Sema ilköğretim kaç yavrum senin okul ?Arkadan baktı sirama
SanmamSema üni. öğrencisi mi?
Vanessayla Sema ayni kisi mi merak eder oldum
O en azından bütünlüğü olan cümleler kurabiliyordu ya.yok ya rainy mi ne var ona daha çok benziyor sema.
O en azından bütünlüğü olan cümleler kurabiliyordu ya.
bayağı meşhurmuş bu sema.her gün bdv deyim ben niye tanımıyorum yahuu?Hoşgeldin Sema, gözümüz yollarda kaldı tipinle alakalı olduğunu düşünmüyorum biraz daha özgüvenli olmalısın
mezun olana dek zamanı var yani.hala umut varmış SemaaaaaaaSınıfta karşına oturmuş işte daha ne yapması gerek hoşlandığını anlatması için??? Saf olmayın ya. Gelir 2-3 yıla açılmaya bekleyip biraz daha gözlemleyin
sema anaokulunda mısın sen?Arkadan baktı sirama
Önce ki konulara baksema anaokulunda mısın sen?
yorumları görünce o konulara bakmaya korktumm.iyice devrelerim yanmasınÖnce ki konulara bak
"Eski güzellik derdi" adli başyapiti favorim, Allah askina okuyorumları görünce o konulara bakmaya korktumm.iyice devrelerim yanmasın
tırtırlattım aklımı fırfırlattım bahtımı yazmış teeee allahımmmmm"Eski güzellik derdi" adli başyapiti favorim, Allah askina oku
Kilo derdi. pardon konulari karistirmisimtırtırlattım aklımı fırfırlattım bahtımı yazmış teeee allahımmmmm
ayy bu kuyumculuk ve takı tasarımı okuyan ama orayı da sevmeyen kızımızmışş.bu kadar garip konuları da varmış ha.allah şifa versin ne diyeyimmmÖnce ki konulara bak
her konusu bir oscar adayıı bununKilo derdi. pardon konulari karistirmisim
Dönüp dönüp bi daha okuyorumher konusu bir oscar adayıı bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?