kendini benden uzak tutmaya falan mı çalışıyo anlamadım ki ... Bana akıl verin lütfen önce hi aklımda yoktu bu kişi böyle sevdirdi kendini bana ne yapmam gerekio yani sizce onun amacı ne ya zaten yurtta tel yasak ama bilemiyorum yani ama çok utangaç off bilmiyorum lütfen ne yapmaya çalıştığı hakkında fikir verirseniz sevinirim :34::)

Son düzenleme:
öncelikle Türkçeni düzelmeni tavsiye ediyorum.sürekli neyse,sonra,işte yazman okurken çok yordu beni

konuya gelirsek, okulda gördüğün zaman git yanına konuş,neden uzaklaştığını sor

görürsen sor,görmezsen arama,bekle,o arasın.Bir mesaj atmak zor olmamalı.

Evet Türkçemi düzeltme konudunda haklısınız kusura bakmayın daha siteye yeni üye oldum o yüzden ama birdaha tekrarlanmaz:)

Peki sizce hoşlanıyor mu benden?

Dengesiz gibi biraz.
Sen de kendini geri çek mesaj falan atma.
Kaçan kovalanır mantığı hani :34:

Evet Türkçemi düzeltme konudunda haklısınız kusura bakmayın daha siteye yeni üye oldum o yüzden ama birdaha tekrarlanmaz:)

Peki sizce hoşlanıyor mu benden?

Hoşlandığını, sevdiğini, aşık olduğunu hatta evlenmek istediğini bizzat itiraf eden adamlar bile "yan çizebiliyorken" "fazla mesai ayırmışsınız" bu konuya... Seven adam gelsin, "acaba?" dedirtmesin, "niye böyle yaptı, sevmiyor mu yoksa?" diye şüpheye düşürmesin... Hele ki "okul arkadaşları" gönlünüze ortak olunca eğitimi baltalamaya başlar... Bu konuları düşünmek sıkıcı bir problemi çözmekten, bir formülü ezberlemekten her zaman daha caziptir oysa bu hal zamanla kendisi problem teşkil etmeye başlar... (Derslerinize de vakit ayırdığınızı iddia etmeyin, bu belirsizliğe ayıracağınız beş dakika bile eğitim öğretiminizden çalmaktır...) Önceliklerini doğru belirlemeyen insanların düşecekleri boşluğun yanında şu anki kaygılarınız nedir ki... Öğrenci kimliğinize sıkı sıkı sarılın, zamanla doğru insan karşınıza çıkar ve sevgili, eş, anne kimliği de kazanırsınız bu tereddütleri yaşamadan...

Bence hiç takılmayın, oralı olmayın, mesaj falan da atmayın, gördüğünüz yerde selamlaşırsınız, bırakın kendi haline, nasıl gittiyse geleceği varsa gelir. Enerjinizi ve konsantrenizi daha çok derslerinize yönlendirin.

Back
X