Ben de size bi olay anlatim kızlar. Şimdi benim dedem 70 küsür yaşındaydı işte ben liseye giderken.Maalesef kanser oldu,9 ay boyunca hastanede yattı hep. 80 kiloluk adam 30 kiloya düştü. 9 ay sonrasında da dedemi kaybettik. ( Mekanı cennet olsun ) Seneler sonra eve bi kağıt geldi, güya dedem kendi adına Turkcell'den hat almış, bi kaç sene kullanmış.Sonra faturalar ödenmemiş , avukata vermişler. Avukatta eve ihbarname mi nedir ondan yollamış. Aldık o kağıdı avukatı arıyoruz, adam diyo işte şu senesinde hat almış , ee diyoruz o sene dedem hastanedeydi, yürüyemeyen, yemek yiyemeyen ,tuvalete gidemeyen , doğru düzgün konuşamayan adam nasıl o haliyle kalkarda gider kendine hat alır. ki dedemin telefonu bile yoktu ki kendine hat alsın.Heee bi de öldükten sonra da hat kullanılıyomuş güya. Tabi adamlar dedemin öldüğünü bilmiyolar. Adama diyoruz belki isim karışıklığı olmuştur,diğer bilgileri soruyoruz adam doğru yanıt veriyo. (Baba adı falan) Neyse dedik ödemiyoruz, dedemin kalkıp hat aldığını ispatlayın, biz de size hastane kayıtlarını gösteririz. Kim haklı olay anlaşılır. Ödemedik borcu tabi ki . Bi daha da kağıt falan göndermediler. :icecream: