benden izinsiz evime giriyor

Bende dert bitmiyor ama bu bambaska bi konu oldugu icin ayri acmak zorunda kaldim. Ben calisan bir bayanim ve kaynanam ben evde yokken rahatca benim evime girip mutfagimdan biseyler alıyor.

Hele en agiri ise kaynim var 20 yasinda gecen bana mesaj atmis leptobunuzu aldim calindi sanmayin gulucuk koymuş. Hadi o cocuk ergen cahil bilmiyo diyelim yahu kadin sen o cocugu bizim eve nasil soktun yatak odamin kapisi acik tum odalar acik. Ben nerden biliyim nefsine uyup bi seyleri kurcalamadigini. sen in al bari kadin. Gecen bana diyoki laf arasinda dunde senden bulgur aldim kisir cekti canim diyo. Dunde evim nasil daginikti varya yatak odamda yatagi bile toplayamadan cikmistim yerde donum sutyenim vardi. Bende dedimki anne keske bana deseydin aksam verirdim cunku evim musait degildi yani daginik halini gormen beni rahatsiz etti dedim. Olur mu kizim hic sorun degil biz bi aileyiz dedi :) sizce bu yaptigi normal mi?

Anahtari al derseniz nasil alabilirim ? Öneri bekliyorum.

Ben de olsam aşırı derecede rahatsız olurdum. Benim kendi annem bile şakayla karışık, sen evlenince verirsin anahtarı sen işteyken temizlerim ben demişti bir kere, ki ciddi de değildi ama kendi annemin bile evime ben olmadan girdiği düşüncesi beni rahatsız etmişti.

Anahtarı alamıyorsanız kilidi değiştirin. Yok ben böyle birşeye müsade etmezdim. Sizde etmeyin.:53:

Bende dert bitmiyor ama bu bambaska bi konu oldugu icin ayri acmak zorunda kaldim. Ben calisan bir bayanim ve kaynanam ben evde yokken rahatca benim evime girip mutfagimdan biseyler alıyor.

Hele en agiri ise kaynim var 20 yasinda gecen bana mesaj atmis leptobunuzu aldim calindi sanmayin gulucuk koymuş. Hadi o cocuk ergen cahil bilmiyo diyelim yahu kadin sen o cocugu bizim eve nasil soktun yatak odamin kapisi acik tum odalar acik. Ben nerden biliyim nefsine uyup bi seyleri kurcalamadigini. sen in al bari kadin. Gecen bana diyoki laf arasinda dunde senden bulgur aldim kisir cekti canim diyo. Dunde evim nasil daginikti varya yatak odamda yatagi bile toplayamadan cikmistim yerde donum sutyenim vardi. Bende dedimki anne keske bana deseydin aksam verirdim cunku evim musait degildi yani daginik halini gormen beni rahatsiz etti dedim. Olur mu kizim hic sorun degil biz bi aileyiz dedi :) sizce bu yaptigi normal mi?

anahtarı ne sebeble vermiştin, o sebebi ortadan kaldırsan
altlı üstlü mü oturuyorsunuz
anahtarım kayboldu falan diyip alabilirsin, çilingirden yedeğini çıkartcam deyip, tabii hiç vaktin olmayacak çilingire gitmeye:27::27:

Son düzenleme:
Çok terbiyesizce... Ciddi ciddi konuşun bence izinsiz evimde ne işiniz var diye. Kafalarına göre ev birleştirmişler. Ben aynı evdeki anne babamın odasına girmezdim.

size birşey anlatayım yakın olmasada benzer bir durum
misafirhane de kalıyorduk öğrenciyken yan odamızda bir arkadaş kalıyordu. kızcağız iç çamaşırı vb koymuş yatak üzerine çıkmış. sonra geldi akşam çıldırdı ''tüm üstlerimi biri toplamış sütyenide en üste koymuş dedi''
bir öğrendikki misaifrhane temizleyen adam .odaya girme hakkı olmadığı halde karıştırmış zaten anormal biriydi .ya o çocuğun yapmayacağı ne malum
özel esyaya dokunulmaz ve ev mahremdir ...

Mrh benim aklıma gelen ilk şey bence bir çilingir çağırın anahtarı değiştirin,iki anahtar kullanirsiniz biri sizde diğeri eşinizde kalir.Kaynvnize de bozulduğunu o yüzden yaptirtiginizi veya benzer birşey söyleyin.Anahtar isterse iki tane olduğunu üçüncüye gerek olmadigini uygun bir dille anlatın..

Bi çözüm buldum ben..
Kv benim de anahtarımı ister gibi oldu biara..alarm taktırdık şifre giriliyor anahtarla açınca..şifreyi herkes bilmesin ya da siz giremezsiniz alarm çalar filan vakti geçince dersin..benim kv o yüzden istememiyor ama evimde cocuğu bakıyor değişen bişey yok ben yokken o da eve sürekli misafir alıyor :)

En nefret ettiğim şeydir izinsiz habersiz evime girilmesi gelinmesi. Direk onların evde olmadığı bigün çilingir çağırın kilidi değiştirin oldu bitti. Ve 1 tane tek anahtar var başka da vermedi adam dersiniz kurtulursunuz.. Ya da direk istemiyorum, evime girmeyin dersiniz. Bu kadar basit...

çok rahatsız edici bir durum... kesinlikle anahtarım kayboldu deyip kilidi değiştirmek...ve yedeğini kaynanana vermemek....eğer işi yüzsüzlüğe vurup sürekli söyler durursa da, anne zaten ben rahatsız oluyordum evim benim özelimdir, her daim kapım açık, ama ben yokken izinsiz girmen uyguun değil de...
ne demek ya dağınıklık şöyle dursun, herşey olabilir yani...

Çok terbiyesizce... Ciddi ciddi konuşun bence izinsiz evimde ne işiniz var diye. Kafalarına göre ev birleştirmişler. Ben aynı evdeki anne babamın odasına girmezdim.

aynen ya ben yatak odalarının önünden koşarak geçerdim ya bakmadan yan bile...

Ben aynı evde yasıyorum odama bile girmıyolar :) ama aıle apartmanıysa kadın meraklıysa girip cıkıyodur basıma böyle bırsey gelse bir gun ısten ızın alırım oturur beklerım gelmesını gelınce şoke olur kapı kilidini değiştirdin mi benden mı cekınıyorsun anne kızız surda der sankı malını mı çalıyoruz der.

Anahtari hangi sebeble verdin ?? Ne kadar rahatsiz edici bir durum ya bu , onlar kadar sende suclusun ..

Anahtari neden verdiysen oylede almaliydin .. ev senin oyle herkesin girip cikmasi hic hos degil ..
hen kaynana hem kaynin ne kadar dusuncesiz insanlar ya..

anaharini kaybetmis gibi yap ve o anahtari al en mantikli cözüm bu...

Anahtari hangi sebeble verdin ?? Ne kadar rahatsiz edici bir durum ya bu , onlar kadar sende suclusun ..

Anahtari neden verdiysen oylede almaliydin .. ev senin oyle herkesin girip cikmasi hic hos degil ..
hen kaynana hem kaynin ne kadar dusuncesiz insanlar ya..

anaharini kaybetmis gibi yap ve o anahtari al en mantikli cözüm bu...

İnsan sandik. Bisey olur bi gun evde bisey yanar kizim bulunsun bizde dediler. Üst katimdalar. ben nerden bileyim boyle terbiyesiz cikacaklarini :(

Diğer konunu da okudum... Valla bu kadın seni yönetmeye başlamış azcık sesini çıkarman gerek.,

tek çareniz anahtarımı kaybettim demek.siz anahtarı kaybetseniz el mecbur ya kilit değişecek yada kayınvalidende bulunan yedek anahtar sana verilecek.kesin çözüm bu bence.
tabi eşin kendi anahtarını sana vermese.:1:
gerçekten rahatsız edici bir durum.:47:

Kizlar çözüm o kadar basit degil bu kadinin o anahtarin yedegini cikardigina adim gibi eminim. Rahatsiz oldugumu almaya calistigimi biliyor. Yedegini cikartmistir yüzde yüz. Bugun gelmis camlarimi kapatmis yagmur var diye bu bile batiyo.

Back
X