Benden iyisini bulamazsın diyen sevgili.. LÜTFEN OKUYUN

burcuburcu343434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
8
3
34
Çok uzun zamandır takip ediyorum artıp dayanamayıp yazmak istedim. 1.bucuk senedir bir ilişkim var erkek arkadaşım el üstünde tutuyordu beni ama bir hafta iyiyse diğer hafta neden böyle oturdun? neden güldün? neden telimi açmadın? diye bahanelerden ayrılıp saatlerce yalvarttıktan sonra barışıyodu. Ve onca hakaret cabası.. Şuan askerde 12 gün kaldı gelmesine bugün msj attım askım diye cvp vermedi, aradım meşgule attı noldu askım? dedi ararmısın? dedim. işim var demiş sözde ama bana msj gelmedi. sonra napıyosun diye msj attı yarım saat geçmeden. biraz konuştuk tekrar ararmısın dedim bıktım artık senden bunallttın dırdırdır bıtırdin beni sesimi duymadan yapamıyomusun diye parladı dayanamıyorum bitti artık dedi. bu sebepten biter mi dedim aradım açmadı. Yeter artık ailene herşeyi anltcm dedi(özel şeyler) annemi aradı annemde açmadı Allahtan. beni yalvarttı bi saat nolur arama rahatsz etmicem seni dedim. Yok sen bana msj attın sürekli aradın arıcam aileni dedi. Sonra beni aradı. Bıktım artık bencilsin dırdırcısın dedi. Ve Antalyaya gidicekmiş 2 aydır aklındaymış. Bahanen bu muydu napcaksın dedim sanane karı kızla takılcam sanane arama beni evlilik hayalleride sadece senin hayallerindi dedi. Bende umarım ilerde kızına birisi bunları yaşatmaz dedim. Sen bana bedduamı ediyosun asıl sen BENDEN İYİSİNİ BULAMAZSN İNŞALLAH BİRİ ÇIKARDA SENİ SÜRÜNDÜRÜR KIYMETİMİ BİLİRSİN AL BUDA SANA İKİNCİ ASKER VAKASI DEDİ. (Daha once 4 senelik ilişkimdede asker yolunu bekleyp gelmesine 3 ay kala can sıkıntısından terkedildim ve bunu biliyodu) Şuan oyle kötüyümki daha agıza alınmayacak neler söledi. Herkes askerden gelince nişanlamamızı beklerken olanlar canımı yaktı. Ben şimdi ne yapıcam?

Ne mi yapacaksın hayatına kaldığın yerden devam edeceksin. Daha fazla mesaj atıp rahatsız edip kendini küçük duruma düşürmeyeceksin.

Allah askina birakin gelince nisanlanmaZsak diye dusunmeyi cevrenizi onemsemeyin.
Size bu kadar saygisiz bi insani degil es kabul etmek cevrenizdeki herhangi bir insan olarak bile kabul etmeyin.
Birakin damarina basmayin bitsin gitsin.
Bu yazdiklari onu emin olun vicdanen rahat birakmaz.
Bence zaten bu tur davranislar sergileyen biriyle de evlenmeyin.
Ilerde basiniza daha buyuk sorunlar acar.
Simdiden sizi tehdit ediyorsa..

Maşallah sana canım sabrına hayran kaldım.. ama gerçekten ruh hastası belli askerlik de iyice bozmuş.. bence kurtulun ve allaha şükredin evlenmediğiniz için buna üzülmeyin sevinin.. ailenizi aramasındada siz ondan önce davranın ayrıldık psikolojisi bozulmuş böyle böyle saçmalıyo deyin ararsa bişey derse de buna bağlayın.. ve ona korktuğunuzu belli etmeyin arkanıza bakmadan kaçın derim tam kaçmalık bi adam bu helal size valla nasıl katlanıp bir de üstüne üzülebiliyorsunuz

Bu beş para etmez adamları bu kadar tepenize çıkartmayı nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum... Arayın defalarca, özür dolu mesajlar atın onlarca. Belki ikna edersiniz barışmaya.
Evet haklısınız ama bazı şeyler yaşandıktan sonra gitmek kolay olmuyor. O kadar iyi davranan bir insan o seni köpekler gibi seviyorum diyen bi insan bu bahanelerle ayrılınca koyuyor. Heleki herkes evlenmenizi beklerken..

Adam seni resmen kullanmis kusura bakma canm.adi pislik herif.kalitesiz dusuk.arayio sesini duymak istedigin icinmi yapti bunca seyi.hem anneni arayipta ozel iliskinizi anlatmak nedir yaa allah askina bu nasil bir dusukluk pacavraliktir.sende hala bu adami ararsan yada o aradiginda hala konusursan sanada kocaman bir YAZIK OLSUN

aileye anlatırım ne demek ya terbiyesiz . arama bir daha lutfen onu .

Anneni arayıp yaşadığınız özel anları anlatacak karaktere sahip birinden hayır gelmez. gazetelerde okuyoruz yarın bir gün internete de verir seni daha çok üzülürüsün.
Evet bende korkuyorum sırf aradım diye bana bunları söyledi sonrada ben sana yaşadıklarımızı değil kızınız beni rahatsz ediyo diye arıcam ama sen ne anlarsan anla dedi..

ya ne iğrenc bir adammıs okurken icim sıkıldı yani bence senden ayrılmakla sana cok büyük iyilik etmis farkında değilsin sevin kurtulduğun icin bence

• Beğen
Reactions: anu
Evet haklısınız ama bazı şeyler yaşandıktan sonra gitmek kolay olmuyor. O kadar iyi davranan bir insan o seni köpekler gibi seviyorum diyen bi insan bu bahanelerle ayrılınca koyuyor. Heleki herkes evlenmenizi beklerken..
Dediğim gibi yaparsanız barışırsınız. Madem herkes evlenmenizi bekliyor evlenirsiniz o zamansırf birşeyler yaşadınız diye. Sonra hamileyken dayak yer gelir burda konu açarsınız. Aldatılır, gelir burda konu açarsınız. Görünen köy klavuzz istemez.

Evet bende korkuyorum sırf aradım diye bana bunları söyledi sonrada ben sana yaşadıklarımızı değil kızınız beni rahatsz ediyo diye arıcam ama sen ne anlarsan anla dedi..
Her ne olursa olsun aileni araması yarın başka sorunları da beraberinde getirir. Lütfen sen de arama onu. Şu hayatta kimleri unutmuyoruz onu mu unutamayacaksın?

Çok uzun zamandır takip ediyorum artıp dayanamayıp yazmak istedim. 1.bucuk senedir bir ilişkim var erkek arkadaşım el üstünde tutuyordu beni ama bir hafta iyiyse diğer hafta neden böyle oturdun? neden güldün? neden telimi açmadın? diye bahanelerden ayrılıp saatlerce yalvarttıktan sonra barışıyodu. Ve onca hakaret cabası.. Şuan askerde 12 gün kaldı gelmesine bugün msj attım askım diye cvp vermedi, aradım meşgule attı noldu askım? dedi ararmısın? dedim. işim var demiş sözde ama bana msj gelmedi. sonra napıyosun diye msj attı yarım saat geçmeden. biraz konuştuk tekrar ararmısın dedim bıktım artık senden bunallttın dırdırdır bıtırdin beni sesimi duymadan yapamıyomusun diye parladı dayanamıyorum bitti artık dedi. bu sebepten biter mi dedim aradım açmadı. Yeter artık ailene herşeyi anltcm dedi(özel şeyler) annemi aradı annemde açmadı Allahtan. beni yalvarttı bi saat nolur arama rahatsz etmicem seni dedim. Yok sen bana msj attın sürekli aradın arıcam aileni dedi. Sonra beni aradı. Bıktım artık bencilsin dırdırcısın dedi. Ve Antalyaya gidicekmiş 2 aydır aklındaymış. Bahanen bu muydu napcaksın dedim sanane karı kızla takılcam sanane arama beni evlilik hayalleride sadece senin hayallerindi dedi. Bende umarım ilerde kızına birisi bunları yaşatmaz dedim. Sen bana bedduamı ediyosun asıl sen BENDEN İYİSİNİ BULAMAZSN İNŞALLAH BİRİ ÇIKARDA SENİ SÜRÜNDÜRÜR KIYMETİMİ BİLİRSİN AL BUDA SANA İKİNCİ ASKER VAKASI DEDİ. (Daha once 4 senelik ilişkimdede asker yolunu bekleyp gelmesine 3 ay kala can sıkıntısından terkedildim ve bunu biliyodu) Şuan oyle kötüyümki daha agıza alınmayacak neler söledi. Herkes askerden gelince nişanlamamızı beklerken olanlar canımı yaktı. Ben şimdi ne yapıcam?

Boyle adamla da hala nisanlanma.umudu tasiyip ne yapacagim diyecek kadar kendinizi küçük düşürmeyin.

Boyle bir adamin değil karisi olmak ayni sofraya oturmak istemem.

Ne yapacaksin, hic bisey.
Arama sorma tanimamazliktan gel.
Yapicak bisey yok.
Duzelirmi adam? hayir.
Akilli davran.

Her ne olursa olsun aileni araması yarın başka sorunları da beraberinde getirir. Lütfen sen de arama onu. Şu hayatta kimleri unutmuyoruz onu mu unutamayacaksın?
Haklısın çok haklısın o kadar zayıfımki.. ona krşı o kadar güçsüzümki.. Bana yaşattığı binlerce acının yanında beni hayatımda hiç kimsenin mutlu etmediği kadarda mutlu etti. İşte kararsız kalma sebeblerimde bunlar.. Ve hayatıma birgün devam etmek istesem bile ya beni yine tehdit ederse diye çok korkuyorum..

Adam seni resmen kullanmis kusura bakma canm.adi pislik herif.kalitesiz dusuk.arayio sesini duymak istedigin icinmi yapti bunca seyi.hem anneni arayipta ozel iliskinizi anlatmak nedir yaa allah askina bu nasil bir dusukluk pacavraliktir.sende hala bu adami ararsan yada o aradiginda hala konusursan sanada kocaman bir YAZIK OLSUN

Şu kullanmak kelimesinden midem bulanıyor benim. Kullanmak nedir ya eşyamı bu arabamı nedir kullanmak? Birşeyler yaşanır biter iki kişinin isteği ile olur iki kişide zevk alır. herşey eşit yani. hele bir kadının adam seni resmen kullanmış kelimesini etmesi daha berbat bir şey. Kızın zaten morali bozuk. Kimse kimseyi kullanamaz lütfen kadınları bir eşya gibi görmekten vazgeçin bir et parçası gibi görmekten vazgeçin bir kadın olarak yapın bunu.

Haklısın çok haklısın o kadar zayıfımki.. ona krşı o kadar güçsüzümki.. Bana yaşattığı binlerce acının yanında beni hayatımda hiç kimsenin mutlu etmediği kadarda mutlu etti. İşte kararsız kalma sebeblerimde bunlar.. Ve hayatıma birgün devam etmek istesem bile ya beni yine tehdit ederse diye çok korkuyorum..
Sen ondan uzak durduğun sürece seni tehdit edemez adamın amacı senden kurtulmak. Ama varsa elinde bişeyler görüntü gibi işte o zaman dikkatli ol derim. Gazetelerin 3. Sayfa haberleri dolu bu tür şeylerle. Allah korusun

X