• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benden ne istiyor ???

evet boyle kiz gibi giyiniyolar felan sendemi fransada yasiyosun
Hayir ama tatil icin gelmistim.parise.cok guzel bir sehir.birde ben yurt disinda okudum üniversiteyi ordan biliyorum. Avrupali erkekleri.bir fransizla tanismistim bana biseksuel oldugunu söylemişti tabi hemen biraktim.bir arkadaşımın fransiz sevgilisi vardi adamin elbiseyle fotolarini gördük faceden.efemineler .tabi hepsi degildir.

Hayir ama tatil icin gelmistim.parise.cok guzel bir sehir.birde ben yurt disinda okudum üniversiteyi ordan biliyorum. Avrupali erkekleri.bir fransizla tanismistim bana biseksuel oldugunu söylemişti tabi hemen biraktim.bir arkadaşımın fransiz sevgilisi vardi adamin elbiseyle fotolarini gördük faceden.efemineler .tabi hepsi degildir.
evet paris cok guzel bir sehirdir erkeklerininde hepsi ayni deyil ama cogunlugu oyle o yuzden burdaki kizlar daha cok turk erkeklerine hayrnlar yani benim arkadaslarim oyleler

evet paris cok guzel bir sehirdir erkeklerininde hepsi ayni deyil ama cogunlugu oyle o yuzden burdaki kizlar daha cok turk erkeklerine hayrnlar yani benim arkadaslarim oyleler
Turk erkekleride pek matah degil icine girmeden anlayamazlar.escinsel olmasalar aslinda erkekleri iyi.yani kibar kültürlu ama iste ..

evet dha cok sarisin ve renkli gozluler sen baya bir hayranlariymissin
Ahaha.evt cok aradim şöle duzgun cikmadi karsima.bula bula gayi buldum.cok sari sevmiyorum ben.daha kumral renkli gozlu olanlar favorim..beyaz tenn bide..sébastien izambard diye bir sarkici var fransiz cok hos onu begenirim pek..

Ahaha.evt cok aradim şöle duzgun cikmadi karsima.bula bula gayi buldum.cok sari sevmiyorum ben.daha kumral renkli gozlu olanlar favorim..beyaz tenn bide..sébastien izambard diye bir sarkici var fransiz cok hos onu begenirim pek..
Evet cok hos sarkici bende begenirim sansini baska deneseydin belki baska duzgun cikardi

derslerini etkilemese keşke. şimdilik bakışmalı bir heyecan var gerisini zamana bırakıyorum ne olursa yaşıycaz zaten de kendine. üzerinde durma benden ne istiyor çıkma teklifi edecek mi başkası var mı falan soru olmasın kafanda

Back
X