Benden kazıkladığınız o liralar boğazınızda kalsın:S hırrrrrrrrrrr

baya yemişiniz afiyet olsun.allahtan faturalı değilim kontörlüyüm param kadar konusuyorum
boshayallersmile

canım bu turkcell anca sikayetimvar.com a yazınca derdini dinliyor yaz oraya ayrıntılı bi biçimde.5 dk içinde ararlar seni say söv.bi çözüm alabilme şansın var.başka konularda başıma geldi biliyorum.sözde müşteri memnuniyeti! adı altında düzeltiyorlar hatalarını dene derim

kızlar bende 1 yılı askındır faturalı kullanıyorum 9 gece kesılıyor faturam hep 38 gelıyordu kesılmeden 10 dk once bakarım bıde kesıldıkten 2 dk sonra bakarım

10 dk once baktım 38.27 dı kesıldıkten sonra bır baktım sok 115 gece uyuyamadım dokumanlarımı herseyımı cıkarttırdım sıkayette bulundum odemedım faturayı odemıcemde dedım bı akrabamı arattım avukat kendısı 2 gun sonra turkcelden donduler faturamı sılmış turkcel ayrıca tam 3 ayda fatura gelmedı bana ayrıca gecenlerde guncel tutarıma baktım 43 du bıdaha baktım 3 4 saat sonra bıdaha baktım 35.30 olmuş sanırım korktular benden

Türkcell in bir kazığını da ben yiyecektim de itirazlar sonucu kararlarından döndüler. 35 tl her yöne 1200 dk kampanyasına üye oldum daha bir ay ancak oldu işte bu kampanya bitmiştir 45 tl her yöne 1500 dk geçebilirsiniz dediler. Ama sonra itirazlar olunca tekrar eski tarife uygulandı farkıda ödediler.

artık turkcelle işim olmaz..

günde 5 vakit attığı kazıkları saymıyorum..

birkere telefon almıştım,o telefonla verilen hatta 1000 kont vardı,1aylık kullanım için.2 hafta boyunca aradım yollamadılar 1000kont.3.haftada geldi ondada 1 hafta içinde kullanmam gerekliymiş,saydım sövdüm 3 hafta daha zaman verdiler.demekki neymişş,isteyince oluyomuş.

babam 15yıllık turkcell numarasını aveaya taşıdı,e iş adamı tabi eli hep telefonda.onlarda sömürdükçe sömürdüler,babam hattı taşımaya kalkınca bi sürü hediye,avantaj teklifinde bulundular.istemedi adam tabi.

avea kullanıyorum 39 kont mesaj hakkı alıyorum,aramak istediğimdede annemin sınırsız aveasını kullanıyorum.kaç geliyo bilmiyorum ama 100ü geçmiyodur annemin faturası.40 kont yüklüyorum 39 gidiyo 1taneside çağrı için kalıyokaydirigubbakcemile3kafam rahat valla artık

bu arada iyi reklam yapmışım heeboshayallersmile

boyle sey nasil olur anlamadim, burda bile boyle uygulama yoktur, abonelik parasindan haric sadece konusma parasina odenir...
sen neden orda gozlerini korkutmadin ki onlarinda sut dokmus kedi gibi odedin hepsini, mahkemeye vericem sizi, bu nasil is?? adam mi kazikliyorsunuz kim inanir, kim yer bu numaralari gibilerinden goz dagi vermedin???
heralde yaklasik 500 lira fatura odedin, o kadarini odeyecegine bir avukata gidip danisabilirdin???
ne kadar verecektin ki danisma ucreti olarak, ama gec kalmis sayilmazsin, senden kaynaklanmayan bir hata olduguna eminsen, git ver turkcell'i mahkemeye!!!

Son düzenleme:
ay koptum :roflol:
turkcellinin gücü turkcelin kazık gücü sempatiksalakcinni
benimde başıma bir işler geldi
532li hat sahibiydim kamudan yararlanırken daha ilk ayı yeni ödemiştim 2. fatura çat 10 lira zamlı geldişakkıdı
meğer zam yapmışlar ama benim haberim yok tabisempatiksalakcinni
neyse bir süre daha kullandım ben ama baktım çatur çatuuuur faturalar kol misalidedim aveaya geçeyim
geçiş yapıldı oda ne 3 tane fatura üst üste sempatiksalakcinni
çaturrrr çatuuuur sempatiksalakcinni
neymiş efendim özel numara olduğundan 1 seneyi doldurmadan farklı operatöre geçersem çatuurdatıyorlarmış
1 tanesi normal faturam zaten
diğeri neydi bende anlamadım çatuuur çatuuur ödedim sempatiksalakcinni
Geçmiş olsun sempatiksalakcinni

bu iste bir acaiplik var, bunlar size bu islerin nasil yurudugunu anlatmiyorlar mi, dun derste biz bu konuyu isledik; kontrat olan her anlasmada karsi taraf enine boyuna butun prosedürleri anlatmalari lazim; kizlar sizde ceza deyip odemissiniz olur mu yaa???
haklarinizi neden aramiyorsunuz?? hem bu kadar cezayi onlara odeyeceginize neyse bir kaç kurus verin avukata danisin, bunlar bizi katakulliye getiriyor deyin!!!
belkide sizi o cezalari ödemekten kurtarirlar!!!

200,300,400 lira cep telefon faturasmı
arkadaşlar napiyorsunuz allah aşkına
hemde öğrencisiniz
ay o paraylan ev geçindirenler var ya

o solucanli operatöre bende gıcığım ama
o yüzden 3 ay önce numarımı kırmızıııııııııı ya taşıdım
oh be dünya varmış
50 den aşağı gelmeyen fatura birden oldu 25
eee konuşmam felanda değişmedi
demekki neymiş kaç yıl kazık yemişim
neyse zararın neresinden dönersen kardir yinede

Son düzenleme:
bence bu durumda itiraz hakkınızı kullanacaktınız yada kullanacaksınız

bnm arkadaşa geçen ay 180 fatura gelmiş hemde sabit 30 tl olması gerekirken kız kıyameti kopardı aramadıgı yetkili kalmadı sonra özür dieleyip 30 a düşürdüler faturayı yani ağlamayana meme yok
susup kabul etmeyin derim ben

herhalde tel operatörleri tarafinda kazik yememis kimse kalmamistir
be kendi adima avrupada bile hangi hattan actiysam yüklü bir kazik yedim üzerineda buz gibi su

hatta en son gecen ay kullanmadigim hattimin aylik faturasi otamatik hesaptan yatmadigi icin kesmisler ben fark edince faturayi hemen ödedim bu seferde actirma parasi aldilar benden hemde 100 euro
banada afiyet bal seker olsunbilmiyorumkismile

Ben de size bi olay anlatim kızlar. Şimdi benim dedem 70 küsür yaşındaydı işte ben liseye giderken.Maalesef kanser oldu,9 ay boyunca hastanede yattı hep. 80 kiloluk adam 30 kiloya düştü. 9 ay sonrasında da dedemi kaybettik. ( Mekanı cennet olsun ) Seneler sonra eve bi kağıt geldi, güya dedem kendi adına Turkcell'den hat almış, bi kaç sene kullanmış.Sonra faturalar ödenmemiş , avukata vermişler. Avukatta eve ihbarname mi nedir ondan yollamış. Aldık o kağıdı avukatı arıyoruz, adam diyo işte şu senesinde hat almış , ee diyoruz o sene dedem hastanedeydi, yürüyemeyen, yemek yiyemeyen ,tuvalete gidemeyen , doğru düzgün konuşamayan adam nasıl o haliyle kalkarda gider kendine hat alır. ki dedemin telefonu bile yoktu ki kendine hat alsın.Heee bi de öldükten sonra da hat kullanılıyomuş güya. Tabi adamlar dedemin öldüğünü bilmiyolar. Adama diyoruz belki isim karışıklığı olmuştur,diğer bilgileri soruyoruz adam doğru yanıt veriyo. (Baba adı falan) Neyse dedik ödemiyoruz, dedemin kalkıp hat aldığını ispatlayın, biz de size hastane kayıtlarını gösteririz. Kim haklı olay anlaşılır. Ödemedik borcu tabi ki . Bi daha da kağıt falan göndermediler. :icecream:

10 senelik faturasız turkcell kullanıcısıyım. ben de artık turkcell'in kazıklıgına isyan ediyor ve yarın vodafone 'a geciyorum.
yetti be.
turkcell in ayda 50 tl yukleyerek yaptıgı indirimi vodafone 20 tl lik yuklemeyle yapıyor. aslında avea cok daha ucuz ama sebeke kalitesinden emin değilim.

ben de bir turkcelliyim hazırkartlıyım 20 tl yukluyorum nar olarak 100 tl lik konusma yapıyorum daha avantajlı..

Arkadasım sana afiyet ve gecmişler olsun ben olsam coktan indirmiştim dukkanı sırnaşık şey

Telefon şirketlerinin hepsi aynı nane..Telekomda sabit hatlardan nasıl kazıklayacağını şaşırıyor..
2010 şubat ayında müşt.temsilcisi arası zaten zırt pırt arıyordu..işte şu tarifedesiniz şöyle pakete geçin sabit ücr.şu kadar falan filan..böyle şeylere pek düşmem ama, hadi 1 ay deniyeyim dedim..o ay yüksek geldi faturam..
aradım müşt hizmelerini..eski paketime geri dönüş yokmuş.ohaoldumsmile
bunu izah etmiyorlar işte paket değiştirirken.alsanaalsanasmile.efendim neymiş akşam 7 den sabah 7 ye bedava konuşabilirmişim vs.vs.3000 dk bedavaymış..alıcam bi kronometre elime 3000 dk.yı doldurıcam dedim,maksat zarar olsun..sırnaşık şeydelikafadulden

arkadaşım çok çok geçmiş olsun senin yaşadğın olayın hemen hemen aynısını ben yaşadım
480 dk lık paket almıştım..200 dk kullanmışım..bana..sureniz geçmiş faturanız yüksek gelmiş diyorlar..ya ben teli sıfırlamıştım nasıl oluyor..

aaaaa öylemi o zaman size daha kısa konuşmalı paket verelim siz az kullanıyorsunuz..yok güzelim yok sen beni hiç bir pakete yazma aynı senin gibi sinir küpü olmuştum.birde istanbul dışında idim yolun ortasında bağıra bağıra konuşuyordum

bir iki tavsiyem var

sizin haberiniz olmadan turcell sizi abone yapıyor..faturalarınızı incelerseniz...1 lira ondan 1 lira bundan diye kesiyor...müşteri hizmetlerini arayıp....ben nelere aboneyim diye sorun söylüyorlar..ŞOK OLURSUNUZ

2.turcel muşteri hizmetleri ile konuştuğun ayı,günü,saati bir yere not edin...yoksa inkar ediyorlar...yok söylemediniz yok siz yanlış anlamışsınız diyorlar....kayıt altında alıyorlarla çıkarsınlar..bu sefer tarihi söyleyin diyorlar..tabi biliyor kimse kayıt yapıyorlar hemen oradan kurtarıyorlar BANA SÖKMEDİ

şimdi vodofon konturlu aldım..turcellden beni arıyorlar.ben arayacaksam kontürlüdün arıyorum ama..hoş bu aralar onlarda bir şekilde geçirmıeye başladılar

vallahi en güzeli cem yılmasın reklamlarda yaptığı gibi yapmak galiba

DUMAN yolu ile haberleşeceğiz :)))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…