• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden hoşlanıyor olabilir mi?

günah almak istemiyorum ama, adam evli ve senden hoşlanmıyor.

Böyle bir is arkadasi olayi da benim basimdan gecti.
Dengesiz hareketler, hem yakin olma cabalari ayni anda kacmalar. Anlamsiz tavirlar, tripler.
Adamin kiz arkadasi varmis, ondan cebellesiyormus okadar kendiyle :KK70:

Ben ya sevgilisi var yada piskopatin teki diye zaten uzak durmaya baslamistim, sonra o galiba duygu cikmazina girdi ve is yerinde bir sohbet arasi sacma bir cümleyle bana kiz arakadasi oldugunu bildirdi.

Kendinin yapamadigini benden bekledi herhalde bilemiyorum.

Her neyse, bunun da sevgilisi vardir, hislerini kontrol edemiyordur.

Ben anlayamadım çok çelişki var dediklerinizde. Hem benim bakışlarımı farkettikten sonra kendini çekti benden istediği şeyleri bile artık kendi yapıyor diyorsunuz hem de bilgisayarda bir şey bakarken bana soruyor diyorsunuz falan. Olabilir iş arkadaşı olarak danışabilir ama baş başa değil arkadaşlarınızla birlikte yemeğe gidiyormuşsunuz size bakmaktan kaçınıyormuş bence siz onunla vakit geçirmekten kaçının bahaneler üretin bir araya gelmeyin ve unutmaya çalışın çünkü üzülen taraf siz olursunuz. Siz hoşlandığınız için her hareketine bir anlam yüklüyorsunuz ama belki herkese karşı öyle. Evli değilse dediğiniz gibi, neden ilginizi gördükten sonra sizden uzaklaşsın ki? yakınlaşırdı yemeklere arkadaşlarıyla değil sadece sizinle giderdi dışarıda da görüşmek isterdi bence fazla anlam yüklüyorsunuz.

Böyle bir is arkadasi olayi da benim basimdan gecti.
Dengesiz hareketler, hem yakin olma cabalari ayni anda kacmalar. Anlamsiz tavirlar, tripler.
Adamin kiz arkadasi varmis, ondan cebellesiyormus okadar kendiyle :KK70:

Ben ya sevgilisi var yada piskopatin teki diye zaten uzak durmaya baslamistim, sonra o galiba duygu cikmazina girdi ve is yerinde bir sohbet arasi sacma bir cümleyle bana kiz arakadasi oldugunu bildirdi.

Kendinin yapamadigini benden bekledi herhalde bilemiyorum.

Her neyse, bunun da sevgilisi vardir, hislerini kontrol edemiyordur.

Benzer biseyide ben yasadim b is arkadadim vardi cok iyi anlasird hatta is yrinde neredeys sadece benimle samimi desem yanlis olmaz
Yani sabah erken gelir beraber balkonda cay icer muhabbet ederdik bi isim olsa once ona giderdim

Bi baktim nedensiz selami sabahi kesti konusmaya calisiyorum yok farkinda olmadan bisey mi yaptim yok sorun sende degil bende demeler

Sonra bi baktim sözlüsü geldi meger sozluymus

Benimle gitmeden önce genelde yalnız otururdu yada o yakın arkadaşı olurdu. Beni yanlarına dahil ettikten sonra grubu biraz daha genişletti :)

Canım inan benzer durumlar benimde badima geldi hatta senin yazdiklarink okuyunca bu adam hoslaniyorsa biri vardi o benden kesin hoslaniyordur diye dusundum

Cunku öyle ilgili alakaliydi ki yedigimi ictigimi bile dudunurdu biri beni iş içın iki dk uzak bi mesafeye yollasa bozulurdu ama gel gor ki dusundugum gibi ddgildi herhalde

Bu insan senden hoslanmiyir demiyorum hatta bende bazen insan niye 10 kisilik bi oetamdaki digerlerinin kendisinden hoslandiginj dusunmezde onun hoslandigini hisseder diye dusunurum

Ama sanirim bazen hislerimiz bizi yaniltiyor olabilir
Yinede temkinli olmakta fayda var araya bi adımlık bi mesafe koy istersen bakayim o mesafeyi gecmek icin cabalayacak mi

Bu arada aradaki yaslari ogrenebilirmiyiz bi sakincasi yoksa

Tipik platoniklerde olduğu gibi buluttan nem kapmışsınız gibi geldi bana:) Bunlar çok sıradan davranışlar çünkü.
Yine de belli olmaz bir süre daha takipte kalın.

Banada cayocagi sahibinin bakislarinda bi sey varmis gibi geldi ama yinede bilemeyiz

Erkekler cok tuhaf yaratiklar kadinlari anlamak guc derler ama ben erkekleri anlayamiyorum
Erkeklerin çoğu düz mantık olduğu için kadınları anlamaları zorlaşıyor evet. Ya da konu sahibi tamamen yanlış anladı ilgi hoşlantı vs yok.

Erkeklerin çoğu düz mantık olduğu için kadınları anlamaları zorlaşıyor evet. Ya da konu sahibi tamamen yanlış anladı ilgi hoşlantı vs yok.

Bi sure once mesela biri vardi is yerinde yemek yedim mi yemedimmiden tutunda rahat rahat namaz kılacagim bi yer var mi diye bile sorar ilgilenirdi

Hatta ben stajyerdim ama hep sende buranin calisanisin rahat ol derdi biri biraz fazla is verse cok yukleniyorsunuz falan diye laf cakardi hatta evim uzakti diye şefime stajyer diye bu kadar yüklenilmez bazı günler gelmesin falan derdi

Ilgi alakası bu yasa kadar hic kimseden gormedigim kadar fazlaydi ama iste herzaman dusundugunuz gibi olmayabiliyor

Bende bazen acaba hoslaniyor olabilir mi diye dusunurdum ama dusundugum gibi degilmis evliymis gercekten iyi biriydi belki herkese davrandigi gibi davrandi bana bende ustume alindim

Kadinlar kalp olarak fazla hassas sanirim bazi seyleri kendi uzerimize alabiliyoruz
Konu sahibindede bu durum olabilir belki soz konusu kisi arkadad olarak yakın hissetmistirde konu sahibi duygusal olarak gormus olabilir

Bir suredir is yerinde hoslandigim biri var ama o ne hissediyor ne dusunuyor bilmiyorum. Ben duygularimin farkina vardiktan sonra bazi seylerin degismeye basladigini hissettim. Ister istemez ona olan bakislarimin farkina vardi ve goz goze bakinca benim gulusume karsilik verir oldu. Onceleri benden kucuk isler yapmami bana muzip bir lakap ile seslenerek isterdi, benim bakislarimi hissettikten sonra bunu birakti. Artik kendi kalkip yapiyor, benden istemiyor. Ustune cok varmak istemedigim icin calisirken ben fazla laf atmiyorum ama o sık sık işle ilgili konu açıyor. Bir de şu var, bazen internetten bir şeyler araştırıyor (örneğin araba, elektronik ürünler) masalarımız yan yana olduğu için hemen ekranı bana çeviriyor ve birlikte uzun süre araştırıyoruz (hiç gereği olmadığı halde). Sanki sadece benimle bir şekilde vakit geçirmek ister gibi. Aramizda yas farki olmasina ragmen yakin bir arkadas gibi davraniyor (tabi bunlar benim hislerim basladıktan sonra olanlar). Bir keresinde kulaklığı biraz sert fırlatmıştım, o an bir şey sormadı. Biraz zaman geçince neye kızdın diye sordu. (Aklının bir köşesinde beni düşündüğünü hissettim)

Ilk ise basladigim zamanlar o yakın arkadasiyla ben de baska arkadaslarla yemege gidiyorduk. Sonra birbirimize yakınlaşınca bir gün beni de yemeğe davet etti ve o gunden sonra beraber yemeğe gidiyoruz. Ancak şu da dikkatimi çekti. Yakın arkadaşı olmadığı günlerde ikimiz yalnız gitmeyelim diye başka kişileri de dahil ediyor. Cay için oturduğumuzda dikkat ettim de hiç bana bakmıyor, sürekli gözlerini kaçırıyor. Hatta ilk çaya gittiğimizde ikimizdik ve çay ocağının sahibi ona imalı bakmıştı ve o da 'her zamanki gibi yemekten sonra çayımızı içmeye geldik' diye yine imalı bir cevap verdi. Otururken sadece benimle bir konuda konusurken bana bakıyor, onun dışında gözlerini benden kaçırıyor yada hiç bakmıyor. Bugüne kadar sadece bir defa bana gizlice baktığını farkettim, göz göze gelince hemen bakışlarını kaçırdı ama o günden sonra bir daha hiç görmedim.
Şunu da ekleyeyim, aramızda çok fazla engel olduğu için açıkçası ne düşündüğünü anlamakta zorlanıyorum. Bu işin bir sonu olmaz diye düşündüğünden mi bir adım ötesine gidemiyor? O benim şefim konumunda, aramızda yaş farkı var, benim eğitim durumum ondan daha ileri ve yakında bu işten ayrılacağım.
Şimdi bu anlattıklarım ışığında sizce benden hoşlanıyor olma ihtimali var mı
hoslanmiyor. adamin hareketlerine mana yukleme
ayrica is yerinde biriyle olmak hic hos degil. ayrilirsaniz ayni yerde yapamazsiniz.
sen acilirsin, hayir ben seni ark..goruyorum der. kotu olursunuz.

Bizim olmamız çok zor demişsin ya, nedir sizin bir araya gelmenize engel sebepler?

Çünkü ne yaş farkı, ne de yakında o işten ayrılacak olmanız adam için bir engel teşkil etmez. Adam sadece sıcak kanlı, dostane biri gibi geldi bana. Onun da sizden uzak durmak için geçerli bir sebebi yoksa, sizin iş arkadaşlığınıza fazla anlam yüklediğinizi fark ettiği için, ara ara kendini geri çekiyor bence.

İma ettiğiniz gibi, size ilgili ama haklı endişeleri varsa, siz açılın önce.

Son düzenleme:
Ister istemez ona olan bakislarimin farkina vardi ve goz goze bakinca benim gulusume karsilik verir oldu. Onceleri benden kucuk isler yapmami bana muzip bir lakap ile seslenerek isterdi, benim bakislarimi hissettikten sonra bunu birakti. Artik kendi kalkip yapiyor, benden istemiyor

Onceleri ise yeni giren acemi kiz gozuyle bakmis, baktiginizi gorunce nezaketen gulumsemis. Sizin ilginizi hissedince hareketlerini yanlis anlamamaniz icin kendini geri cekmis. Diger yazdiklariniz da bunu destekliyor.

Sanırım dediğiniz gibi bana karşı bir ilgisi yok, her şeyi akışına bırakmak herhalde en dogrusu olacak.

Arkadaşlar siz bu ofis içi flortlesmeleri çok normal buluyor olabilirsiniz ama dışardan bakan bir göz olarak inanılmaz antipatik oluyor. Ben iş yerinde bu tarz şeylere kesinlikle çok karşıyım. Kesinlikle kendi düşüncem. Ama gerçekten dışardan farkedilmiyor zannetseniz de trajikomik gozukuyorsunuz. Yapmayın bence

Neden engel olarak görüyor?
Bu ilişkinin başlamasına engel ne var?

Back
X