benden ne istiyo bu kocam

gercekten bosamış mı ?

hahahaah ilk önce şok olmuştum şimdi komik gelio kinder yumurta jelibon falan alır sandım salatalık turşusu almış romantic boy

Ne cok dalga gecilmis ya
İnsanlar baska insanlarla dalga gecmeyi huy edinmisler bdv de.
Komik degilsiniz biline.

Konu sahibi arkadasim erkekler usengec oluyolar bazen usenmistir yolunun uzerinde yoksa keske surat asmasaydin sofrayi hazirlasaydin
Sıkma canını olur oyle tatsızliklar

Uzun bir süre çiğköfte yemem artık. Kabak tadı verdi iki gündür

merhaba

merhaba hanımefendi, bir uzman olarak sizden kendi içinizde bazı şeylere cevap bulmanızı isteyeceğim. Biz insanlar maalesef sevgiden anlamıyoruz. Karı koca ilişkileri sevgi üzerine kurulur. bizler birini sevdiğimiz için evleniriz canımız sıkıldığı için değil. Olayı okuduğumda çok üzüldüm tavırlar içerisinde hiçbir sevgi ve saygı yok ama sadece eşinizin tavırları için demiyorum sizin tavrınız için de söylüyorum. olayı değerlendirelim; siz birşey rica ettiniz tersine de denk gelmiş olabilirsiniz tamam deseydiniz ve güzel kelimelerle telefonu kapatsaydınız emin olun istediğiniz şeyi de satın alacaktı ve siz yemeğı rahatlıkla beraber yiyecektiniz. hemen boşanmayı düşünmeyin eğer problem bizdeyse yalnız da yaşasak başkasıyla da evlensek aynı sorunları yasarız. ve karşılıklı inatlaşma sadece zarar verir . evliliğinizde mutluluklar :)

Konu sahibinin diğer konularınıda okuyunuz lütfen, buaöçtığı konu bir birikimin sonucu..sanki dünyadaki diğer tüm kadınlar çook mantıklı şeylere trip atıyorlar

Çiğ köfte istedin ve almadı.
Bu sence bir boşanma sebebi mi?
İkiniz de ergenler gibi trip atmışsınız çok gereksiz olmuş.

boşanma konusuna gelince bende sadece bu sebeple bu cümleyi kurduğunu düşünmüyorum. . birikmişlikler vardır.. fakat bu birikmişlikler yine böyle sebeplerdense .. dicek bişey bulamıyorum. .

Bosanilacak sebep mi bu yani:)abur cuburu yiyip yemekte esinize eslik etmiyorsaniz belki bu yuzden demistir.benim esimde sevmez mesela tek yemeyi.

konuyu tesadüfen gördüm ama cidden güldüm yorumlara:) çiğköfte önemlidir ama bir an düşündüm çiğköfte almadı diye boşanacaksa kocasına kırıldığı konular ne kadar ciddi olabilir diye? ne kadarlık evlisin bende merak ettim?

Bir suru kisi dalga gecer gibi yorum yazmis. Kendileri daha basit sebeplerden trip atiyordur eminim. Olur boyle seyler evlilikte. Ustelik haklisiniz bence. Spor yapmaya gidiyor, benim canimin istedigi seyi almaya gelince niye vakit ayirmiyor. Konu sahibinin derdi cig kofte yememesi degil ki, esinin kendisine deger verip almamasi.

Evwt aynen oyle.
kusura bakmayin sinirden ne yazdigimi bilmiorum.
alicaktm ama alamadm

Alicaktim ama alamadim degil mesela aglayacaktim ama aglamadim. Alicaktim ne ya ayrica basta sen o yemegi yemicem demissin sonrada koydugum yemegi yemedi yemege saygisizlik yapilmaz diyosun. Basta o saygisizligi sen yapmissin.

Altinda arabasi oldugunu bilsem,parasi oldugunu bilsem ve esimden bi sakiz dahi istesem bana hayir dese sahsen cok kirilirdim.
Sorun isteklerime onem vermemesi olurdu.kucucuk bisey icin beni kirmasi olurdu.
Ama tabi bosanmaya kadar uzatmazdim konuyu.

Alicaktim ama alamadim degil mesela aglayacaktim ama aglamadim. Alicaktim ne ya ayrica basta sen o yemegi yemicem demissin sonrada koydugum yemegi yemedi yemege saygisizlik yapilmaz diyosun. Basta o saygisizligi sen yapmissin.

Ha alacaktim ama alamadim da olabilir. Neyse her iki sekilde de yanlis. Her iki sekilde de anlasilmaz.

Bosuna uzatmissiniz.madem calisiyorsunuz paraniz da vardir sabredin gidin kendiniz alin caninizin cektigini.adam spordan cikmis belki yorgun belki parasi yok belki harcamak istemiyor vs vs...alamam dediginde tamam deyip kestirip atmaliydiniz.
Ayrica turceniz cok cok bozuk.harfleri atlamadan usenmeden yazin ki biz de burada beyin firtinasi yasamayalim.

Heee,bosan hemen,çok bıle durmusun

Kız bu flörtte bıle ayrılma sebebı degıl,oyun mu sandın evliliği?bır kac yıla düzelecek merak etme,hepımız yasadık bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…