Benden kazıkladığınız o liralar boğazınızda kalsın:S hırrrrrrrrrrr

ay okudukça gençliğim geldi ilk telimi babam almıştı adam 3ay faturamı 30 dan ödedi bende diğer 3 ay 200 den ve bu 7 8 sene öncesiydi ozaman maaşım 480lerdeydi şimdi işsiz olarak bu faturayı ödesem delirirdim ozaman daha bilğisizdik bide vadofon yeni ve az çekiyodu turkselin çekim gücüne mecburduk şimdi eşimde bende konturlu hattımızla evi kullanıyoruz daha az ödüyoruz ki teli de evden arıyoruz ama internet olmasa ev telinide kapatırdım oda ayrı kazıkları var ama en iyisi konturlu hat diyorum enazından benim gibi telde kaptırıp gidenlere eski faturalarımla kardeşim bile dalga geçerdi sen turkcelin özel müsterisisin sana özel ilgi göstermeliler der ama bi hediye kontur bile gelmezdi
he bide hattı kapatma maceramız varki 6ay daha havadan para ödemiştik amcamlar izmitten aldığımız teli kapamaya istanbula çağırıyorlardı sonradan fakslada bu işi yapabilme imkanı çıkmıştıda kapattırabilmiştik
tüm çekim güçlülere senin sayende cokacimcoook afiyet olsun opuyorumnanaktan

Gecmıs olsun bacım.Bende de turkcel kamu vardı 45 gelıyodu baktım 50 oldu en son 60 oldu kapattırdım dun arıyorlar.kamu hattından cıkmıssınız sımdı alo hedıye paket kullanıyorsunuz emınız kı bu lımıt sıze az gelıyordur sıze uygun bı paket bulduk 150 dk yerıne 180 dk konusacaksınız 35 tl bılmem ne dalga gecıyolar sankı ya

ama canim neden öduyorsunki ben olsam ödmezdim....mahkemeye versydin hakliysan parani geri almak icin hakkini ara ben kolay kolay yutmam öyle herseyi

Neden ödedinki önce şikayet dilekçesi yaz uğraş ben vodafone'dan paramı aldım ki bende bir tarife seçtim bana onay mesajı şart dememişlerdi ama uğraştım iade ettiler paramı

Neden ödedinki önce şikayet dilekçesi yaz uğraş ben vodafone'dan paramı aldım ki bende bir tarife seçtim bana onay mesajı şart dememişlerdi ama uğraştım iade ettiler paramı

meraba bende vodafonedan dolayı bir çok şikayetlerim var.mesaj pakwetiyle ilgili, iptal etmişler yenisini istememe rağmen güncellememeişler bende gönderdiğim her mesaj için normal ücretten gitmiş haliyle faturam 191 tl geldi. itiraz ettim müşteri hizmetleriyle görüşmem istendi. aradım durumu izah ettim fakat bir ay oldu hala sonuç alamadım faturayı ödemeyeceğimi söyledim . şuan hattım aramaya kapalı.her geçen gün faiz işliyo üstüne ama ben bunu müşteri hizmetlerine bir türlü anlatamadım. ne gibi bir dilekçe yazdın ve direk kim adına nereye gönderdin bana bu konuda yardımcı olabilirmisin. özelden mesaj da atabilirsin

Haklısın bacım bu Turkcell resmen soyucu valla!!!Bende vınn kullanıyorum ilk 6 ay 19 lira gelcek dedilerdi ilk ay hadi vergilerle 32 lira oldu diyelim.2.fatura da 25 lira geldi.O bile bana dokandı niye fazla para ödeyim kotamı da aşmamışım.2 yılım bitsin uydunete geçicem.

Bizimde sloganımız Türcellinin gücü Türkcellin soyum gücü

bende şuu trkclli hiç sevmem kazıkları bitmiyo..önceden vardı bende durduk yere kontörlerimin yarısı giderdi arardım müş.hiz. bilmemneyin zıkkımına üyeolmuşmuşum da ondan gitmişmiş.yalaaann !!! her kontör yüklediğimde yarısı gidiodu cvp veremeyince bekletip telfnu kapatırlardı...valla şimdi kaymak gibiii vodafon kullanıyorum çokta memnunum..

şahsen ben vodafoneden hiç memnun değilim.. faturalı hatta geçtim aylık 25 tl fatura gelmesi gerekirken 75-100 en son 190 tl fatura geldi. müşteri hizmetlerini belkide 30 kere aradım ama hala bişey yapmadılar ve şimdide son faturayı ödeyin diyolar böylece işin içinden kurtulmak istiyolar. ne kadar itiraz etsende o faturayı ödetiyolar.. bundan sonra vodafone kullanmak mı aslaaa nişanlımda kullanmıyo artık tavsiyem kimse kullanmasın..milletin paralarını yiye yiye bitiremediler haram olsun hepsine o parayı biz yoldan bulmuyoruz sabah akşam çalışıp hakkıyla kazanıyoruz.. ama yine olan bize oluyo ilgilenen yok koymuşlar oraya 3-5 adam tamam tamam deyip kapatıyolar icraat yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…