fransadayimhangi ülkedesin sen?
fransada yasiyorumAaa hadi ya aman salla nerde yasiyorsun peki
Bulamadin mi bir fransiz.eskiden fransiz erkegi hayranligi vardi bende .fransada yasiyorum
bende hic sevmiyorum fransiz erkkelerini cok rahatlar felan bana gelmez onlarBulamadin mi bir fransiz.eskiden fransiz erkegi hayranligi vardi bende .
Çoğu escinsel oluyor ..bende tanismistim birinle sogudum sonra
bende hic sevmiyorum fransiz erkkelerini cok rahatlar felan bana gelmez onlar
evet boyle kiz gibi giyiniyolar felan sendemi fransada yasiyosunÇoğu escinsel oluyor ..bende tanismistim birinle sogudum sonra
Hayir ama tatil icin gelmistim.parise.cok guzel bir sehir.birde ben yurt disinda okudum üniversiteyi ordan biliyorum. Avrupali erkekleri.bir fransizla tanismistim bana biseksuel oldugunu söylemişti tabi hemen biraktim.bir arkadaşımın fransiz sevgilisi vardi adamin elbiseyle fotolarini gördük faceden.efemineler .tabi hepsi degildir.evet boyle kiz gibi giyiniyolar felan sendemi fransada yasiyosun
evet paris cok guzel bir sehirdir erkeklerininde hepsi ayni deyil ama cogunlugu oyle o yuzden burdaki kizlar daha cok turk erkeklerine hayrnlar yani benim arkadaslarim oylelerHayir ama tatil icin gelmistim.parise.cok guzel bir sehir.birde ben yurt disinda okudum üniversiteyi ordan biliyorum. Avrupali erkekleri.bir fransizla tanismistim bana biseksuel oldugunu söylemişti tabi hemen biraktim.bir arkadaşımın fransiz sevgilisi vardi adamin elbiseyle fotolarini gördük faceden.efemineler .tabi hepsi degildir.
Turk erkekleride pek matah degil icine girmeden anlayamazlar.escinsel olmasalar aslinda erkekleri iyi.yani kibar kültürlu ama iste ..evet paris cok guzel bir sehirdir erkeklerininde hepsi ayni deyil ama cogunlugu oyle o yuzden burdaki kizlar daha cok turk erkeklerine hayrnlar yani benim arkadaslarim oyleler
yani kibarlar o konuda haklisin ama biz nasil yabancilara hayransak onlarda bizimkilereTurk erkekleride pek matah degil icine girmeden anlayamazlar.escinsel olmasalar aslinda erkekleri iyi.yani kibar kültürlu ama iste ..
Oyle ama fiziken cidden bazilari cok hos. .
yani kibarlar o konuda haklisin ama biz nasil yabancilara hayransak onlarda bizimkilere
aaa fizik konusu ayri o konuda haklisin fizikleri fena yaniOyle ama fiziken cidden bazilari cok hos. .
Renkli gözluler ya ondan begenirim bennaaa fizik konusu ayri o konuda haklisin fizikleri fena yani
evet dha cok sarisin ve renkli gozluler sen baya bir hayranlariymissinRenkli gözluler ya ondan begenirim benn
Ahaha.evt cok aradim şöle duzgun cikmadi karsima.bula bula gayi buldum.cok sari sevmiyorum ben.daha kumral renkli gozlu olanlar favorim..beyaz tenn bide..sébastien izambard diye bir sarkici var fransiz cok hos onu begenirim pek..evet dha cok sarisin ve renkli gozluler sen baya bir hayranlariymissin
Evet cok hos sarkici bende begenirim sansini baska deneseydin belki baska duzgun cikardiAhaha.evt cok aradim şöle duzgun cikmadi karsima.bula bula gayi buldum.cok sari sevmiyorum ben.daha kumral renkli gozlu olanlar favorim..beyaz tenn bide..sébastien izambard diye bir sarkici var fransiz cok hos onu begenirim pek..
Artik döndüm turkiyeye ...Evet cok hos sarkici bende begenirim sansini baska deneseydin belki baska duzgun cikardi
Kendi içinde sorunlati olabilir, emin değildir.Yok oda turk zaten yabanci olsaydi simdiye konusurdum ama iste
Bence en iyisini yapmissin donmekle turkiye gibisi yokArtik döndüm turkiyeye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?