Çok benzerini yaşadım. Biz balayındayken kardeşi gelip bizim evde kaldı, zaten daha önce abisiyle birlikte kalıyorlardı aynı evde. Yemiş içmiş evi de öylece bırakıp gitmiş. 3 ay falan olmuştu düğün olalı, ben bir kavga ettim bunlarla öyle böyle değil. Her şeyi döktüm ortaya alırız yaparız deyip bizi bir ekmeğe muhtaç ettiklerini, bütün borçları üstümüze yıktıklarını daha neler neler .. aman sus komşular duyar aman şöyle aman böyle diye anası deli oldu. Elalem ne der diye yaşayan tip. Banane dedim ba na ne. Sonra çıktık evden konuştuk eşimle. Eğer arkamda olmasa mümkün değil yürümezdi. Canım isterse giderim istemezse gitmem. Gidince de hiiç rol yapamam. Çok saygısızlar ya sabahın altısında odanın kapısına dayanırlardı. Hatırladım şimdi de sinirlerim zıpladı. Tavrınızı çok net koyun ortaya. İyilikten güzellikten anlamıyorsa ortalığı birbirine katın. Zaten ak koyun kara koyun çıkar ortaya. Eşiniz tercih yapmış görünüyor, o zaman daha da netleşir. Gerçekten ömür geçmez bunlarla, hadsizler çünkü.