• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden Küçük Biri

_leila_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
312
14
28
40
İstanbul
Kızlar çok kötü hissediyorum. Ne olur olumlu olumsuz düşüncelerinizi yazın özellikle çevrenizden örnekler vererek ve hakaret etmeden lütfen.

30 yaşındayım. 4 yıldır çalışıyorum. 23 yaşında henüz öğrenci olan biri var ve sürekli benle ilgileniyor. Benimle ciddi düşündüğünü söylüyor. Öncelikle cinsellik amaçlı bana yakınlaştığını düşündüm ve bunu söyledim kendisine, senden o anlamda hiçbir istekte bulunmayacağım diyor. Hoş birisi, akıllı-mantıklı görünüyor sohbet ettiğimiz kadarıyla.

Çevrenizde bu tarz ilişkiler var mı? Mutlu olan, yaş farkından dolayı mutsuz olanlar var mı?

erkekler biliyosunki gec olgunlaşıyolar...
şuan sana olgun gibi gözükebilir. ama olgun degildir:50:

ama o senden büyük olsaydı güzel olurdu...
erkegin kadından büyük olması her zaman iyidir

Bir on sene sonra olsaydı belki daha kolay tolere edilebilirdi bence ama.
23 yaş.
Çok küçük.
Ergen gibi..

Birbirinizi seviyorsanız neden olmasın benim de çevremde var böyle evli çiftler kadın büyük erkek küçük hatta aralarında 10 yaş ve üzeri olanlar bile var.

yani sen 40 olsan o 30 olsa neyse.. 23yaş çok erken. ergen dönemleri daha bitmemişki :50:

20 lerinde bir erkekten olgunluk beklemek zordur.
Yaş farkından ziyade daha ögrenci olmasına ve eline ekmeğini almamış olmasına bakmalısın.
Bir de erkek geç olgunlaşır kadın çabuk çöker savına ben katılmıyorum, anlaşıyorsanız ne ala ama işte o daha öğrenci.
Yaşanır bir ilişki ama ilerisi için fazla ümitlenmemeli. O daha çok genç, gözü açılınca " ben daha hayatımı yaşayamamıştım yapamıyorum seninle" demesi büyük olasılık. Erken evlenen erkeklerde bu çok görülüyor..

erkekler biliyosunki gec olgunlaşıyolar...
şuan sana olgun gibi gözükebilir. ama olgun degildir:50:

ama o senden büyük olsaydı güzel olurdu...
erkegin kadından büyük olması her zaman iyidir
Evet haklısın ama şöyle de birşey var kendimden büyüklerle de birlikte oldum, o kadar çocuk yanını gördüm ki :) şu an olgun geliyordur dediğin gibi :(

Bir on sene sonra olsaydı belki daha kolay tolere edilebilirdi bence ama.
23 yaş.
Çok küçük.
Ergen gibi..
Bir 5 yıl sonrası bile mantıklı geliyor ama 23 :(

Kızlar çok kötü hissediyorum. Ne olur olumlu olumsuz düşüncelerinizi yazın özellikle çevrenizden örnekler vererek ve hakaret etmeden lütfen.

30 yaşındayım. 4 yıldır çalışıyorum. 23 yaşında henüz öğrenci olan biri var ve sürekli benle ilgileniyor. Benimle ciddi düşündüğünü söylüyor. Öncelikle cinsellik amaçlı bana yakınlaştığını düşündüm ve bunu söyledim kendisine, senden o anlamda hiçbir istekte bulunmayacağım diyor. Hoş birisi, akıllı-mantıklı görünüyor sohbet ettiğimiz kadarıyla.

Çevrenizde bu tarz ilişkiler var mı? Mutlu olan, yaş farkından dolayı mutsuz olanlar var mı?

merhaba canım

örnekler vererek anlatayım, bir akrabam kendinden 15 yaş küçük bir erkekle birlikteydi evlendiler çok mutlular :46:

kendimden örnek verecek olursam ben 25 yaşındayım sevgilim 31 yaşında benden tam olarak 6 yaş büyük ama olgunluğa bakarsan bende 6 yaş daha küçük gibi :43:

yanii akıl yaşta değil baştadır şekerim :16: belki de çok olgun biri karşındaki belki çok mutlu olursunuz bence denemekte fayda var sonra pişman olma

Benim teyzem sizden 15 yaş büyük sevgiliside benim nişanlımla aynı yaşta :51: 2 yıldır birlikteler gayette mutlulular bi problem yok daha ailecek tanırız çocugu :ssz:

Son düzenleme:

Aranızdaki yaş farkını geçtim de o çok küçük. O 30 sen 37 olsaydın yine şans verebilirdim ama şu durumda zor görünüyor bana kalırsa.

Birbirinizi seviyorsanız neden olmasın benim de çevremde var böyle evli çiftler kadın büyük erkek küçük hatta aralarında 10 yaş ve üzeri olanlar bile var.
Peki 10 yaş ve üzeri fark olanlarda yaştan ötürü sorun oluyor mu onu çok merak ediyorum.

yani sen 40 olsan o 30 olsa neyse.. 23yaş çok erken. ergen dönemleri daha bitmemişki :50:
ergen gibi davransa keşke, o zaman kestirip atabilirdim ama o kadar mantıklı şeyler sunuyor ki çekincelerimi bitirmek adına :(

20 lerinde bir erkekten olgunluk beklemek zordur.
Yaş farkından ziyade daha ögrenci olmasına ve eline ekmeğini almamış olmasına bakmalısın.
Bir de erkek geç olgunlaşır kadın çabuk çöker savına ben katılmıyorum, anlaşıyorsanız ne ala ama işte o daha öğrenci.
Yaşanır bir ilişki ama ilerisi için fazla ümitlenmemeli. O daha çok genç, gözü açılınca " ben daha hayatımı yaşayamamıştım yapamıyorum seninle" demesi büyük olasılık. Erken evlenen erkeklerde bu çok görülüyor..
Beni de o korkutuyor, 25-26 yaşına gelince seninle yapamıyorum demesi ihtimali var :(

Çevremde 3-4 yaş aralığında örnekler var hatta bir akrabamız 30 yıldır evliler bayan 4 yaş büyük ama 7 yaş bilemedim.Bana çok ters.Tersten ziyade ben takarım kafama.Bir boyu takarım bir de yaşı.Ama takılmayacağım dersen ve etkilendiysen de denemeye değer madem ciddiymiş.

Peki 10 yaş ve üzeri fark olanlarda yaştan ötürü sorun oluyor mu onu çok merak ediyorum.

ergen gibi davransa keşke, o zaman kestirip atabilirdim ama o kadar mantıklı şeyler sunuyor ki çekincelerimi bitirmek adına :(

Beni de o korkutuyor, 25-26 yaşına gelince seninle yapamıyorum demesi ihtimali var :(

her ilişkinin başında mutluluk var dımı..
ilk tanışmalar bakışmalar sözler herzaman güzeldir..
siz bilirsiniz. umarım üzülmezsiniz..
arkadaşada katılıyorum.ilerde yapamıyorum deme ihtimali çok yüksek

Son düzenleme:
merhaba canım

örnekler vererek anlatayım, bir akrabam kendinden 15 yaş küçük bir erkekle birlikteydi evlendiler çok mutlular :46:

kendimden örnek verecek olursam ben 25 yaşındayım sevgilim 31 yaşında benden tam olarak 6 yaş büyük ama olgunluğa bakarsan bende 6 yaş daha küçük gibi :43:

yanii akıl yaşta değil baştadır şekerim :16: belki de çok olgun biri karşındaki belki çok mutlu olursunuz bence denemekte fayda var sonra pişman olma
evet akıl yaşta değil baştadır haklısın, kendimden büyük olup çocuk gibi davranan o kadar çok insanla karşılaştım ki, yaştan dolayı doğrudan kestirip atamıyorum :(

Benim teyzem sizden 15 yaş büyük sevgiliside benim nişanlımla aynı yaşta :51: 2 yıldır birlikteler gayette mutlulular bi problem yok daha ailecek tanırız çocugu :ssz:
böyle olumlu şeyler olabilecek inancımı arttırıyor ama :)

Aranızdaki yaş farkını geçtim de o çok küçük. O 30 sen 37 olsaydın yine şans verebilirdim ama şu durumda zor görünüyor bana kalırsa.
beni de düşündüren o daha önce de yazmıştım. belki ilerleyen yaşlarda olsa bu kadar düşünmezdim :(

Beni de o korkutuyor, 25-26 yaşına gelince seninle yapamıyorum demesi ihtimali var :([/QUOTHiçbir sorunları yok gayrette mutlular çocukları bile var,hatta başka bir tanıdığım 12 yaş küçük karısından şimdi torunları bile var yine bir tanıdığım karısından 5 yaş küçük çocukları ile gayet mutlu,en son bir tanıdığımda kendisinden 4 yaş küçük birisi ile evlendi.

bence hem yaş farkınız çok hem de o çok genç.Hiç yaklaşma derim

23 yaşında bir erkek olgun değildir olgunluk çok farklı bir kavram sadece aklı başında mantıklı olmak olgunluğun göstergesi midir? okuyor diyorsunuz eğitimli biri aklı başında ve mantıklı davranacaktır elbet. hem onun önünde çoook uzun bir ömür var bence siz kendi yaşlarınızda daha ciddi ilişkiler peşinde olun şuan onun ilgisi size cazip geliyor hayatı toz pembe görüyorsunuz... bu ilişkiyi yaşamaya kararlıysanız evlilik vs düşünüpte umutlanmayın derim:31:

evet akıl yaşta değil baştadır haklısın, kendimden büyük olup çocuk gibi davranan o kadar çok insanla karşılaştım ki, yaştan dolayı doğrudan kestirip atamıyorum :(

böyle olumlu şeyler olabilecek inancımı arttırıyor ama :)

beni de düşündüren o daha önce de yazmıştım. belki ilerleyen yaşlarda olsa bu kadar düşünmezdim :(

Bence kendi kendine etkileme, etkilenmeye izin verme.. yani 23 yaşında birini zaten evlendirmezler.
Daha gerçekçi ilişkiler yaşaman lazım senin artık.

Hakaret etmeyin diyecek bir şey bulamadım ben, bekarsınız karşınızdaki de öyle ikinizin kararı ikinizin mutluluğu. Aşkın yaşı yoktur bence siz anlaştıktan sonra, bazı insanlar yaşından daha yetişkin olabiliyor, yaşıtınız olup olgun olmaması daha kötü. İlerde aileleriniz sıkıntı yaratmayacaksa şimdiden mutluluklar:ssz:

Çevremde 3-4 yaş aralığında örnekler var hatta bir akrabamız 30 yıldır evliler bayan 4 yaş büyük ama 7 yaş bilemedim.Bana çok ters.Tersten ziyade ben takarım kafama.Bir boyu takarım bir de yaşı.Ama takılmayacağım dersen ve etkilendiysen de denemeye değer madem ciddiymiş.
Sorunum da o, sürekli kafamda kuracağım, neden beni istiyor, neden yaşıtıyla değil, ilerde beni bırakıp gider mi yaştan ötürü vs vs. etkilendim ama bu kendi kendime kafamda kurmalarımdan korkuyorum :)

her ilişkinin başında mutluluk var dımı..
ilk tanışmalar bakışmalar sözler herzaman güzeldir..
siz bilirsiniz. umarım üzülmezsiniz..
arkadaşada katılıyorum.ilerde yapamıyorum deme ihtimali çok yüksek
şimdiye kadar ama ben ona hiç o gözle bakmadım. sürekli kitaplardan, filmlerden bahsederdik. hiç benden hoşlanacağı aklıma gelmezdi, o gözle bakmadım bile. o sebeple ilk bakışmalar filan yok :) daha doğrusu benim tarafımda yok. sürekli mantıklı düşünmesi için sorular sorup duruyorum, ama o benden daha mantıklı yanıtlar veriyor.

Back
X