- 9 Şubat 2015
- 8
- 3
- 34
- Konu Sahibi burcuburcu343434
Çok uzun zamandır takip ediyorum artıp dayanamayıp yazmak istedim. 1.bucuk senedir bir ilişkim var erkek arkadaşım el üstünde tutuyordu beni ama bir hafta iyiyse diğer hafta neden böyle oturdun? neden güldün? neden telimi açmadın? diye bahanelerden ayrılıp saatlerce yalvarttıktan sonra barışıyodu. Ve onca hakaret cabası.. Şuan askerde 12 gün kaldı gelmesine bugün msj attım askım diye cvp vermedi, aradım meşgule attı noldu askım? dedi ararmısın? dedim. işim var demiş sözde ama bana msj gelmedi. sonra napıyosun diye msj attı yarım saat geçmeden. biraz konuştuk tekrar ararmısın dedim bıktım artık senden bunallttın dırdırdır bıtırdin beni sesimi duymadan yapamıyomusun diye parladı dayanamıyorum bitti artık dedi. bu sebepten biter mi dedim aradım açmadı. Yeter artık ailene herşeyi anltcm dedi(özel şeyler) annemi aradı annemde açmadı Allahtan. beni yalvarttı bi saat nolur arama rahatsz etmicem seni dedim. Yok sen bana msj attın sürekli aradın arıcam aileni dedi. Sonra beni aradı. Bıktım artık bencilsin dırdırcısın dedi. Ve Antalyaya gidicekmiş 2 aydır aklındaymış. Bahanen bu muydu napcaksın dedim sanane karı kızla takılcam sanane arama beni evlilik hayalleride sadece senin hayallerindi dedi. Bende umarım ilerde kızına birisi bunları yaşatmaz dedim. Sen bana bedduamı ediyosun asıl sen BENDEN İYİSİNİ BULAMAZSN İNŞALLAH BİRİ ÇIKARDA SENİ SÜRÜNDÜRÜR KIYMETİMİ BİLİRSİN AL BUDA SANA İKİNCİ ASKER VAKASI DEDİ. (Daha once 4 senelik ilişkimdede asker yolunu bekleyp gelmesine 3 ay kala can sıkıntısından terkedildim ve bunu biliyodu) Şuan oyle kötüyümki daha agıza alınmayacak neler söledi. Herkes askerden gelince nişanlamamızı beklerken olanlar canımı yaktı. Ben şimdi ne yapıcam?