• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden hoşlanıyor olabilir mi?Ne yapmalıyım;(?

darlingsoap

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
64
32
3
27
Sanırım uzun zamandır buraya girmiyorum.Öncelikle hepinize çokk teşekkür ederim,önceki açtığım konulara gösterdiğiniz ilgi ve yazdığınız tüm cevaplar çok işime yaradı bu zamana kadar

Bu sene okul değiştirdim,temel liseye gidiyorum ve lise 3 öğrencisiyim.Sınıfımızda bir çocuk var.Senenin başında benim varlığımın bile farkında değildi sanırım,ama son zamanlarda cidden benimle uğraşır oldu.Kötü alışkanlıkları var,ayrıca sevgiliside var.Ama buna rağmen her kızla uğraşıyor.

Diğer kızlar pek aldırış etmiyor,ben ise bu davranışlarını uygun bulmuyorum ve haliyle uzak duruyorum.Benimle uğraştığında direk tepki veriyorum.Sanırım bu onun biraz hoşuna gitti.

Şöyle ki; ilk olay biraz saçma başladı.

Teneffüsten çıkıp sırama oturdum.Baktım elindeki bir şişeyi patlatıyor.Sonra kendi şişemin yerinde olmadığını fark ettim.Daha kapağını bile açmadığım suyu patlatıp birde her yeri ıslatmış.

Bağırdım,su almadı.Özürde dilemedi.Ardından benim bağırmam sebebiyle biraz daha uğraşmaya başladı.

Yanıma gelip saçma bir şiir okuyor,veya koşarken bir anda benimde kolumu tutuyor ve kendisiyle koşturuyor,durduk yere "sen neden böylesin?"diye dönüp dönüp soruyor.

Bugün ise tamamen aklımı karıştıracak bir hareket yaptı.Sıramın altına silgisi düşmüş,almak için benim sıramdaki tüm kitapları devirecek bir şekilde sıramı ittirdi ve tüm çalışma notlarım,defterlerim,kalemlerim yere düştü.

Ben onları toplamaya uğraşırken,bir taraftan da haliyle söyleniyordum.Ardından bağırarak sıramı önüme ittirdi ve "ağlama ağlama al işte düzelttik sıranı" dedi.Şaşırdım ve bu tepkiyi neden verdiğini anlayamadım.

Sizce neden böyle yapmış olabilirNe yapmalıyım pek bilemedim,sevgilisi var o başka sınıfta.Onun için kesinlikle uzak duracağım ama bu tepkiyi vermesini anlayamadım.Sınıf atmosferini bilmediğiniz için belki pek yerinde tahminler yapamayabilirsiniz ama hepinizin görüşlerini çok merak ediyorum.Yorum yapan ve buraya kadar okuyan herkese çokk teşekkür ederimm

ergenlik boyle iste asklar hep gecicidir ,herkese ilgi olur hoslanti olur kafa hep bunlarla mesguldur bosver bu cocuk takiliyor oylesine simariklik.

Bugün ise tamamen aklımı karıştıracak bir hareket yaptı.Sıramın altına silgisi düşmüş,almak için benim sıramdaki tüm kitapları devirecek bir şekilde sıramı ittirdi ve tüm çalışma notlarım,defterlerim,kalemlerim yere düştü.
Bu olaydan hoşlanmayı nasıl çıkardın kız? Sen hoşlanmaya başlamış olmayasın? :KK51:

Bu olaydan hoşlanmayı nasıl çıkardın kız? Sen hoşlanmaya başlamış olmayasın? :KK51:

Yok yok,benimle uğraştığı için biraz hoşlanmış olabileceğini düşündüm.Bu son olayda kafamı karıştırmasının sebebi,benimle uğraşıp gülen eğlenen çocuğun aniden bu tepkiyi vermesi.

Hoslansa neden böyle bir tepki versin ki? Yanlış anlamissindir muhtemelen. Tek seninle uğraşsa ilgisi var belki denebilir ama yapısı bu demek ki herkesle uğraşıyor diyorsun.
Sen boşver bu çocuğum hareketlerinden anlam çıkarmayı dengesiz bir çocuk belli ki

Hoslansa neden böyle bir tepki versin ki? Yanlış anlamissindir muhtemelen. Tek seninle uğraşsa ilgisi var belki denebilir ama yapısı bu demek ki herkesle uğraşıyor diyorsun.
Sen boşver bu çocuğum hareketlerinden anlam çıkarmayı dengesiz bir çocuk belli ki

Haklısınız.Ama sanırım kendimi biraz yanlış ifade ettim.Benle sürekli uğraştığı için hoşlanıyor olabilir diye düşündüm.Zaten kafamı karıştıran kısım,sürekli bana takılan çocuğun böyle bir tepki vermesi.Yani bu son olay "acaba beni mi seviyor" diye düşündürmedi.Önceki hareketlerinden dolayı benden hoşlanma ihtimalini düşünüyordum ama dediğim gibi son olay kafamı karıştırdı.Sanırım cidden yapısıyla alakalı,herkese bulaşıyor zaten.

Haklısınız.Ama sanırım kendimi biraz yanlış ifade ettim.Benle sürekli uğraştığı için hoşlanıyor olabilir diye düşündüm.Zaten kafamı karıştıran kısım,sürekli bana takılan çocuğun böyle bir tepki vermesi.Yani bu son olay "acaba beni mi seviyor" diye düşündürmedi.Önceki hareketlerinden dolayı benden hoşlanma ihtimalini düşünüyordum ama dediğim gibi son olay kafamı karıştırdı.Sanırım cidden yapısıyla alakalı,herkese bulaşıyor zaten.

Liseye geri dönmek istiyorum :KK34::KK42:

Böyle anormal erkek çok lisede. Genelde bütün kızların ilgisini çekmek isterler. O yaşta biri gidip biri geliyor :KK51: Takılma boşver.

Back
X