benden ne istiyo bu kocam

Demem o ki ben kocamdan bisey istedm yicek bise o almadi yemek ye die bende surat yaptm kocamda gicikligna sinirden koydugum yemegi yemdi o yemeyice ben gick oldm kavga ettk

Lutfen bosanmak bu kadar kolay bisey gibi gelmesin.her evde yasanan problemler oluyor bir anlik kizginlikla insan birbirine trip atabilir esler arasinda bence norml bu.asla ve katiyen bosanma sebebi degil bu

inanın yalapşap anladım/anlamadım.
telefonlarda kontör sıkıntısı vardı da karakterleri kısaltma yapmışlığımız oluyordu. Burada karakter sınırlaması da yok ki güzel kardeşim !

pekı ne olmus sonra barısmıslarmı yoksa kopmusmu hersey tamamen

Kopmuşlar canım gitmiş başka adamla evlenmiş dedem tek başıma büyütmüş amcamları babamı sonra o adamda babannemi bırakmış çok hastalandı kimse sahip çıkmadı amcalarımdan halamda istemedi babam sahip çıktı

ne hayatlar var degılmı ?
bu kdr kolay koparılmamalı bazı seyler

ne hayatlar var degılmı ?
bu kdr kolay koparılmamalı bazı seyler

Aynen ama ben bu dünyada yaptığın şeylerin bir şekilde önüne geldiğine inanıyorum canım, bak o bırakıp gittiği oğlu bakıyor şimdi ona.

Aynen ama ben bu dünyada yaptığın şeylerin bir şekilde önüne geldiğine inanıyorum canım, bak o bırakıp gittiği oğlu bakıyor şimdi ona.
koltuk takımı yuzunden ınsan esınden neden ayrılırkı baska nedenler vardır bu ısın altında

1)kocan dengesiz.anası gib her saçmalığına he demeni bekliyor.
2)yorgun olup stresli olabilirsin.kendisi çalışıp yorgun olduğu zamanı hatırlat ona
3)eğer sürekli kavgayı kışkırtıyorsa al karşına konuş,
4)benimki sopa istiyor,belki seninkinin de sorunu bu olabilir. sana yemekler için böyle demiş ben sabah taze yaptığım yemeğe bile akşam yemek istemeyip taze yapsaydın diyor akıllara zarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…