gercekten bosamış mı ?Çiğ köfte almadı diye koca boşanır mı? Benim babannemde koltuk takımı alamdı diye boşamış iz onla dalga geçiyordukAdam haklı çok sağlıksız bir şey sen onları nasıl yaptıklarını bilsen yer misin acaba içinde neler var bilsen. Kendiniz yapın şunu lütfen
turşuyu çok seviyorsanız sevinirsiniz diye almış olabilirhahahaah ilk önce şok olmuştum şimdi komik geliokinder yumurta jelibon falan alır sandım salatalık turşusu almış romantic boy
Selam kizlar
az once kocamla kavga ettik
spordan geliodu bisey lazimmi die aradi bende bisey istedim fakat bana ne yapacaksn onu yemek ye sen ddi bende tmm ama cnm cekti dedm hep o olmaz die benmle inatlasti bende sakin alma dedm bidaha istemcm sendn bise dedm.eve geldi istedigim seyi almamis yemeki koycam sendr yicenmi dedi bense hayir dedm izamn bende yemicem dedi o yemekler bosunami yapildi dedi bende uzuldm yemeklere iki tabk hazirladm surat yaptgmi gorunce sakin hazrlama dedi bnde hazirladm onune koydm bendr yicema yemedi ben calisan bi insanim yorgnm ve en basta yemek ya o bizim sukretmemiz gerekio nr olursa olsun bu adam nasil bise ya kavga ettk bagirdk cagrdk smdi yattti o sinrden ben ne yapiyim kizlar anlamadm bosanayimmi ilk degilki bu kavgalar
gercekten bosamış mı ?
Evwt aynen oyle.
kusura bakmayin sinirden ne yazdigimi bilmiorum.
alicaktm ama alamadm
Altinda arabasi oldugunu bilsem,parasi oldugunu bilsem ve esimden bi sakiz dahi istesem bana hayir dese sahsen cok kirilirdim.Bir suru kisi dalga gecer gibi yorum yazmis. Kendileri daha basit sebeplerden trip atiyordur eminim. Olur boyle seyler evlilikte. Ustelik haklisiniz bence. Spor yapmaya gidiyor, benim canimin istedigi seyi almaya gelince niye vakit ayirmiyor. Konu sahibinin derdi cig kofte yememesi degil ki, esinin kendisine deger verip almamasi.
Alicaktim ama alamadim degil mesela aglayacaktim ama aglamadim. Alicaktim ne yaayrica basta sen o yemegi yemicem demissin sonrada koydugum yemegi yemedi yemege saygisizlik yapilmaz diyosun. Basta o saygisizligi sen yapmissin.
canım yorumuna kadar okudum ve konuyu anlamaya çalışıyorum ekrana pür dikkat bakıyorum ve yorumunu okudum tepkimbence var özellikle sesli harflere karşı
Bosuna uzatmissiniz.madem calisiyorsunuz paraniz da vardir sabredin gidin kendiniz alin caninizin cektigini.adam spordan cikmis belki yorgun belki parasi yok belki harcamak istemiyor vs vs...alamam dediginde tamam deyip kestirip atmaliydiniz.Selam kizlar
az once kocamla kavga ettik
spordan geliodu bisey lazimmi die aradi bende bisey istedim fakat bana ne yapacaksn onu yemek ye sen ddi bende tmm ama cnm cekti dedm hep o olmaz die benmle inatlasti bende sakin alma dedm bidaha istemcm sendn bise dedm.eve geldi istedigim seyi almamis yemeki koycam sendr yicenmi dedi bense hayir dedm izamn bende yemicem dedi o yemekler bosunami yapildi dedi bende uzuldm yemeklere iki tabk hazirladm surat yaptgmi gorunce sakin hazrlama dedi bnde hazirladm onune koydm bendr yicema yemedi ben calisan bi insanim yorgnm ve en basta yemek ya o bizim sukretmemiz gerekio nr olursa olsun bu adam nasil bise ya kavga ettk bagirdk cagrdk smdi yattti o sinrden ben ne yapiyim kizlar anlamadm bosanayimmi ilk degilki bu kavgalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?