Haklisiniz ama ben cok korkuyorum ya hic bisey dusundugum gibi deyilse o zaman rezil olurumNe isteyecek senden senin istediğini istiyordur çocukta. Tabi bunu anlamanın tek yolu gidip konuşmak.
Yok oda turk zaten yabanci olsaydi simdiye konusurdum ama isteTürk değilse eğer çocuk , git konuş
Cok haklisiniz zaten bu yuzden vazgecmek istedim cunku bisey yaptiggi yok ama iste o vazgecmiyor hala bakiyor �Bakismakla ne istedigini anlamaniz mumkun degil. Bak bak baaakkk nereye kadar...
Yani sevmek derken cok hoslaniyorum hep onu dusunuyorum ve canim cok yaniyorBakısarak nasıl seviyorsun ki hoşlanıyorsundur :)
Haklisiniz galiba o yuzden vazgecmek istiyrum ama hergun goruyorum ve hala bana bakinca dayanamiyorum ne yapacagimi bilmiyorumÇok seviyorum ne demek? İnsan tanımadığı birini sevemez. Olsa olsa dış görünüşünden etkilenmişsindir.
Bişeyler hisseden insan gelir konuşurdu şimdiye dek. Muhtemelen senin ilgin cezbetmiştir. Konuşursan hayal kırıklığına uğraman muhtemel.
Ben cok utanirim ya gulemem kigülümsemeni bekliyor
yeşil ışığı yani
Ben cok utanirim ya gulemem ki
Ya aslinda gulmek deyilde sonucu korkutuyor galiba beniutangaç gül o zaman ama ilerletmek istiyorsan sadece bakışarak olmaz
Slm kizlar ben burayi takip ediyorum ama hic konu acmak aklima gelmemisti. Simdi cok zor durumdayim ve size sormak istiyorum cunku kimsem yok konusabilecegim ne olur bana yardim edin ... bizim ust siniflarda bir cocuk vardi ben bu cocukdan cok hoslandim ve ona bakmaya basladim ama beni hic fark etmedi bir zman sonra onunda bana baktigini hissettim benim ona baktigimi fark etmis olacak . Sonra biz goz goze gelmeye basladik her yerde ben gozumu kaciriyorum ama o bana bakiyor ve gozlerini kacirmiyor .. simdi ben ona bakmayyi biraktim ama bana hala bakiyor gelip konusmuyorda sizce o benden ne istiyor onu cok seviyorum ama onu hic anlayamiyorumda ne yapmam gerek bilmiyorum sadece onu dusunmekten yoruldum artik derslere bile kendimi veremiyorum ne olur bana soyleyin bu cocuk ne yapmaya calisiyor......
Not ; yurtdisinda yasiyorum turkcem bozuk kusura bakmayin hakkinizi helal edin.....
Cok haklisiniz galiba boyle onerilere o kadar cok ihtiyacim varki tsk ederim zaten bende son kere sansimi denemeye calisicam ama cok utaniyorumama yie bisey olmassa vazgecicem cunku onun yuzune derslerim hep aksiyor ......yani onu dusunmek bos hayaller kurmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?